- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #11.981
iyi geceler kızlar ben geldim anca çünkü kafamı anca topladım moralim bozuldu çok çünkü işe başlamıştım biliosunuz ve başladığı gibi bitti yarın gitmiyorum ya bi gittim kızlar ana adam bana bankaya evrak gitçek ee burda çay yapalım bardak alalım e bu eksik felan derken anladımki bunlar muhasebey eleman değil ayakçı arıolar bende tabiki cinler tepemde çıktım ölgüne yani bu yaşta ben sokaklardamı dolşaıcam ya komik insanlar gerçekten artık anlamıorum resmen ruhum daraldı bugün neyse napayım bundada vardır bişi deyip geçiorumboshayallersmile
iyi geceler kızlar ben geldim anca çünkü kafamı anca topladım moralim bozuldu çok çünkü işe başlamıştım biliosunuz ve başladığı gibi bitti yarın gitmiyorum ya bi gittim kızlar ana adam bana bankaya evrak gitçek ee burda çay yapalım bardak alalım e bu eksik felan derken anladımki bunlar muhasebey eleman değil ayakçı arıolar bende tabiki cinler tepemde çıktım ölgüne yani bu yaşta ben sokaklardamı dolşaıcam ya komik insanlar gerçekten artık anlamıorum resmen ruhum daraldı bugün neyse napayım bundada vardır bişi deyip geçiorumboshayallersmile
porti ben 4 temmuzda adet oldum bilgine canim. bir dahaki adet tarihimi bakmaya vaktim bile olmadi o yüzden yeni tarih bilmiyorum olmakta istemiyorum zaten:)))
günaydınnnnnnnnn saolun kızlar aman başlarım işine yakaydirigubbakcemile3 busefer eşim çok sinirlendi adamlları dövücek nerdeyse sempatiksalakcinni neyse geçti gitti napalım
ay bende takıldım hayatım ama çok uzun sonu noldu anlamadım?bir sonuca vardımı sen bilirsni:9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?