- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.261
Selam berrakcım oh ne güzel gezmişsin,denize bile gitmişsin :) ama çok yorma kendini lütfen hamile olduğunu unutma son ayın dikkatli ol
ben iyi değilim moralim bozuk yine olmadığı için,yani ne olduğu da belli değil,dün lekelenme başladı,bugün daha kırmızılar yok gelmedi.anlamıyorum neden böyle oluyor..
doktora ne zaman gideceğim onun sıkıntısı sardı.herşey iyi çıktı da sorun ne neden olmuyor onu anlamıyorum,çok üzgünüm,tükendim
aysen,zor nerdesiniz kızlar?
Selam kızlar. Dün çooook gezdim, çok yoruldum. Sabah doktora gittik, sonra pazara gittik,sonra daaa denize gittik. O kadar çok yürüdüm ki ayaklarımın altı ağrıyo hala. Bugün hava kapalı gibi. Tancredi Allah'tan ümit kesilmez canım.:1hug: Portakalcım sen nasılsın ?
slm canım hsg için yazdıklarına hak veriyorum canım anestezi almaya değmiycek bi işlem ama ne bileyim korktum işte bakalım gittiğimde karar vericem sanırım..
bir de doktora hemen aşılama yaptırdığımı sonuç alamadığımı biraz da aşılama için acele davrandığımı söyledim yumurta takibi yapalım büyümüyorlarsa ilaç tedavisi uygulayalım dedim artık o yöntemi kullanmıyorum çok eskilerde kaldı falan dedi
tabi uğraşmadan aşılamayla olmadı tüp bebekle parayı cebe indirmek varken niye uğraşsınlar onlar da haklı kötükedihüso
herkese hayırlı akşamlar
öncelikle porticim hoşgeldin inşlhh güzel geçmiştir hafta sonun annenlerle hasret gidermişsindir inşlhhhh
tancredi canım neden takip eskide kalmış anlamadımm
sen doktorun moralini bozmasına bakma neler duyduk bizde direk tüpe göndermişlerdi bizide alsanaalsanasmile
doktorunu değiştir ve takip yaptır bence
zorum seninlede görüşmedik gerçi evde yokum habire bir ayaklanama halindeyim :bbo:
berrakcım son günlerin iyi gez tadını çıkar :CüvCüv:
evet bende hemen kısaca anlatıyım
cmrtsi 11 30 da iğnemi vuruldum 20mm de
pzr pzrtsi ilişki salı günü gel demişti
bugün sabah yine gittim( bu hafta 5 gidişim :bbo:)
çok şükür çatlamış hiç bir sorun yok olmaması içinde bir sebep yok hadi bakalım inşlhh bu sefer dedi doktorum :Saruboceq: :Saruboceq: bugünde ilişki önerdi süprizzzzz
bu arada cuma sabah 7 de biniyoruz allah izin ederse trene pzr veya pzrtside sivasa gidiyoruz mirmirmirmir
neyse bende çıkıyorum şimdilik
bu arada porti zor ebrarın topiğinde dua sırası bende bana okuycak inşlhh arkadaşlar
sizde okumak isterseniz çok sevinirim ayetel kürsi bu arada yerimseniben
opuyorumnanaktan
slm canlar ay giremedim bugün bende kaynanam bendeydi sabh geli nerdeyse zaten çay yemek derken anca gitti bende yeni girdimm
portakalım hoşgeldin kuşum geliomu yine bu aptal kırmızılar ya valla artık bişi demiyorum artık buarada çağrı yaptığında yemek yiyoduk hayatım yapmadım çağrı gelemicem die bende valla hayatım aşılama ya nasipse gelsin bende başlıcam sende karar ver kuşum neyi bekliyoruzki yada nerye kadar...
aysen cnm senlede görüşemedik valla denk gelmedi bi türlü ama herşey yolundamış çatlamışta Allahım gerisi ona kalmış inşallah buay yüzünü güldürür hayatım duana katılırım tabi neden okumayım cnm
ay bizde yapalım bari kendimize ya
tancredi hayatım üzülme banada ilk dokotr amelyat etti tüp dedi oldumu olmadı ama:) ben inatla doğal olarak bekliyorum cnm filmde bana kolay geldi cnm umarım seninkide sorunsuz geçer
berrakçım sevindim ii olmana cnm aman dikkat et çok kendine hayatımm
kızlar desteğiniz için teşekkürler başka bir doktora gitmeye karar verdim zaten bu gideceğim 4. doktor olacak :bbo:
aysencim inşallah herşey yolunda gider ben de dua okuycam senin için :Saruboceq:
kızçeler naparsınız bakemmm hayırlısı yolculuklar canımmm berrakada aman canım ya dikkat et kendine porti nettürüyon bacum keyifler nasıl
ben bildiğin gibi bu ayı boşladım gidiyom kuşum sadece işe odakladım bide laylaylomdayım bakalım aklımdan atabileekmiyim bu ay adetim olduğundan erken gelicek galiba o dediğim haın bitmesine 5 gün kaldı sonrasında kaç günde olurum bilmem heheheheh bu ayıda es geçiyoz bakalım ne olucak kuşum
slkızla nasılsnız keyifler nasıl meleketdeydim döndümmmmmmmm
özlemişim kkyııı
slm canlar ay giremedim bugün bende kaynanam bendeydi sabh geli nerdeyse zaten çay yemek derken anca gitti bende yeni girdimm
portakalım hoşgeldin kuşum geliomu yine bu aptal kırmızılar ya valla artık bişi demiyorum artık buarada çağrı yaptığında yemek yiyoduk hayatım yapmadım çağrı gelemicem die bende valla hayatım aşılama ya nasipse gelsin bende başlıcam sende karar ver kuşum neyi bekliyoruzki yada nerye kadar...
aysen cnm senlede görüşemedik valla denk gelmedi bi türlü ama herşey yolundamış çatlamışta Allahım gerisi ona kalmış inşallah buay yüzünü güldürür hayatım duana katılırım tabi neden okumayım cnm
ay bizde yapalım bari kendimize ya
tancredi hayatım üzülme banada ilk dokotr amelyat etti tüp dedi oldumu olmadı ama:) ben inatla doğal olarak bekliyorum cnm filmde bana kolay geldi cnm umarım seninkide sorunsuz geçer
berrakçım sevindim ii olmana cnm aman dikkat et çok kendine hayatımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?