- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.041
Ben de dün mücver yapiim dedim ,malzemeyi hazırladım, saat aksam 10 a geliyodu.Sonra bi de akıtma yapiim dedim yanına.Bi de petibör bisküvi vardı, puding aldım marketten ,onlarla tatlı yaparım dedim. Eve geldim.Bütün malzemeleri hazırladım.Tavayı atese koydum, ama ocak yanmadı.Aygaz bitmis. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu arada aygaz mı akannehir doğalgaz yokmu canım senin evde zor yaa aygaza çok para gidiyo 54 tl bi büyük tüp o da 40 gün anca gidiyo doğlazgazda habire sıcak su kullanıyom ben yazın yerleri silerken balkon yıkarken fayansları yıkarken bi el beiz yıkarken bile sıcak su açarım sempatiksalakcinni 13 gelmiş bu ay olumunekankayizsmile
bu arada aygaz mı akannehir doğalgaz yokmu canım senin evde zor yaa aygaza çok para gidiyo 54 tl bi büyük tüp o da 40 gün anca gidiyo doğlazgazda habire sıcak su kullanıyom ben yazın yerleri silerken balkon yıkarken fayansları yıkarken bi el beiz yıkarken bile sıcak su açarım sempatiksalakcinni 13 gelmiş bu ay olumunekankayizsmile
durun geldim gitmeyin bi
okuyim ne yazdınız
Aysencim gelemedim canım iş güç fırsat olmadı.
Düğün güzeldi böyle denk gelmiş napalım 4yıldır bekliyordı mubarek gecede kıyıldı nikahları da,hayırlı olsun inşallah.
Zorumla görüşemedik a.s
Berrakcım ya nedir bu pc den çektiğin senin de.dün bende denize gidemedim hava kötü gibiydi evde temizlik yaptım akşama kadar.
Sizde mi akıtma diyorsunuz,bizde akıtma deriz çok da severim dün kahvaltıya kociş yaptı ben temizlik yaparken.İş bölümü yapıyoruz evde :))
puging dedin de aklıma geldi heeee sempatiksalakcinni
rejimdeyim aam bir dilim kendimi ödüllendirebilirim gidemde yapam bari eşim gelmeden :1ninca:
mannak garuu eskiden doğal gaz mı varmış sanki
Bizde tüp kullanıyooz kaydirigubbakcemile3
Çok fenasınız ya paso evde bişeyler yapıyorsunuz accuk da baa yollayın
Bence de burda gerek yok,zaten kullanan da duymadım
Hem bizim tüp 7 ay falan gidiyor,yılda 2 sefer değiştiriyoruz :)
ne helvası canım bilmiyorumkismile
yani yazlık tayinli helvalardan mı kışlık helvamı
veya hazır irmik paketimi boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?