Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

günaydın kızlar
skorpion hoşgeldin canım vatanına
berrakada iyi olmanıza sevindim dikkat et lütfen
bu arada sanırım karşılaşamıyoruz sizlerle geçen gün öğrendiğim şeyi size söyliyim hani yumoş günlerini takip için doktorlara taşınıyoruz ya işte tükürükle LH değerini ölçen ve yumurtlama gününü yüksek bir oranda tahmin eden bir alet var. fiyatı en uygunu 70 TL ben alacaktım ama haftasonu doktora gittim doktor doğal yolla hamile kalma şansımın çok düşük olduğunu yumurtlama problemim olduğunu söyledi ben de vazgeçtim almaktan :çok üzgünüm:
aslında moralim çok bozuk sizlerle de karşılaşamadım içimi dökemedim en iyisi yazıyım okursunuz..
bu arada benden de hsg istedi çok ağrılı olan da var hiç hissetmedim diyen de ama sanırım rahmi dar olanların zor oluyor annemin de benim doğumumda çok sıkıntı çektiğini beni vakumla almak zorunda kaldıklarını biliyorum o yüzden genetik olarak bende onun gibi olabilirim o yüzden anestezi ile yaptırıcam
porti cesaretin için tebrik ediyorum canım a.s.

Günaydın Kızlar a.s.

skorpi düğünleri atlat da artık rahat rahat çalışmaları yaparsınız stressiz bol bol moral depolamışsındır,tabi düğün sırasında canını çıkan şeyler yaşanmadıysa

Tancredi canım benim sen kendini öyle iyi hissedeceksen öyle yaptır ama bence gerçekten gerek yok hele bir de varsayım üzerine düşünüp de yaptırman ..
Doğum başka bişey hsg başka bişey.
Hiç vajinal muayene oldun mu hani doktor bi aleti takıyo rahim ağzına da öyle bakıyor ya hsgde de aynen sadece o aleti takarken azıcık acıcak yoksa ilaç da falan bişey yok.5dk yı geçmeyecek bi işlem.
Ne cesareti tatlım ben nasıl paniktim,korkuyordum okuduklarımdan etkilenmiştim.
Anneme ağladım,kayınvalidemle konuştum ağladım,eşime ağladım hiç biri böyle bişey yaşamadığı için bana fikir veremediler.
zorxx'un söylediklerine güvendim beni cesaretlendiren o oldu :1hug: çünkü o çektirmişti nasıl bişey olduğunu biliyordu ve acılı kötü bi işlem olsa zaten bana açık açık söylerdi,incilmemi istemezdi diye düşünüp anesteziden vazgeçtim.
İyiki de geçmişim ,inşallah sende cesaretini toplarsın canım.Hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

Selam kızlar. Dün çooook gezdim, çok yoruldum. Sabah doktora gittik, sonra pazara gittik,sonra daaa denize gittik. O kadar çok yürüdüm ki ayaklarımın altı ağrıyo hala. Bugün hava kapalı gibi. Tancredi Allah'tan ümit kesilmez canım.:1hug: Portakalcım sen nasılsın ?

Selam berrakcım oh ne güzel gezmişsin,denize bile gitmişsin :) ama çok yorma kendini lütfen hamile olduğunu unutma son ayın dikkatli ol

ben iyi değilim moralim bozuk yine olmadığı için,yani ne olduğu da belli değil,dün lekelenme başladı,bugün daha kırmızılar yok gelmedi.anlamıyorum neden böyle oluyor..
doktora ne zaman gideceğim onun sıkıntısı sardı.herşey iyi çıktı da sorun ne neden olmuyor onu anlamıyorum,çok üzgünüm,tükendim

aysen,zor nerdesiniz kızlar?

slm canım hsg için yazdıklarına hak veriyorum canım anestezi almaya değmiycek bi işlem ama ne bileyim korktum işte bakalım gittiğimde karar vericem sanırım..
bir de doktora hemen aşılama yaptırdığımı sonuç alamadığımı biraz da aşılama için acele davrandığımı söyledim yumurta takibi yapalım büyümüyorlarsa ilaç tedavisi uygulayalım dedim artık o yöntemi kullanmıyorum çok eskilerde kaldı falan dedi
tabi uğraşmadan aşılamayla olmadı tüp bebekle parayı cebe indirmek varken niye uğraşsınlar onlar da haklı kötükedihüso

Ben de ümit etmekten vazgeçmiyorum ama böyle doktora gidip gelince sinirlerim alt üst oluyor Allah dualarımızı kabul eder inşallah...:Saruboceq:

