- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.341
Maşallah maşallaaah öykü bebeğe
Kıs angelina 'nın dudaklarına benziyor maşallaho gördüğümde gözü mü sağda,gözü açık bakıyor mu ben mi öyle gördüm bilmiyorumkismile
kızın çok güzel,seveni çok olacak şimdiden hazırla kendini :))
Amiiiin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:Teşekkür ederim canımmmmmm.opuyorumnanaktan Darısı başına inşallaaahhhhh. :Saruboceq: Kocamda aynı senin gibi demişti dudakları için Angelina'nın dudakları gibi. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sağdaki gözü ama açık mı kapalı mı bilmiyorum.kaydirigubbakcemile3 Ben ilaçlarımı almaya gidiyorum canım, gelince görüşürüz.Öptüm çoooook.opuyorumnanaktan
Amiiiin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
bana gözü açık gibi geldi ilk defa görüyorum karın içinde bu kadar büyük bir bebek :))
ne ilacı verdi?
Vitamin ve demir ilacım bitmişti, onları aldım.Yeni olarak mide bulantısı için ilaç verdi.Önceden de vermişti, o vardı bende.Onu yazdırmadım doktora o yüzden. :) Birazdan çay bahçesine gidicez annemle.Kocamın yengesi aradı da, çağırdı. kaydirigubbakcemile3
Ben de ilk defa bu kadar büyük görüyorum kız.kaydirigubbakcemile3 Sizinkileri de yakında böyle görücez inşallah.
hımmm bulantı oluyor mu hala?
hiç durmuyorsun durduğun yerde :)) bak gene gezme çıktı,gezençi seni kaydirigubbakcemile3
ay inanmıyorum ya doğuma ne kadar az kaldı resmen 9ayını beraber geçirmiş oluyoruz.büyümesine tanık oluyoruz ve hala hamile kalamıyoruz :)
ben geldim berrakçım maşallah kızına ya cnm benim o dudaklar ne öle ya
portakalım kuşum napıon kıyamam cnnmı sıkkın haklısın gerçi yoruldun artık işten kafalaımızda biryığın problem zaten
valla cnm be nihayet buluştuk cnm benim sorma kafalar dolu valla dertle benimkide gelicek karnım ağrıo erkenden damlıcak snaırım buay zaten öle dua ediyorum yoksa erkenden gelsinde gideyim hemen doktora die :)
senin iğne ne zaman olcak yavrum haplar bitti ne zaman gidicektin ?aşılamamı yapıcak anlamadım şimdi ben yoksa takipmi sadece ?
valla deme geziyodur hatun oh ne yapsın keyfine bakıodur umarım dolu gelir sivastanzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?