Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Sen napıyon ne edıyonn canımm benım kıstlerım varmıŞ ıŞte tatıl dÖnÜŞÜ ıyı moral oldu ama keyfımı bozmuyom artık nasıp ıŞte en azından gebelıĞe engel deĞılmıŞ bu ayda geÇsın bakalım ne olucak

Selam kızlar, ben geldim kontrolden.Kızım 33+6 haftalık çıktı. Kilosu 2371 gr. Boyu 46 cm . İki hafta önce 1741 gr dı. 630 gr almış 2 haftada. Ben hala 64 kilodayım. Hiç kilo almamışım.Doktor daha iyi , bebeği besliyosun dedi.Artık her hafta gel dedi. Haftaya gidince nst ye bağlanıcakmışım artık. Suyu falan herşeyi güzel çıktı. Bol bol su iç, fazla tuzlu yeme dedi. Karnında bayağı büyümüş dedi.

mirage evt okumuştum cnm engel değil ya boşver gitsin takma hiç kafana ozaman cnmm.

berrakçım hoşgeldin cnm maşallah kızına hayatım ii bakıon kızına valla ay ne yiyon içion kızım sen hamile kalınca bizede söle ne güzel valla sadece bebek kilo alıo süperr

Ohhhhhhhhhhh canım sÜper haberler senden geldİİ prenses bakıyo kendİne orada

evet ,iyi bakıyo kendine valla. opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

Valla ne bulursam yiyorum .kaydirigubbakcemile3 Yoğurt ve süt çok tüketiyorum.Bir de karpuz yiyorum bol bol.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…