Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hayde ben geldim kimse yok fırsat buldum okadar neyse portakalım kuşum napıon ya özledim valla akşam bekledim biraz gelirsin die sonra çıktım malum iş olayı

aysen çıktı yola herhalde sağ salim gitsin inşallah

berrakçım saol cnm ii dileklerin için başladık hayırlısıya umarım ii olur

mirage hala duruyomu o salak şey orda ay ne yapıştı ayol kist değil sülük mübarrek neyse ama bak enazından engel değil bebişe inşallah olur

hıımmm bid cnm sıkılıoooo alışmışım ev hayatına şimdiden sıkıldımkaydirigubbakcemile3

O ilaç bana iyi geldi sana da şifa olur inşallah serapcım
zorum ben hep burdayım sayfam açık ama işle ilgili bişi yazıyorum sabah beri düşün düşün bitiremedim yoksa hep burdayım da aktif olmayınca görünmüyorum
ee nasıl gidiyor bakalım?

Ben de burdayım aslında ama ara ara bakıyorum.Evi temizliyorum bi yandan. Bi de acıktım bişeyler atıştırayım dedim.kaydirigubbakcemile3

selam bacılar
bizim tatil 15 gün sonraya ertelendi daha doğrusu öle olması gerekti malum hastane olayları çalışma günleri kaydirigubbakcemile3
doktordan geldim bende klomeni yazdı yarın başlıyorum günde 3 tane bakalım inşlhh bu ay vesile olur :Saruboceq:
pzrtsiye çağırdı bakalım..bizde kocişle gezdik eccik alışveriş felan..kasıklarım ağrıyo..

zorum hadi hayırlı olsun bakalım tekrar
berrak sanada kolay gelsin
mirage sanada geçmiş olsun canım alıştık artık zaten herşeye

porticim sen napıyon kuzum bak bu ay ben senden ümitliyim..annemin teyzesinin kızı var bi abla o da geçen hafta rahim filmi çekilmiş..adet sancısı gibi hafif ağrıdı diyo eğer doktor bana sölerse orda çekilicem 200 tl miş..özel ama sadece bayanlar varmış
bakalım artık

Hoşgeldin canımmm, hayırllısı olsun.Belki güzel haberlerle gidersin tatile , değil mii? Mesela 3 kişi olarak. opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

aysencim gelmiş
Napim kuzu sabah beri uğraştığım bişey vardı şimdi bitirdim kafam kazan oldu düşünmekten.
oh kloemn 3e çıkmış maşallah senin doktor kararlı seni doğutturcak valla
iyi olmuş çalışma günlerini evde geçirin,olmaz şimdi orda :)

benden hiç ümitlenme bu ay ben hiç ümitli değilim çünkü en önemli günlerde kocişle küstüm

ii bari söleseydin beraber düşünürdük her neyse o sempatiksalakcinni
evt gittikçe ilaçlarda artıyo artık bi daha ki ay 4 çıkarcak herhal kaydirigubbakcemile3
hem çalışma günleri hemde abimin kpss sınavı var oda gelecek bizle bakalım yani kısmet

aaaaa sende heee :mymeka: çalışma günleri ne küsüyon işinin bilcen sonra küscen aklinialirimsmile
kaç gün küsülüydünki anacım :tomato:
bu ara pek bi tartışır oldun sende benim gibi hee kaydirigubbakcemile3

bu arada bu ay bizim evlilik yıldönümümüz 19 temmuz :asigim:

ne alsam diye kara kara düşünmeye başladım değişik bişey olsun istiyorum tabi yine sivasta geçirmezsek
geçen senede ordaydık sadece hediye aldık ben gömlek aldım eşimde tahtadan bi yelkenli almış hem müzik çalıyo hem aynası var yelkenindede canım karım nice yıllara yazıyo :asigim:

Yok kıs biz tartışmıyoruz,tartışsak olay çözülecek,sessiz kalmayı tercih ediyoruz :))
Ortada da hiç bişey yok ha,tribal takılıyoruz işte :))

evlilik yıldönümü için sağlam bi bütçe ayırmak lazım:))
Almak istediklerimin hepsi çok para

Bakkala gidip beyaz peynir almam lazım. sempatiksalakcinni Börek yapıcam. Bi de poğaça yapmıştım, buzlukta duruyodu bi paket .sempatiksalakcinni Onları da fırına atıcam. Yanına da kavun kestim mi akşam yemeği hazır sayılır. Taze fasulye yapıcaktım ama hiç içimden gelmiyo. Kocamda börek yerim dedi. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Çok kötüsün :umursamaz: yazık değil mi bana,hiç birşey yemedim kiraz dışında cokacimcoook iştahım yoktu ama şimdi cokacimcoook kabardı

Çok kötüsün :umursamaz: yazık değil mi bana,hiç birşey yemedim kiraz dışında cokacimcoook iştahım yoktu ama şimdi cokacimcoook kabardı

Yapınca sana da yollarım canım. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan hem tadına bakarsın güzel olmuş mu diye. 10 puandan az puan veriirsen küserim ona göre. sempatiksalakcinni :roflol:

istiyorum börek istiyoruum :)
Şimdiden 8 point berrakcım
yaw senle aysen şöle bişiler yapıp yapıp bana kargı yapsanız ne makbul geçer yahu hiç pastasız böreksiz durmuyorsunuz.
Pasta istemem ama şöle sarması,böreği,tuzlusu offf off yemede yanında yat :)

Bende bi ay öncesine kadar hiç yapmazdım hamur işi falan. Canım sıkıldıkça netten tarifler alıp yapıyorum. Çok zevkli oluyo .:roflol: :roflol: Evde oturmanın faydaları .:roflol: Allah'tan kilolu değilim. Yoksa zayıflamak yerine şişmanlardım daha çok börek çörekten. kaydirigubbakcemile3

ben geldim kızlar kiimseler varmı yoksada yazıyım çünkü her an çıkmam gerekebilir herşey yoolunda şimdilik bebeiş bugün biraz huysuz gazı var galiba saat kaçtan beri anca uyudu geceleri fena degil bazen çok kötü ama çok gazlı bi bebiş benimde dikiişlerim acımıyo artık o kadar abimizde çok seviyo bazen hiç uyutmuyo hep uyandırıyo öpücem diye onuda ihmal etmemeye çalışıyorum ama genede kıskanıyoruz bu gece kalkmış yannınızda yatıcam diyo korkuyorum dedi olmaz dedim çünkü ayırana kadar canım çıktı bebegi emziriyodum ben abi olmaktan bıktım artık diye agladı sonra uyudu öyle işte evin işleri kalıyo biraz bebek olunca bide şu uykusu düzene girse en azından gece gündüz ögrense yeter herhalde çok konuştum galiba

içimizde en tecrübelilerden birisin canım,Bebişe iyi bak bizlere de taktik vericen dahaa
gaz için bişi diyolardı ama unuttum,aklıma gelmedi şimdi.
ayy kıyamam abi olmak istemiyomuş,kıskançlık doruklarda ama çok normal ya bunun yaşı yok büyükler küçüklerle daha çok ilgilenilsin,sevildiğini görsün hep kıskaanır 30una da gelse değişmiyor bence :)
uyku düzeni bence 6ayı geçer canım aman şimdiden nasıl alıştırırsan öyle gider ağlasa da yalnız uyumaya alıştır şimdiden
hadi gene gel canım öpüyorum senide kuzularını da opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…