Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Kuzum sen onu bişeye katma ekmek arası yap acıktıkça beyaz peynir ,karpuz eşliğinde ye gitsin valla çok canım çekti helva aldıracam şimdi

Kız ben hemen yollıyim sana .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Eskiden çok yerdim simdi pek canım istemiyo, o yüzden tatlıya katarım belki diye düsündüm. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tatlım sütle ezz iyice helvayı sonra fırınla yeee afiyet olsun balıktan sonra yeniyo bu tatlı genelde fırın sütlaç gibi güveçlere koyuyosun fırına atıyosun üstü kızarana kadar

Ayyy bende sevmedıĞım kıŞıyı gÖrÜceksem rÜyamda kavga ederım en azından gÖrÜnce rÜyamı gÖrÜp dÖvdÜĞÜmÜ dÜŞÜnÜrÜm hehehehehehehe

ben cevızlı yaz helvası yerım oda Çok nadır dıĞerlerını pek sevmem bunu bende yemedım ama meŞhurmuŞ bır defa mısafırlerım gelınce yapıcam kıŞın daha gÜzel olurr ama bu tatlı :))))))))))

Günaydın Minnoşlaropuyorumnanaktan

herkese günaydınlar iyi hafta sonları
korkunç bir rüyayla uyandım daha da uyuyamadım alsanaalsanasmile

Günaydın cnm
Hayırdır inşallah,suya anlat rüyanı cnm

günaydınlar kızçeler
canım hayır olsun ne gördün öyle

günaydın nasılsın serapcım?
Sen eve net almayı düşünmüyor musun?
Akşamları daha çok kaynatıyoruz biz :))

ay akşam gittim helva,sabah geldim helva vallahi bi yerim şişcek akannehir
bügün alışverişe gideceğiz dün aldıracak kimse bulamadım,akşama alayım bari
yaz helvası ayrı mı oluyor,tahin helvasından farkı ne sakın şu eskiden düğünlerde koyarlardır masalara pembesi falan da var ondan olduğunu söylemeyin,hiç sevmeem :umursamaz:

HEHEHEHEHE EVDE NET VAR KIZ AMA KOCADAN NETE KAÇAMIYOM EVE GıT YEMEK YAP SOFRA KUR KALDIR AZCUK FıLM SEYREDELıM DıYE HOPPP SAAT 12 KAÇABıLıRSEM GıRıYOM TATLIM BENıMKıARADA GICIKLIK YAPIYOO kaydirigubbakcemile3

aa evde net varsa gelsene akşamları hatta ne akşamı,geceleri :)) msndeyiz biz

Bu arada sen 21.gün test yaptırdın mı canım yumurtlama için progesteron testi?Pazartesi yaptırmam lazım

onu heç yaptırmadım kuşum o ne onuda bilmiyom artık test yok bana bu doktorum bu güne kadar ne testim varsa götürdüm seninm artık bişeyine bakmıycam dedi eşime bakıcaz dedi ürologa gitti spermiogram verdi yıkamalı bide ultrason gibi bişi ultrasonda bişi çıkmadı spermiogramda pazartesi çıkacak salı doktorda hayırlısı bakalım artık bidahaki aya kistte geçerse doktorada diyip direkt aşılama yapabiliriz

Bizim son testimiz o sanırım problemin açığa çıkacağı test de o olacak dün onunla ilgili bi araştırma yapmıştım etkilenmişim heralde,rüyama girdi.
Normalde değer 10 un üstünde çıkması gerekiyormuş hamilelik için sağlıklı yumurtlama varsa
Değer 10 un altında çıkarsa zaten hamilelik mümkün olmuyormuş
benim rüyamda değerim 3 çıktı :gitme:
malum oldu sanırım bilmiyorumkismile

Bence de sen kist eriyince aşılamaya başla canım daha fazla uğraşma böyle.
Bakalım benim doktor ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…