Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Teşekkür ederim canımmmmmm.opuyorumnanaktan Darısı başına inşallaaahhhhh. :Saruboceq: Kocamda aynı senin gibi demişti dudakları için Angelina'nın dudakları gibi. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sağdaki gözü ama açık mı kapalı mı bilmiyorum.kaydirigubbakcemile3 Ben ilaçlarımı almaya gidiyorum canım, gelince görüşürüz.Öptüm çoooook.opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canımmmmmm.opuyorumnanaktan Darısı başına inşallaaahhhhh. :Saruboceq: Kocamda aynı senin gibi demişti dudakları için Angelina'nın dudakları gibi. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Amiiiin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

Sağdaki gözü ama açık mı kapalı mı bilmiyorum.kaydirigubbakcemile3 Ben ilaçlarımı almaya gidiyorum canım, gelince görüşürüz.Öptüm çoooook.opuyorumnanaktan

bana gözü açık gibi geldi ilk defa görüyorum karın içinde bu kadar büyük bir bebek :))
ne ilacı verdi?

Amiiiin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

bana gözü açık gibi geldi ilk defa görüyorum karın içinde bu kadar büyük bir bebek :))
ne ilacı verdi?

Vitamin ve demir ilacım bitmişti, onları aldım.Yeni olarak mide bulantısı için ilaç verdi.Önceden de vermişti, o vardı bende.Onu yazdırmadım doktora o yüzden. :) Birazdan çay bahçesine gidicez annemle.Kocamın yengesi aradı da, çağırdı. kaydirigubbakcemile3

Ben de ilk defa bu kadar büyük görüyorum kız.kaydirigubbakcemile3 Sizinkileri de yakında böyle görücez inşallah.

Son düzenleme:

hımmm bulantı oluyor mu hala?

hiç durmuyorsun durduğun yerde :)) bak gene gezme çıktı,gezençi seni kaydirigubbakcemile3

ay inanmıyorum ya doğuma ne kadar az kaldı resmen 9ayını beraber geçirmiş oluyoruz.büyümesine tanık oluyoruz ve hala hamile kalamıyoruz :)

ben geldim berrakçım maşallah kızına ya cnm benim o dudaklar ne öle ya

portakalım kuşum napıon kıyamam cnnmı sıkkın haklısın gerçi yoruldun artık işten kafalaımızda biryığın problem zaten

Evet 4 gündür yeniden başladı bulantı. Gezmeyi seviyorum yaaaa. Öyle olmasa çok kilo alırdım belki de. Daha haber bekliyorum çıkmadım kız.kaydirigubbakcemile3 9 ayımızı beraber geçirdik evet, bende sizinkilerde yanınızda olucam böyle canım. Olucak olucak yakında. Ummadığın anda. opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım. Dudakları yemelik yaptık kızımın. kaydirigubbakcemile3 Doğunca yicez.kaydirigubbakcemile3

Ben çıkıyorum kızlar mesaj geldi. Hadi öptükkkk hepinizi. Kendinize iyi bakın,akşama görüşürüz. opuyorumnanaktan

saol cnm güle güle evt tam yemelik valla inşallah bizde bugünleri görürüz görücekmyiz acaba diede içimden geçmio değil

Hoşgeldin zorum nasılsın?sonunda buluştuk ciğerim :)
Sorma ya çok sıkıldım,yoruldum amannn..

berrakcım gez anam gez,zararı olmaz evde oturup tek başına sıkılacağına imkan varken gez toz.
senin kız bizimkilere abla olcak :)
hadi güle güle öptüm

valla cnm be nihayet buluştuk cnm benim sorma kafalar dolu valla dertle benimkide gelicek karnım ağrıo erkenden damlıcak snaırım buay zaten öle dua ediyorum yoksa erkenden gelsinde gideyim hemen doktora die :)

senin iğne ne zaman olcak yavrum haplar bitti ne zaman gidicektin ?aşılamamı yapıcak anlamadım şimdi ben yoksa takipmi sadece ?

valla cnm be nihayet buluştuk cnm benim sorma kafalar dolu valla dertle benimkide gelicek karnım ağrıo erkenden damlıcak snaırım buay zaten öle dua ediyorum yoksa erkenden gelsinde gideyim hemen doktora die :)

:1hug: ağlaşalım canım senağlama

aman zaten tutmadıysa geç geleceğine erken gelsin,biran önce başlarsın ilaca.bakalım bu aydan umutluyum hepimiz için zemuszemus en azından tam anlamıyla bişeyler yapacağız

senin iğne ne zaman olcak yavrum haplar bitti ne zaman gidicektin ?aşılamamı yapıcak anlamadım şimdi ben yoksa takipmi sadece ?

aşılamaya gerek yok dedi,hatta buna bile gerek yok herşey normal diyo doktor.Olmamasını gerektircek bişi yokmuş ama beklemek istemediğim için ilaç verdi işte .İğneye de o gün karar vereceğiz ya çok pişman oldum bu doktora başladığıma da hepsi birbirinin aynısı bana pahalıya batlıcak bu defa.diğer doktor rapor çıkartmıştı özel hastane daha ucuzdu...off zaten bu ay bu doktorda olmasın gitmicem buna da :umursamaz:
cuma gitcem bakalım ne olcak?

valla deme geziyodur hatun oh ne yapsın keyfine bakıodur umarım dolu gelir sivastanzemuszemus

inşallah :Saruboceq:

evt hayatım aşılama topiklerine baktımda akşam ümitlendim ilk aşılamada kalan olmuş baya ne bileyim insan dio acaba olurmu bizimde die ne bileyim başlasak nasipse gerisi artık Allaha kalmış..

ya biz napıcaz böle ya kızım sömürüyolar bizi resmen Allahım keşke o paralarımızı bebklerimize harcasak ama benimkide bilion 150 yi yuttu bişi yapmadan tekrar istedi kolay değil valaa nasıl yapıcaz bilmiyorum gitme hayatım ya beklmek istemiyorz biz artık zaten neyi beklices yeter artık en azından deriski şu yapıldı bu yapıldı olmadı böle boş beklmek koyuyo insana

Bence senin olacak aşılamayla çünkü neden belli,spermler birkaç gün beklemiş olacak,yumurta hazırlanacak çatlayacak,spermlerin yıkanması ,canlıların seçilmesi, içeriye yerleştirmesi ilerlemesini kolaylaştıracak.bu da şansınızı arttıracak.problem buysa eğer ortadan kalkmış olacak canım ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…