- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.281
kızlar desteğiniz için teşekkürler başka bir doktora gitmeye karar verdim zaten bu gideceğim 4. doktor olacak :bbo:
aysencim inşallah herşey yolunda gider ben de dua okuycam senin için :Saruboceq:
slm canlar off bende giremedim buaralar buneya sıcaklarda hepimiz dağıldık resmen
portakalım umarım doktorun bi tedviyle devam eder kendi halimize kalmak istemiyoruz artık olmuyo işte
aysen cnm sen naptın gezion sende valla oh duanda kabul olsun cnm haklısın burda okuyamyız
buarada bende yarın kuzenlerin yazlığa gidiyorum kızlar eşim gelmiyo annemler felan gidicem kafam dağılsın azıcık çünkü bugünlerde nedense moralim çok bozuk bebek olayına yok takmayım diorum ağlıorum ya yüzüm haşat stresten iice taktım ben aynı yaşta kuzenim var 1inciyi halleti ikinciye başladılar bende hala tık yok yaş geçio aman birsürü şey işte of Allahım başka dertler vermesin ama of öle işte neyse hepinizi öpt canlar
Günaydın herkeze....
Moralim bozuk çooook...
İzne çıkamadım.
Eşim gene çoçuk istememe senduromuna... hapa başlayalım gene diyor
akşamdan beri moralim sıfır.
çocuk oyuncağımı bu ya
bıktım bu tiriplerinden :mymeka:
çok üzgünüm napacağım ben bilmiyorum :çok üzgünüm:
Portiiiiiiiiiiiiiiiiii balım karasu ben nickimi değiştirdim sempatiksalakcinni bu ay aşılama yaptırdım ben ve üstünden tam 1 hafta geçti, kaldı 1 hafta çok heyecanlıyım eyvahedigeldismile tatile girdik uzun süre giremedim kk'ya gelmişken sana da bi haber veriyim, hepinizden hayır dualarınızı istiyim dedim kuzucuğum boshayallersmile eminim esirgemezsiniz olumunekankayizsmile sonucu aldığımda mutlaka haber veririm size de, sen de artık aşılamayı falan düşündüğünü söylemişsin inşallah ilk denemede güzel haberlerle gelirim de sana da tavsiye ederim bu yöntemi bitanem olumunekankayizsmile hadi öptüm hepinizi baş baaaaşşşşşş opuyorumnanaktan
slm canlar off bende giremedim buaralar buneya sıcaklarda hepimiz dağıldık resmen
portakalım umarım doktorun bi tedviyle devam eder kendi halimize kalmak istemiyoruz artık olmuyo işte
buarada bende yarın kuzenlerin yazlığa gidiyorum kızlar eşim gelmiyo annemler felan gidicem kafam dağılsın azıcık çünkü bugünlerde nedense moralim çok bozuk bebek olayına yok takmayım diorum ağlıorum ya yüzüm haşat stresten iice taktım ben aynı yaşta kuzenim var 1inciyi halleti ikinciye başladılar bende hala tık yok yaş geçio aman birsürü şey işte of Allahım başka dertler vermesin ama of öle işte neyse hepinizi öpt canlar
Günaydın herkeze....
Moralim bozuk çooook...
İzne çıkamadım.
Eşim gene çoçuk istememe senduromuna... hapa başlayalım gene diyor
akşamdan beri moralim sıfır.
çocuk oyuncağımı bu ya
bıktım bu tiriplerinden :mymeka:
çok üzgünüm napacağım ben bilmiyorum :çok üzgünüm:
Selam kızlar, denize gittim , yüzdüm geldim.Hava çok sıcak.Yemek hazırlıyoruz şimdi.Birazdan yemeğe oturucaz. Öptük hepiinizi. opuyorumnanaktan
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, 'Benim
büyük bir derdim var!' deme, derdine dönüp 'benim büyük bir Rabbim
var!' de.
Gelelim bana ;
Bu sabah doktora gittik eşimle
Doktor bütün tahlillere ve rahim filmi sonucuna baktı.
Hiç bir sorununuz yok,sonuçlar güzel,herşey iyi dedi.Bu iyi haber ama opuyorumnanaktan
Açıklanamayan bi durum var ve bana göre en kötüsü bunun ne olduğunu bilmemek ve gerekli tedaviyi uygulayamamak :çok üzgünüm:
Bekleyelim mi diye sordu; bende beklemek istemediğimi o yüzden buraya geldiğimi söyledim .Tamam o zaman, aşılama mı istiyorsun,aşılamaya gerek yok ama dedi.Spermlerle ilgili sorunumuz yok dedi.
