Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

İyiyiz canım sen nasılsın? Yemek yaptım az önce pişti. Annemlerde denizden geldiler.Çok sıcak diye gitmedim bugün.opuyorumnanaktan Birazdan yemek yicez.Sen napıyosun bakalım ?opuyorumnanaktan

Ben de tam sana yazıyordum özelden,sen gelmişsin buraya
İyiyim canım tşk.
işteyim canım çalışıyorum daha
bu arada ilaca başladım ben bugün sabah 10.30da aldım
akşam içmem gerekeni de gece 22.30 da mı içmeliyim sence yoksa şimdi 20.30 gibi içeyim mi?
saatleri ona göre ayarlıyacağım da sence hangisi doğru olur?

Ben geldim yine, akşam 22:30 da iç canım. 12 saatte bir içiliyodur herhalde. :)

Yarım saate kociş gelicek,yemek hazırlıycam. Ondan sonrada pek giremeyebilirim canımm. Sen hala işte misin ?

ay tam geliyorum,çıkmak zorunda kalıyorum. akannehir
Yoğunum biraz bugün pek bakamadım kkya.
bende ilacı 22.30 da almaya karar vermiştim,12 saatte bir olsun diye..
Birazdan içeceğim hergün aynı saatlerde almaya dikkat edicem.
sabahtan beri ağzım hiç durmadı paso bişeyler yedim içtim yemek yiyesim de yok içicem öyle ilacı,sorun olmaz heralde
Ben hala işteyim çıkıyorum az sonra,sana kolay gelsin canım,çok öpüyorum bende giremem eve gidince,çok yorgunum bugün boshayallersmile
öpüyorum sizi iyi akşamlar berrakcım opuyorumnanaktan

bayanssulusmile Selaam Kızlar opuyorumnanaktan

Berrakcım kalkmadın mı hala :)) Denize mi gittin yoksa?

Zorum da yazlıkta,ne zaman döncek acaba? boshayallersmile

Mirage sen neden gelmiyorsun cnm,sen de ortalarda yoksun kaç gündür?
fisfisfis

Günaydınnn millletttt...opuyorumnanaktan
Süperim bu sabah .....:lepi:
Neden derseniz. hafta içi yazlıktayken çok sevdiğim bir teyze bana fal
baktı ... aslında falda değil. ermiş bir teyze ben ve ailem için dua okur...
aslında uzun hikaye mirmirmirmir ama kısacası bebek işini açtım ona
bana annen kesinlikle istemiyor dedi... çok doğru
ama eşin çok istiyooo sana belli etmek istemiyooor dedi
kışa doğru doğur bir tane , hanen daha da kuvvetli olacak dedi zemuszemus
çok keyiflendim bana dualar verdi... bol bol oku dedi... :Saruboceq:

bir ara toparlar sizede yazarım canlarım..... :teytey:

günaydıun yavrularr ben geldim tatil bitti malesef:sinifsinif: çünkü eşimde çat die geldi onla döndüm artık ama yinede güseldi enazından kafamdan attım gerçekten be..

aysencims sen sivastasın sanırım oh cnm sende gez inşallah karnında bebeğinle dönersin cnm benim

portakalım sen napıon kuşum özledim çok valla ilaca başlamışsın sende hayırlısı olsun hayatım benim buay artık nolur lütfen ii haberlelr alalım ya..

kızlar herkes ii umarım öpt herkesi

Hadi hayırlısı canım.opuyorumnanaktan Güzel haberleri verirsin artık yakında bize. opuyorumnanaktan

Selam canımm,hoşgeldin.Kafanı rahatlatman iyi olmuş canım. Havalar çok sıcak ,bayılıcam birazdan ben de.kaydirigubbakcemile3 Ne yesem kusuyorum bu aralar. Ayaklarımın da altı acıyo sabah uyanınca.Ama biraz yürüyünce geçiyo. zemuszemus Portakal gelmedi dün hiç. Nerde acaba.

saol berrakçım evt ii oldu valla kafam dağıldı ii geldi portakalım valla bende bugün açmadı hiç iştedir herhalde yoğundur belki?

mirage saol cnm seninde kandilin mübarek olsun hepinizin kandili mübarek olsun kızlar rabbim dualarımızı kabul eder inşallah..

herkese slm kandiliniz mübarek olsun bu gece hepimize bol bol dua edicem :Saruboceq:

selam kızlar hepinizin kandili mubarek olsun

neredesin sen miragecim gelmiyorsun ne zamandır merak ettim seni?

Kimse yok mu kızlarrrrrrr ?
slm berrakcım sıcaklar fena yoruyordun seni Allah kolaylık versin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…