Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

iyi berrakçım siz nasılsınız kırmızı kartı görücem herhalde acayip sancım var ayıptır sölemesi birde cırcır olmuşum fenayım yani :2:

Listemiz :umursamaz:

portakalım seni demin yakaladım aile bölümünde ama kaçtınkaydirigubbakcemile3
nasılsın canım
listeye baktım ne güzel listeler yapılmış
hamişlerimiz olmuş ne mutlu
darısı başımıza:Saruboceq:

Ya ben de okudum yorumunda hoşuma gitti yazacaktım makaraya sarmalım dedim

Canım sıkılıyo yhaa

sen nasılsın cnm

selam porti valla sabahtan beri tuvalet yolunu mesken tuttum kendime
kırmızı kartıda yedim 40 gün mirmirmirmir
neyse yarın doktora gidicem bakalım..bu arada belki biz yarın sivasa eşimin ailesinin yanına gidebiliriz eşim rapor alabilirse..tabi pzr günene kadar dönmüş olmamız lazım pzrtsi kesin çağırır dktr..

tekrar geçmiş olsun canım adet gelince olur öle bazen ama seninki biraz abarmış
dediğimi yap,iyi gelir

sivasa mı o da nerden çıktı cnm hayırdır?

ay sorma bi yandan kasık ağrısı bi yandna karın ağrısı karıştı iice sabahtan beri yediğimde bi kase çorba iki kaşık yoğurt iki dlm kpk ekmği :bbo: canım hiç bişi istemiyo zaten regl olunca hep böle olurum canım hiç yemek yemek isteemz e zaten tekde olunca insanın hiç canı çekmiyo :uhm:
dediğini yapacam bakayım :1ninca:

ya eşimn yıllık izni bitti birde eşim çevik kuvvt biliyosun 4 senesi dolduğu için temmuz ortasında veya sonunda karakola vereceklermiş o zaman rapor alama daha diyo e onada hak veriyorum geçen sene temmuzdan beri görmedi ailesini..e bide benim dktr işi araya girdi..allahtan bugün oldum yarn doktora gidicem e ztn dktr klomen verir bitmedende çağırmaz bu arada gidip gelelim aradan çıksın yoksa hiç gitmek istemiyorum ama işte

ay kızlar ne yapıyosunuz ben bi giriyim dedim benim bebiş viyaklıyo acıktı galiba artık başka zaman girerim aglatmatım çocugu kendinize iyi bakın

Hayırlısı olsun,gidin tabi onun da ailesi özlemiştir.

Benim iş yoğunluğu bitti canım şimdilik,zorum da yok ortada ayy 2-3 gündür pek dağıldık toplanamıyoz aysencim

ekobero hoşgeldin cnm görüşemiyoruzz kooş kooş ağlatma bebişi kızarız bak sana :)
Nasılsın ehrşey yolunda mı,emiyor mu bebek,abisi kıskançlık yapıyor mu,nasıl geçiyor günlerin ?

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
yarın annemlerin yanına gidiyoruz annemle babamı alıp onların arabasıyla gidiyoruz kısmetse sivasa :teytey: :teytey: :teytey:

evet canım bir toplanamadık yahuu

ekobero canım yanaklarından öp minişin biizm yerimize opuyorumnanaktan

ay ben bu kadar anacı bi hatun daha görmedim bak ne karın ağrısı kaldı ne bişey haberi alınca halaya başladı hemen kaydirigubbakcemile3

iyi bakalım şimdi daha istekli olursun,anneni de görcen yha aklinialirimsmile

zorum geldi sonundaa

slm canlar ben geldim yarın başlıorum kızlar hbr geldi nasipse bende bugün üstüme bişiler aldım başlamadan en çok gerekli olan kıyafet şimdi ne giycem derdi...

aysencim gelmiş kırmızılar ii olmuş bekletmeden gelmiş hemen sivasamı gidiyon kız oh gezin işte

portakalım sen naptın hayatım valla dağıldık evt kaçgündür toplanamdık biii

ekobero bebişin öp cnm bizim içinn ohh ne güzel kokar o şimdi

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay o kadan belli oluyomu kiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet zaten evlendiğimizden beri hiç tek gitmedik eşimle geçen senede annemi götürmüştük sositososito

zorum hoşgeldin opuyorumnanaktan

Hoşgeldin zorum hayırlı olsun yeni işin.ınşallah herşey gönlünce olur rahat edersin,belki sana uğur getirir

mesai kaç da başlıyor bakalım yarın girebilcen mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…