Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam kızlar hepinizin kandili mubarek olsun

Selam canım, sana da hayırlı kandiller.

herkese slm kandiliniz mübarek olsun bu gece hepimize bol bol dua edicem :Saruboceq:

neredesin sen miragecim gelmiyorsun ne zamandır merak ettim seni?

slm berrakcım sıcaklar fena yoruyordun seni Allah kolaylık versin canım..

selam canım, sana da hayırlı kandiller. Evet sıcaktan bunalıyorum. Bazen ateş basıyo.Menapoza girenleri de ateş basarmış ya , ayneeeen öyle.

Evet işlerden dolayı yoğundur belki.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Selam Kızlar,
Hepinizin kandili mübarek olsun,Allah dualarınızı kabul etsin inşallah

2gün boyunca misafirim vardı o yüzden nete giremedim evden de.

Hepinizi çok özledim,zorum tatil bitmiş ama üzülme bu da iyi gelmiştir.Keşke bi kaç günde ben dinlenebilsem ölüyorum yorgunluktan 2haftadır.Yeteri kadar uyku da uyuyamıyorum ne yazık ki

Siz de ne var ne yok ? Gerçi kimse yok şimdi ama gelen olursa burdayım :)) anlatsın

portakalım kuşum nerdesin hayatım evt cnm bukadarı bile yetti kuşum ii geldi valla keşke o arada bebekte gelmiş olsa şaşırıp kalsam sen naptın cnm özledim ya koptuk resmen denk gelemedik bayadır

kuşium napıosun abdest alıodum hayatım duaya başlıcaktım hemen başlamadan geldim denk gelemiyorus zaten napıon hayatım?

canım özür dilerim hemen dönemedim
sen duanı et hayatım,benim için de ayrıca et nolur çalışıyorum hala ve çok geç gidicem eve
interneti açamayabilirim ama yarın hep burdayım görüşürüz bol bol işin olmazsa

portakalım kuşum nerdesin hayatım evt cnm bukadarı bile yetti kuşum ii geldi valla keşke o arada bebekte gelmiş olsa şaşırıp kalsam sen naptın cnm özledim ya koptuk resmen denk gelemedik bayadır

Ben de çok özledim ya :1hug:
Çok alıışmışız birbirimize valla olmuyor böyle.
ilacım bu akşam bitiyor şifa olur inşallah
:Saruboceq:

Portakalcım hoş geldin. Nasılsın ? Ben çoooook yorgunum.Pazara gittik annemle..Yağmur yağıyodu çok güzel. Birazcık ıslandık ama çok değil. Serin serin gezdik pazarda. Sonra yemek falan yedik. Kocişle mezarlığa gittik.Ordan Şükran teyzemiz var bi tane , ona uğradık kandil için. Ordan kocişin yengesine geçtik, ordan da babasına gittik.Zaten yan dairede biliyosun.Kandilleşip eve geçtik. Ayaklarımın altı ağrıyo. Artık çok yoruluyorum.Yolda da hafif hafif sancı giriyodu karnıma.Şimdi dinlenince azaldı. opuyorumnanaktan

cnm benim etmezmiyim hiç inşallah şifa olur cnm benim tez zamanda bebeğin gelir inşallah kuzum.

berrak kız sende geziyon çok ayakların ağrır tabi :) fazla yormucan kendini artık evde oturcan keyif yapıcan cnm

cnm benim etmezmiyim hiç inşallah şifa olur cnm benim tez zamanda bebeğin gelir inşallah kuzum.

berrak kız sende geziyon çok ayakların ağrır tabi :) fazla yormucan kendini artık evde oturcan keyif yapıcan cnm

Normal doğum yapıcam ya, o yüzden yürümek iyiymiş. delikafadulden Günaydın bu arada. Hazırlanmam lazım, doktora gidicez birazdan. Öptük hepiniziiiiii.opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım.
Ben de çok yorgunum.
Marmara dün yağmurlu geçmiş anlaşılan farklı şehirlerde kiminle konuşsam yağmur yağıyor dedi :)
Ne güzel bütün büyüklerinizi gezmişsiniz,dualarını almışsınız.
Yürüyüş yapıcam diye kendini yorana kadar direnme,accuk dinlen yorulunca sonra yine yürürsün
Doktora gidiyormuşsun hadi bakalım bu hafta ne diyecek daktır opuyorumnanaktan

Amin canım sağol :Saruboceq:
İlacım bitti dün gece sonunda,ya hafta sonu saati saatine içemedim çok ayarsız oldu.
sabah 10.30da içtiğimi gece ta 23.45 de içebildim.Benimkiler sabah akşam değil,sabah gece oldu kaydirigubbakcemile3
akşamları hep saati unuttum muhabbete dalıp.
doktor ilacı içtiğin saatteri yaz dedi bakalım neye bahane bulacak?

sen nasılsın bugün? opuyorumnanaktan

Listemiz opuyorumnanaktan

Tarihlerinizi vererek aramıza katılabilirsiniz

zerdal seni kaçakkk..hemen nere kaçtın öyle...seni takip ediyorum...30 yaşlar yerine cevap yazdım canım...bayanssulusmile

leylacım beni mi takip ettin, canım güldürdün, arkadaşlar şöyle bi bakınıyordum sayfalara, başlık dikkatimi çekti, bizde 30 lu yaşlar dopindeniz, infertile,kısırlık.
Ben bu bebek fikrini atamadım, üstelik her ayda boğazıma kadar saplanıyorum, allah hepimize hayırlar ve biran önce bebişlerimizi versin.:Saruboceq:

Hoşgeldiniz arkadaşlar
Bu fikri kafasından atan var mıdır ki? :çok üzgünüm:
Amin :Saruboceq: İnşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür.Sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder bizlere de :Saruboceq: :Saruboceq:

portakalım slm cnm işin var tabi ben gelene kadar çıktın bende akhveye misafir bekliyorum arada bakayım dedimm
kimseler yok yav berrakçım doktorrda aysen karusu yok mirage yoğun herhalde offf

portakalım slm cnm işin var tabi ben gelene kadar çıktın bende akhveye misafir bekliyorum arada bakayım dedimm
kimseler yok yav berrakçım doktorrda aysen karusu yok mirage yoğun herhalde offf

yoğun değilim aslında ama sıkıldım çıktım
kalkmışsındır diye bi bakayım dedim,sana da misafir geliyormuş,gidince gel.
hatta gün içinde ne zaman girersen göremezsen tele cevapsız yapman yeterli,gelirim hemen

Kızlar biz geldik. Herşey güzel çıktı.Kızımız 2980 gr. olmuş.Boyu 50 cm . Ben 1 kilo vermişim. 4 gündür kusuyodum ya, doktor ilaç yazdı.Kan tahlilim de normal çıktı. Çişli kızımın yine çişi vardı. Doktor bu kız çişli olucak dedi.Zaten ne zaman doktora gitsem mesanesi dolu oluyo. kaydirigubbakcemile3 Nst de güzel çıktı dedi.Sancı falan yok şimdilik. Bİr de kızımın son resmini ekliyim de tombul dudaklarını görün. kaydirigubbakcemile3

Maşallah maşallaaah öykü bebeğe

Kıs angelina 'nın dudaklarına benziyor maşallah o gördüğümde gözü mü sağda,gözü açık bakıyor mu ben mi öyle gördüm bilmiyorumkismile

kızın çok güzel,seveni çok olacak şimdiden hazırla kendini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…