Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

saolun canlarımmm hoşbulduk evt başlıyorum yarın aman valla insanlar işten bıkar ben başlamak istiyorum manyak giibisempatiksalakcinni saat 9 da başlıycam 6da çıkıcam ohh güzel yani girerim sanırım bakalım rahat olurum gibi gelio ama başlayınca görüces inşallah sorun olmaz

ay anacılık kısmında bende öyleyim bigün görmeyince özlüyorum kuşumu ben opuyorumnanaktan

Valla iki yazdır çalışıyorum gidemiyorum,eskiden giderdim yazın ama bu işimde gidemiyorum.
En son bayram da gittim bu yılda 2-3 aydan önce gidemeyiz sanırım

Valla iki yazdır çalışıyorum gidemiyorum,eskiden giderdim yazın ama bu işimde gidemiyorum.
En son bayram da gittim bu yılda 2-3 aydan önce gidemeyiz sanırım

zaten 2 ay sonra bayram sende bayrama giderisn yine hem daha ii olur olumunekankayizsmile
neyse kuzum ben kalkıyom bakayım yıkancak felan varsa halledem gitceğimizde kesin dğeil henüz ama olsun ben hazırlıklı olam
görüşemezsek eğer hakkını helal et kuzum opuyorumnanaktan
telden görüşürüz yine bak ben eşimin telindne ararım özel no bedava onunki açarsın tmm
hadi öpüyorum canım opuyorumnanaktan

Tamam görüşemezsek hayırlı yolculuklar canım dikkatli gidin gelin
Tamam sen özelden aramadan önce, kendi telinden bana cevapsız bırak senin olduğunu bileyim.Cevap veremezsem o an musayıt olduğum anda senin tele dönerim okiş .
Doktor farklı bişey söylerse yazmadan gitme öpüyorum opuyorumnanaktan

evet kaydirigubbakcemile3 yeni tarihim
delikafadulden 01.AĞUSTOS.2010 delikafadulden
yumurtlama günlerimde 13/7/2010 - 18/7/2010 arasında bu sefer olacakk inşallah :lepi:

günaydın kızlar bende başladım hyaırlısıyla ilgün fazla girmem ama sonradan girerim sanırım öpt

selam kızlar nasılsınız ben adet oldum,
yeni tarihim 1 ağustos kist küçülmüş ama 2 tane varmış renkli dopper çekildi dün ama gebeliğe engel bi kist değil dedi

selam kızlar nasılsınız ben adet oldum,
yeni tarihim 1 ağustos kist küçülmüş ama 2 tane varmış renkli dopper çekildi dün ama gebeliğe engel bi kist değil dedi

şu kistlerden çektiğin ne seninde ya geldiler mi yapışıp kalıyorlar.
gebeliğe engel olmaması sevindirici,küçülme olduysa bu adette atılır diye düşünüyorum soğan a devam et cnm yine

Yok portıcıĞım artık bı kÜr yok sana verdıklerı ılaÇtan verdıler banada yuvarlak olan onu ıÇıyom bıtek baŞka bıŞı ıÇmıyom artık msnden devam ederız doktor Çok fazla kurcalıyosun dedı kafanı dfaĞıtman lazım dedı uĞraŞma bu kadar saĞlık problemın yog psıkolojık dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…