Gittiğinde karar veremezsin tatlım bende öyle düşünmüştüm ama malesef ikisininde uygulaması farklıymış

normal olacaksa tok gitmen gerekiyor ve 1.5 saat öncesinde ağrı kesici alıyorsun
anestezi olacaksan aç karınla gitmen gerekiyormuş.

ben tvde dedoktorun konuşmalarını izledim hsgden sonraki 6 ay içinde hamile kalma olasılığı artıyormuş.O yüzden hsgden sonra acele etmeyin biraz daha bekleyin diyorlar.
Tüp bebeğe gelene kadar dur bakalım,sakın hemen öyle karar verme önce sen bi tamamla senden istenilenleri

herkese hayırlı akşamlar
öncelikle porticim hoşgeldin inşlhh güzel geçmiştir hafta sonun annenlerle hasret gidermişsindir inşlhhhh
tancredi canım neden takip eskide kalmış anlamadımm
sen doktorun moralini bozmasına bakma neler duyduk bizde direk tüpe göndermişlerdi bizide alsanaalsanasmile
doktorunu değiştir ve takip yaptır bence
zorum seninlede görüşmedik gerçi evde yokum habire bir ayaklanama halindeyim :bbo:
berrakcım son günlerin iyi gez tadını çıkar :CüvCüv:

evet bende hemen kısaca anlatıyım
cmrtsi 11 30 da iğnemi vuruldum 20mm de
pzr pzrtsi ilişki salı günü gel demişti
bugün sabah yine gittim( bu hafta 5 gidişim :bbo:)
çok şükür çatlamış hiç bir sorun yok olmaması içinde bir sebep yok hadi bakalım inşlhh bu sefer dedi doktorum :Saruboceq: :Saruboceq: bugünde ilişki önerdi süprizzzzz
bu arada cuma sabah 7 de biniyoruz allah izin ederse trene pzr veya pzrtside sivasa gidiyoruz mirmirmirmir

neyse bende çıkıyorum şimdilik
bu arada porti zor ebrarın topiğinde dua sırası bende bana okuycak inşlhh arkadaşlar
sizde okumak isterseniz çok sevinirim ayetel kürsi bu arada yerimseniben

opuyorumnanaktan

slm canlar ay giremedim bugün bende kaynanam bendeydi sabh geli nerdeyse zaten çay yemek derken anca gitti bende yeni girdimm

portakalım hoşgeldin kuşum geliomu yine bu aptal kırmızılar ya valla artık bişi demiyorum artık buarada çağrı yaptığında yemek yiyoduk hayatım yapmadım çağrı gelemicem die bende valla hayatım aşılama ya nasipse gelsin bende başlıcam sende karar ver kuşum neyi bekliyoruzki yada nerye kadar...

aysen cnm senlede görüşemedik valla denk gelmedi bi türlü ama herşey yolundamış çatlamışta Allahım gerisi ona kalmış inşallah buay yüzünü güldürür hayatım duana katılırım tabi neden okumayım cnm
ay bizde yapalım bari kendimize ya

tancredi hayatım üzülme banada ilk dokotr amelyat etti tüp dedi oldumu olmadı ama:) ben inatla doğal olarak bekliyorum cnm filmde bana kolay geldi cnm umarım seninkide sorunsuz geçer

berrakçım sevindim ii olmana cnm aman dikkat et çok kendine hayatımm

kızlar desteğiniz için teşekkürler başka bir doktora gitmeye karar verdim zaten bu gideceğim 4. doktor olacak :bbo:
aysencim inşallah herşey yolunda gider ben de dua okuycam senin için :Saruboceq:

kızçeler naparsınız bakemmm hayırlısı yolculuklar canımmm berrakada aman canım ya dikkat et kendine porti nettürüyon bacum keyifler nasıl

Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan

aysencim valla 1 haftadır pek birbirimizden haber alamıyoruz iyi olmuş yazman böyle herşeyi,arayamıyorum da bu aralar,biliyorsunuz bu düğünler bizi bitirdi bu ay.
Çok sevindim iğneni olmuşsun,çatlamış bile yumurtan hadi bakalım hayırlısı olsun şöyle ayağını bi sürt de dağılsın üzerimizdeki şu uğursuz bulutlar.
Sende gidiyormuşsun görüşemezsek şimdiden hayırlı yolculuklar inşallah döndüğünde göbüşün dolu gelirsin :Saruboceq:

neyse bende çıkıyorum şimdilik
bu arada porti zor ebrarın topiğinde dua sırası bende bana okuycak inşlhh arkadaşlar
sizde okumak isterseniz çok sevinirim ayetel kürsi bu arada yerimseniben

opuyorumnanaktan

Uygun olmadığım için dua edemedim canım dün ama biliyorsun zaten ben hep dua ediyorum isimlerinize,yolculukta tespih çekmiştim hepimiz için Allah kabul eder inşallah herkesin dualarını,en kısa zamanda kavuşuruz yavrularımıza :Saruboceq: opuyorumnanaktan

selam canım nasılsın?
senin şu kaynoşda ne çok geliyo sana yahu sempatiksalakcinni
Çok özledim valla ikinizi de görüşemiyoruz.
Çizelgende yok ya çat die hamileyim dersen tam süpriz olcak.
Kırmızılar geldi bile bugün 2.gün :umursamaz: bu ay çalışma günlerinden umutlu değildim zaten ama yine de insan üzülüyor adet olunca.
bende aşılama ya da başka bişey istiyorum ama bu doktor bana hiç öyle şeyler yapmıcak adım gibi eminim kendi haline bırakcak yine boshayallersmile

kızlar desteğiniz için teşekkürler başka bir doktora gitmeye karar verdim zaten bu gideceğim 4. doktor olacak :bbo:
aysencim inşallah herşey yolunda gider ben de dua okuycam senin için :Saruboceq:

İyi yapmışsın canım,parasıyla değil mi?
kafana yatmayan bieyler olduğunda hiç bakma değiştir doktorunu.
ne demek eskidendi öyle takipler falan..
bence en güzel yöntem ilaçla yumurta takibi yaptırmak,gün gün görüyorsun yumoş büyümüş mü çatlamış mı?
İşini şansa bırakmıyorsun en azından gerisi Allah'ın takdiri.. :Saruboceq:

Bu arada yarın sabah ben de doktora gidiyorum
Filmi,tahlili bi göstereyim muayene olayım bakalım ne diyecek ne yapacak?
Yine bişey yapmadan bakıp konuşup gönderecek gibime geliyor ama öyle olursa para vermeyi düşünmüyorum,bunları ben de biliyorum bunları söylemek için mi çağırdınız beni diyeceğim.
Haklı değil miyim ama bana bi tedavi uygulamayacaksa ne diye 150 lira bayılayım her ay :mymeka:

kızçeler naparsınız bakemmm hayırlısı yolculuklar canımmm berrakada aman canım ya dikkat et kendine porti nettürüyon bacum keyifler nasıl

heyheylerim üzerimde dolaşıyorum iki gündür napim serapcım

bugün kaynoşuma gideyim de accuk stres atayım.

yarında daktıra gidiyorum bakalım onun şeysi var züerimde randevuyu zor ayarladım ondada istediğim saate olmadı sabahın köründe kalkıp gideceğiz :umursamaz:

sen napıyorsun bakim?

ben bildiğin gibi bu ayı boşladım gidiyom kuşum sadece işe odakladım bide laylaylomdayım bakalım aklımdan atabileekmiyim bu ay adetim olduğundan erken gelicek galiba o dediğim haın bitmesine 5 gün kaldı sonrasında kaç günde olurum bilmem heheheheh bu ayıda es geçiyoz bakalım ne olucak kuşum

Hayırlısı be canım
es geçe geçe bi kaldık bak ben boşa demedim ağustosa ümitliyiz diye,
Yazın sonunda teker teker bombaları patlatacağız :içelim: :teytey: :hooray:

slkızla nasılsnız keyifler nasıl meleketdeydim döndümmmmmmmm
özlemişim kkyııı

Hoşgeldin kurabiyem.
kk özlenmez mi ya zemuszemus insanın aklı kalıyor burdakilerde muhakkak
biz iyiyiz yukarıda okumuşsundur işte aynen devam beklemeye bi değişiklik yok

sen nasılsın?
memleket havası aldın geldin opuyorumnanaktan

selam zorum denk gelemedik bi türlü
aman senin kaynanada amma çok hasta oluyo be yaaa :bbo:
aminn canım inşlhh bu ay gülsün yüzleirmiz inşlhhhh :Saruboceq:
evet kendimizde yapabiliriz hepimiz için ama bizim topiğe 3 4 kişi haricinde kimse girmiyo nasıl yaparız bilmem boshayallersmile
neys ehadi gelde konuşalım eccik opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…