Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Ben de bilgisayar başında oturuyorum. Diğer topikleri karıştırıyorum. Başka yapıcak bişey bulamadım. sempatiksalakcinni

iyi geceler kızlar ben geldim anca çünkü kafamı anca topladım moralim bozuldu çok çünkü işe başlamıştım biliosunuz ve başladığı gibi bitti yarın gitmiyorum ya bi gittim kızlar ana adam bana bankaya evrak gitçek ee burda çay yapalım bardak alalım e bu eksik felan derken anladımki bunlar muhasebey eleman değil ayakçı arıolar bende tabiki cinler tepemde çıktım ölgüne yani bu yaşta ben sokaklardamı dolşaıcam ya komik insanlar gerçekten artık anlamıorum resmen ruhum daraldı bugün neyse napayım bundada vardır bişi deyip geçiorumboshayallersmile

Aaaa iyi yapmışsın canım, gitme tabi.Bi işte yeni olunca öyle davranıyolar zaten.Vay hıyarlar vay. sempatiksalakcinni Akşama kadar çalıştın mı?

porti ben 4 temmuzda adet oldum bilgine canim. bir dahaki adet tarihimi bakmaya vaktim bile olmadi o yüzden yeni tarih bilmiyorum olmakta istemiyorum zaten:)))

Ay inanmıyorum ya adama bak bu yaştan sonra seni 15 yaşındakiler gibi kullanacak sağa-sola git oh ne alaa memleket klava:
İşten yana bi yüzün gülmedi ama bunda da bi hayır var canım,boşveer aman
Ben akşam girmemiştim haberim yok,bugün gelirken diyorum zırum mesaiye benden önce başladı,şimdi kkdadır bilmiyorumkismile şaşırdım görünce.
Sağlık olsun opuyorumnanaktan

porti ben 4 temmuzda adet oldum bilgine canim. bir dahaki adet tarihimi bakmaya vaktim bile olmadi o yüzden yeni tarih bilmiyorum olmakta istemiyorum zaten:)))

Ben hesaplıyım tahmini bişi yazayım o zaman :))
Çok yoğunsun sen de çoook :hulya:
İnşallah olmazsın bu sefer opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnn saolun kızlar aman başlarım işine yakaydirigubbakcemile3 busefer eşim çok sinirlendi adamlları dövücek nerdeyse sempatiksalakcinni neyse geçti gitti napalım

Selam kızlarrrrr. 13:30 da randevumuz var doktorla.Bakalım kızımız kaç kg olmuş. :) 44 güncük kaldı doğuma . hihoyyyt

evt aldım kahvemi geldim zaten keyif yapıorum cnmm kaydirigubbakcemile3

berrakçım hadi inşallah sağlıklı haberlerini alırsın ay az kaldı şafak 44 yani zemuszemus

Zorum sen de oku oku bitiremedin geliyorum gidiyorum,hadi rahatsıız etmiim diyorum :)) kırk yılda bi zamanı var okuyo okusun diyorum .
Ben çıkıyorum canım kendine iyi bak
4 saatim kaldı eve gitmeye,akşam görüşmek dileğiylee

selam canlar nasılsınız geçmişi okumadan direk daldım zorum tekrar hayırlısı olsun diyorum dicek bişi yok..
temizlik vardı bugün bende yeni bitirdim işleri

ay denk gelemedik ayol kaydirigubbakcemile3 tmm kuşu akşam görüşürüz

aysen yavru hoşgeldin deli karı temizlik delisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…