Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ben geldim portakalım kuşum napıonnnnnnnnnnnnnnnn ya ben bugün geçti ya ağrım attım kendimi dışarı:) gezdim siz naptınız sen yoğunsun sanırım..

aysencim sen napıon yavrum iisin miğden geçmiştir umarımm

berrakçım sende iisin cnm

çok sıcak kızlar offfffff

ay görüşemedik canım,sen çıkmışsın yarım saat sonra ben geldim eve.
Gezmişsin ooh ne güzel aman keyfin yerinde olsun da..
işe de başlıcan kıs bol bol temizlik yap yarın,sonra eskisi kadar vakit bulamayabilirsin
öptüm opuyorumnanaktan

Porti iyi geceler canım,selam vereyim,gideceğimi haber vereyim diye bakındım.Yarın sabah memlekete gidiyoruz,tatil olacak aynı zamanda .Denize de gireceğim bol bol inşallah.Bir ay yokum.Kendinicze iyi bakın,çalışmalrı aksatmayın:jeyyar:
Güzel haberlerinizi almayı umarak hepinizi öpüyorum kızlaropuyorumnanaktan

Selam canım,iyi tatiller sana yolunuz açık olsun hayırlısı ile gidin gelin canım ,öpüyorum çook
döndüğünde inşallah bi çok güzel haber alırsın

herkese iyi haftasonları kızlar
porticim dün yazmışsın msn den ama ben başında değildim eşimde kapatmış..sonra söledi uyuz kaydirigubbakcemile
bende temizliğimi bitirip sporumu yapıp dayımlara geçicem geceye kadar yokum

öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

slm canlarrr bana hala hbr gelmedi hayır adam tmm anlaştık demese vazgeçtiler dicemkaydirigubbakcemile3 bakalım nasip daha hbr bekliyorum

portakalım keyfim yerinde cnm ya napayım sen yoğunsun yine kolay gelsin sana cnm benim iş muhabbetine doktorada gitmedim aslında bugün gitmem lazımdı kaldı buayda napim yapıcak bişi yok cnmda istemedi gitmek aslında ovulasyon testi alsammı kızlar bana akıl verin buay bari onu yapayım diyorum?

aysen kuşum sen naptın sende geziyosun valla oh gez kuşum keyfine bak

dilemmacım sanada iyi tatiller cnm dönüşte güzel hbrler veririz inş

ya bide şunu bikeredaha anladım bu işler nasip Allah ne zaman yazdıysa o zaman olucak dün ark denk geldim ilkayda çat die kalmış napalım bizimde sınavımız bu sanırım...

Zorum neden aramadılar acaba gerçi erken bi saatte yazmışsın belki bu saate kadar aramışlardır.
Doktora gitmemene kızdım şimdi bak
Neden canın istemedi,tamam Allah ne zaman isterse o zaman tabiki ama aşılamayla,çatlatma iğnesiyle,tüp bebek yöntemiyle hamile kalan milyonlar var.Onu da Allah istemese olmaz ama biz ilk ayda tutturanlardan ya da bir kaç deneme sonrasında başarıya ulaşan çiftlerden değiliz,doktor müdehalesi şart,tedavi gerekli bize.Aylarca evde öylece oturup beklemedik mi kuşum? Ne oldu sonuç? Koca bi hüsran hep..
Bence yarın doktora git,sen zaten yeni başladın ilaçlara
Neden vakit kaybedeceksin bir kaç ay daha.
Nolur bana kızma ben senin iyiliğini düşünüyorum canım :1hug:

Selam berrakcım çalışıyorum hayatım birazdan çıkacağım gecelere akmaya :))

Sen nasılsın?Özledim ya hepinizi şu bi kaç gündür pek görüşemedik

slm ben geldim portakalım annemdeydim kuşum yeni geldim ondan cvp vermedim çağrına evde değilim die cnm ya ne bileyim işe giricem çağırırlar dedim nasıl izin alıcam falan derken gitmedim doktora aslında evt saçma bişi yaptım ama gitmek istemedim ya gerçekten hani sende biay olmuştun hatılıomusun cnm hiç gitmek istemiyo die aynen bende öleyim ama yine gelince gidicem doktora ihmal etmeden başlıycam yine napim buay boş geçicek öle karar verdim:)

sen naptın iştesin sanırım ve çıkıcaksın az kaldı öpt cnm

gonca tebrik ederim cnm sağlıkla kucağına al cnm nasıl oldu peki tedavi normal?

portakalım bide benim 30 temmuz olarak biara değiştirivar kuşum yine en altlara gidelim bakalım listenin:hulya:

ay gene karşılaşamadık zorum neyse
Sen nasıl istiyorsan kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap canım
Hayırlısı olsun pamuk şekerim
Şimdi çıkıyorum
Öptüm herkese iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…