- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.061
Evet pek evde yemek yemediğimizden karlıyız :))
Mesela yarın iş çıkışı kayınvalideye gideceğim yemeğe :)
Berrakcım ne helvası o?
Tahin helvası yazıyo üstünde.kaydirigubbakcemile3
Kuzum sen onu bişeye katma ekmek arası yap acıktıkça beyaz peynir ,karpuz eşliğinde ye gitsin valla çok canım çekti helva aldıracam şimdi
Canım sıkılıyor berrakcım helva da aldıramadım :))
Başım ağrımaya başladı
Kız Aysen sana bisey sorucam, bende helva var 1 paket sade. Hiç yemiyoruz.Öyle duruyo kapalı paketinde. Onu pudinge katsam ne olur ? Çirkin mi olur.kaydirigubbakcemile3 Yazık orda duruyo kaç zamandır.Sen bilirsin belki. Ya da ondan nasıl bi tatlı yapılır.Neyin içine koyarsam güzel olur? Kocaman bi helva hatta 2 paket aslında duruyo dolapta. NE yapim onunla.Tarif versene bana.
günaydınlar kızçeler
canım hayır olsun ne gördün öyle
tatlım sütle ezz iyice helvayı sonra fırınla yeee afiyet olsun balıktan sonra yeniyo bu tatlı genelde fırın sütlaç gibi güveçlere koyuyosun fırına atıyosun üstü kızarana kadar
herkese günaydınlar iyi hafta sonları
korkunç bir rüyayla uyandım daha da uyuyamadım alsanaalsanasmile
günaydınlar kızçeler
canım hayır olsun ne gördün öyle
Ayyy bende sevmedİĞİm kİŞİyİ gÖrÜceksem rÜyamda kavga ederİm en azından gÖrÜnce rÜyamı gÖrÜp dÖvdÜĞÜmÜ dÜŞÜnÜrÜm hehehehehehehe
ben cevİzlİ yaz helvası yerİm oda Çok nadİr dİĞerlerİnİ pek sevmem bunu bende yemedİm ama meŞhurmuŞ bİr defa mİsafİrlerİm gelİnce yapıcam kıŞın daha gÜzel olurr ama bu tatlı :))))))))))
onu heç yaptırmadım kuşum o ne onuda bilmiyom artık test yok bana bu doktorum bu güne kadar ne testim varsa götürdüm seninm artık bişeyine bakmıycam dedi eşime bakıcaz dedi ürologa gitti spermiogram verdi yıkamalı bide ultrason gibi bişi ultrasonda bişi çıkmadı spermiogramda pazartesi çıkacak salı doktorda hayırlısı bakalım artık bidahaki aya kistte geçerse doktorada diyip direkt aşılama yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?