Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Berrakcım maşallah canım Senin kız uzun boylu olacak ay ne güzel ya hiç kilo almıyorsun nazar değmesin herkese böle hamilelikler nasip etsin

Aysencim neyin var canım senin,ortalarda yoksun,canın neden sıkkın?

selam canim hakkatten bu aralar cok yogunum.cuma günü yola cikicaz kismetse onun telasi var.ev isleri bir yandan.bu aralar bizim burdada yaz yasiyoruzkaydirigubbakcemile3ee benim oglan evde durmak istemiyo onu disari cikariyorum oynamaya.yemek yapmaya bile yetisemiyorum, derken i$ saatim geliyo haydi i$e cogu zaman aksam yemegi yemeye zamanim olmuyo( canim bende baktim dogru hesaplamisin sagoasin.insallah olmamve hic birimiz olmayiz.insallahhh bu sefer.:ecrin_bebek:

Ben hesaplıyım tahmini bişi yazayım o zaman :))
Çok yoğunsun sen de çoook :hulya:
İnşallah olmazsın bu sefer opuyorumnanaktan[/QUOTE]

slm canlarrrr kızlar ben giremiycem bugün şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun rabbim tez zamanda gönlünüzün muradı neyse nasip eder inşallah öpt çok

Yarab senin rızanla geçen bir ömür ve o ömür içinde özlediğimiz ,yolunu hasretle beklediğimiz salih evlatlar nasip et.bizim ve özlemini çeken cümlesinin duasını hayırla kabul et.Amin diyen diller hürmetine.en Sevgili'nin hürmetine..........

Kandılınız kutlu olsun kızlar...
Bu mÜbarek gÜnÜn yÜzÜ suyu hÜrmetıne dualarımız kabul olur, yÜzlerımız artık gÜler ınŞallah..

Selam kızlar.Hayırlı kandiller. Bılgisayarım bozulduuu.akannehir Annemlerdeki bilgisayarı almıstım tamir ettirmek için,onun da ekranında sorun var. Simdilik onunla idare etmeye çalısıyorum.Portakalcım sen biliyosun bu bilgisayarı,hani ekranı 2 saniyede bir kararan. sempatiksalakcinni Annemlerden aldım geldim tamir ettiriyim diye, benimki de bozuldu.Buna kaldım yine. kaydirigubbakcemile3

hoşgeldiniz porti hoşgeldin berrak iyiyim tabi can sıkıntımı saymazsak sempatiksalakcinni

sen nasılsın dün düğün nasıl geçti bakalım kız mübarek gündede düğünmü olur hiç bari fazla kalmasaydın boshayallersmile

bu arada zorun sana selamı var bugün ve yarın yok kuzeni gelmişti galiba kalmaya gitti onlara ayy tabi yanlış hatırlamıyosam sempatiksalakcinni bugün kamera çatık konuştuk zemuszemus

Benim bilgisayarım bozulduuuuu ,tamire gitti. Annemden tamir ettirmek için aldığım bilgisayarı kullanıyorum.Televizyona bağladım bunu.Ama kocam gelince çıkarmak zorundayım tv den. sempatiksalakcinni Tv ye bağlamazsamda ekran görünmüyo,ısığında bi problem var.Portakala anlatmıstım annemlerdeyken bu bilgisayarı .sempatiksalakcinni Bilgisayarsız hayat çok bos oluyo. Bu arada bi kaç güne ablam gelicek bize oğluyla. Denize gidicez onunla bol bol insallah. Hala denize gidemedim cünkü hava yağmurlu ve serin. Bi kısmet olmadı denize gitmek.sempatiksalakcinni Yaz bitti nerdeyse yaa. Bi de ağustosta ramazan baslıyo denize gidilmez.Sonrası bayram.Sonra kardesim evleniyo. Zaten ondan önce ben doğuruyorum.Surda azıcık zamanım kaldı denize gitmek icinnnn. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…