Aşılamanın hangi durumlarda gerekli olacağını falan anlattı..
Muayene etti
Yumurta geliştirici ilaçla başlayalım o zaman dedi ve benim çok acele ettiğimi söyledi,kendi haline bıraksam kendiliğinden zaten gelebileceğini söyledi ama ben daha ne kadar beklemeyim ki 1.5 yıl olmuş.. boshayallersmile
sonra klomen yazdı,haftaya cumaya 11. günde kontrole gidiyorum duruma göre bakacak ve iğne olmalı mıyım olmamalı mıyım karar vereceğiz bilmiyorumkismile
Bana çatlatma iğnesi içinde eğer olmazsa bu ay 3 ay ara vereceğiz hiç bir şey yapmayacağız dedi,vucuda aşırı ilaç yükleniyor ardarda yapılmaması gerekiyor dedi.
Bende gözünün içine içine baktım gülümsedim ve içimden bu ay da olmazsa bakalım sana geliyor muyum öbür aya dedim.
1 ay içinde 300.00TL verdik muayene için,(hsg ve tahlillerde dışarda oldu,onlar hariç bide) adamın yaptığı sadece 10 dk konuşmak gaz vermek. akannehir
offf içim nasıl sıkılıyor kızlar bir bilseniz gerçekten ciddi ciddi depresyona giriyorum,:çok üzgünüm: ölim de kurtulayım bütün bunlardan diyorum .Moralim çok bozuk. :çok üzgünüm:
selam portim nasılsın
valla öyle yoğunumki bi koşuşturmadır gidiyo akannehir
kısmetse yarın sabah gidiyorum haftaya cmrtsi döneriz herhalde tam belli değil telden haberleşiriz yine olumunekankayizsmile
tedaviye başlamışsın sende hayırlı olsun kuzum bugünmü gittin doktora hadi bu ay gelsin kaliteli yumoş sonrasında bebiş inşlhhh kaydirigubbakcemile2
ben bu yoğunlukta unutmaya çalışsamda birileri sürekli bana hatırlatmakta
eee bebek yokmu olsa yanımda olurdu ya da karnımda herhalde :umursamaz:
bıktım bu sorulardan yaaa valla artık cevap bile vermiyorum sadece gülüyorum sempatiksalakcinni
bakalım sivasta kaç kişi daha aynı şeyi soracak bana :bbo:
bu arada benim pek ümidim olmasada eşim annem teyzemler herkes benden ço ümitli nedense laelaelaelaelae
annem rüya görmüş ama anlattıramadım eğer hamile kalırsan anlatıcam dedi CADIARZU
ebrarın topiğinde bu gece benim için dua var eğer burdaysan sende gel oraya a.s
Selam canım ben yazarken yazmışsın heralde
pek iyi değilim eve gidince açabilirsem,sende musayit olursan msnden konuşuruz.
1saat kadar burdayım,çıkıcam sonra
başladık bakalım tedaviye ne olacaksa sanki..
nefret ediyorum ya bu durumlara düşmekten nefreet
bıktım usandım
aynısını bana da hergün yapıyolar.çocuk düşünüyor musunuz diye soranlara evet düşünüyoruz diyorum artık başka bişey diyemiyorlar :umursamaz:
sivasta da yapan çok olur merak etme
rüyası hayırlara çıkar inşallah :Saruboceq: canım sen ümidini kaybetme
bu doktorlarda salakmı nedir anlamadımm yaaaa
bende ilk gittiğimde yaşınız daha genç fazlada olmamış bu kadar stres yapma demişti ama bakk onun sölemesinin üstünde koca bir 8 ay geçti :gitme:
bi ay kullandırıp bıraktırmak neden acaba yani o zaman benim doktorum ii bişi yapmıyomu bu klomene devam etmekle anlamaıdm şimcii sempatiksalakcinni
canım valla hepimiz aynı durumdayız kendimi anlatmak istemiyorum iice sıyırdım artık sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ama canım bu kadar takma sende ne yapalım vu da biizm kaderimiz imtihanımız olacak inşlhhhhhhhh
inşlhh bu ay ilk haberi ben sonra zor sonra sen verirsin de şu kk yı inletiriz inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yarabbimmmmmmmmmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Portakalcımmmm öyle konuşma,herşeyin bi çaresi vardır, ölmekte ne demek. Kendini çok sıkma bunun için, inşallah pozitif sonuçla geliceksin buraya . Kalbin güzel senin, Allah yardımcın olur , merak etme. Seviyorum ben seni. opuyorumnanaktan
Aysencim hayırlı yolculuklar sana.Kendine iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?