- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.321
selam kızlar hepinizin kandili mubarek olsun
herkese slm kandiliniz mübarek olsun bu gece hepimize bol bol dua edicem :Saruboceq:
neredesin sen miragecim gelmiyorsun ne zamandır merak ettim seni?
slm berrakcım sıcaklar fena yoruyordun seni Allah kolaylık versin canım..
saol berrakçım evt ii oldu valla kafam dağıldı ii geldi portakalım valla bende bugün açmadı hiç iştedir herhalde yoğundur belki?
mirage saol cnm seninde kandilin mübarek olsun hepinizin kandili mübarek olsun kızlar rabbim dualarımızı kabul eder inşallah..
portakalım kuşum nerdesin hayatım evt cnm bukadarı bile yetti kuşum ii geldi valla keşke o arada bebekte gelmiş olsa şaşırıp kalsam sen naptın cnm özledim ya koptuk resmen denk gelemedik bayadır
cnm benim etmezmiyim hiç inşallah şifa olur cnm benim tez zamanda bebeğin gelir inşallah kuzum.
berrak kız sende geziyon çok ayakların ağrır tabi :) fazla yormucan kendini artık evde oturcan keyif yapıcan cnm
Portakalcım hoş geldin. Nasılsın ? Ben çoooook yorgunum.Pazara gittik annemle..Yağmur yağıyodu çok güzel. Birazcık ıslandık ama çok değil. Serin serin gezdik pazarda. Sonra yemek falan yedik. Kocişle mezarlığa gittik.Ordan Şükran teyzemiz var bi tane , ona uğradık kandil için. Ordan kocişin yengesine geçtik, ordan da babasına gittik.Zaten yan dairede biliyosun.Kandilleşip eve geçtik. Ayaklarımın altı ağrıyo. Artık çok yoruluyorum.Yolda da hafif hafif sancı giriyodu karnıma.Şimdi dinlenince azaldı. opuyorumnanaktan
cnm benim etmezmiyim hiç inşallah şifa olur cnm benim tez zamanda bebeğin gelir inşallah kuzum.
berrak kız sende geziyon çok ayakların ağrır tabi :) fazla yormucan kendini artık evde oturcan keyif yapıcan cnm
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
HAMİLELERİMİZBEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ
ekobero :CüvCüv: _________ Erkek ____bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis
hayat_77 :CüvCüv: _________Erkek
dmtumt84:CüvCüv: _________Erkek
berrakada :CüvCüv: ________ Kız
sleepy80 :CüvCüv: _________Erkek
A&S :CüvCüv: ____________Erkek
pembehera :CüvCüv:________Kız
madeofhonor :CüvCüv:______Kız
justing76 :CüvCüv: _________Kız
eliftanerbektas :CüvCüv:
demetnur :CüvCüv:
kelebek_1974 :CüvCüv:
Tuba373 :CüvCüv: ________Kız
bafo :CüvCüv: ___________Kız
eren sezen :CüvCüv: _____Erkek
derindenizzz :CüvCüv:
hayal1403 :CüvCüv:
dilemma:CüvCüv: _______Kız ve Erkek
kardelen_cicegi :CüvCüv:
teolog :CüvCüv:
has_bahce :CüvCüv:
gonca85gonca :CüvCüv:
Temmuz Listemiz
anka1297_________ 15 Temmuz
ayseece___________22 Temmuz
..yeliz..___________23 Temmuz
mirage1983_______23 Temmuz
Tancredi_________26 Temmuz
zorxx____________30 Temmuz
skorpion74 _______ 31 temmuz
cicvir41___________?
Ayten35__________?
sevecen86_________?
Ağustos Listemiz
d_kupcu__________1 Ağustos
aysen_34__________3 Ağustos
portakal_suyu _____17 Ağustos
NOT: Günü geçen arkadaşlar durumları hakkında bilgi verebilirler mi?
zerdal seni kaçakkk..hemen nere kaçtın öyle...seni takip ediyorum...30 yaşlar yerine cevap yazdım canım...bayanssulusmile
leylacım beni mi takip ettin, canım güldürdün, arkadaşlar şöyle bi bakınıyordum sayfalara, başlık dikkatimi çekti, bizde 30 lu yaşlar dopindeniz, infertile,kısırlık.
Ben bu bebek fikrini atamadım, üstelik her ayda boğazıma kadar saplanıyorum, allah hepimize hayırlar ve biran önce bebişlerimizi versin.:Saruboceq:
portakalım slm cnm işin var tabi ben gelene kadar çıktın bende akhveye misafir bekliyorum arada bakayım dedimm
kimseler yok yav berrakçım doktorrda aysen karusu yok mirage yoğun herhalde offf
Kızlar biz geldik. Herşey güzel çıktı.Kızımız 2980 gr. olmuş.Boyu 50 cm . Ben 1 kilo vermişim. 4 gündür kusuyodum ya, doktor ilaç yazdı.Kan tahlilim de normal çıktı. Çişli kızımın yine çişi vardı. Doktor bu kız çişli olucak dedi.Zaten ne zaman doktora gitsem mesanesi dolu oluyo. kaydirigubbakcemile3 Nst de güzel çıktı dedi.Sancı falan yok şimdilik. Bİr de kızımın son resmini ekliyim de tombul dudaklarını görün. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?