Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Ben de dün mücver yapiim dedim ,malzemeyi hazırladım, saat aksam 10 a geliyodu.Sonra bi de akıtma yapiim dedim yanına.Bi de petibör bisküvi vardı, puding aldım marketten ,onlarla tatlı yaparım dedim. Eve geldim.Bütün malzemeleri hazırladım.Tavayı atese koydum, ama ocak yanmadı.Aygaz bitmis. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu arada aygaz mı akannehir doğalgaz yokmu canım senin evde zor yaa aygaza çok para gidiyo 54 tl bi büyük tüp o da 40 gün anca gidiyo doğlazgazda habire sıcak su kullanıyom ben yazın yerleri silerken balkon yıkarken fayansları yıkarken bi el beiz yıkarken bile sıcak su açarım sempatiksalakcinni 13 gelmiş bu ay olumunekankayizsmile

Aysencim gelemedim canım iş güç fırsat olmadı.
Düğün güzeldi böyle denk gelmiş napalım 4yıldır bekliyordı mubarek gecede kıyıldı nikahları da,hayırlı olsun inşallah.
Zorumla görüşemedik a.s

Berrakcım ya nedir bu pc den çektiğin senin de.dün bende denize gidemedim hava kötü gibiydi evde temizlik yaptım akşama kadar.
Sizde mi akıtma diyorsunuz,bizde akıtma deriz çok da severim dün kahvaltıya kociş yaptı ben temizlik yaparken.ış bölümü yapıyoruz evde :))

puging dedin de aklıma geldi heeee sempatiksalakcinni
rejimdeyim aam bir dilim kendimi ödüllendirebilirim gidemde yapam bari eşim gelmeden :1ninca:

mannak garuu eskiden doğal gaz mı varmış sanki
Bizde tüp kullanıyooz kaydirigubbakcemile3

İnsallah bu sene yaptırmayı düsünüyoruz.Ev bizim değil canım.Kocamın babasının arkadasının.Ama adam köyüne gitmis,ulasamıyoruz.Tapu lazım.Yoksa simdiye yaptırmıstık.Doğalgaz olmadan zor evet.Sabah aldık tüp iste 55 tl. sempatiksalakcinni

durun geldim gitmeyin bi
okuyim ne yazdınız

Gitmedik ama bu bilg. tusları da çok dandik.Zaten S harfinin noktalısı basmıyo.Uyuz oluyorum. kaydirigubbakcemile3

Evet akıtma diyoruz,teyzemden öğrenmistik.Teyzem çok yapardı. kaydirigubbakcemile3

puging dedin de aklıma geldi heeee sempatiksalakcinni
rejimdeyim aam bir dilim kendimi ödüllendirebilirim gidemde yapam bari eşim gelmeden :1ninca:

Yap bari , ben de geç kalmadan yapmalıyım.Yoksa yetistiremem.Hem tatlıyı yapiimde soğusun. kaydirigubbakcemile3

mannak garuu eskiden doğal gaz mı varmış sanki
Bizde tüp kullanıyooz kaydirigubbakcemile3

Antalya da doğalgaza pek gerek yoktur sanırım.Teyzemlerde tüp kullanıyo. sempatiksalakcinni Oranın kısı burası gibi olmuyodur.Keske buranın kısı da orası gibi olsa.Deniz kenarı olunca daha da soğuk oluyo. Buz buzzzz. sempatiksalakcinni

tatlıyı yaptım geldim
eşimde gelmek üzeredir yarın izinli bu gece film izleriz gerçi dvd bozulmuş bizim durup dururken nasıl olduysa sempatiksalakcinni

ayyy 7 aymıakannehir kuzum sen evde durmuyon ki ahan biizm gibi evde dursan habire yemek yapsan o zaman görrürüm 7 ayı kaydirigubbakcemile3

Kız Aysen sana bisey sorucam, bende helva var 1 paket sade. Hiç yemiyoruz.Öyle duruyo kapalı paketinde. Onu pudinge katsam ne olur ? Çirkin mi olur.kaydirigubbakcemile3 Yazık orda duruyo kaç zamandır.Sen bilirsin belki. Ya da ondan nasıl bi tatlı yapılır.Neyin içine koyarsam güzel olur? Kocaman bi helva hatta 2 paket aslında duruyo dolapta. NE yapim onunla.Tarif versene bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…