Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ah kuşum keşke ya bide diorum hiçmi denk gelmedi anacım bunca zaman bitane gidemedi oraya sorun o olsada dedğin gibi halolsa bende görünen bişi yok ama gilizden içten bi sorun olmasın off amann neyse sende kim vardı kuşum misafirin yatılımı vardı?

ah ben de içimden neler diyorum bir bilsen kendi kendime..
bunca zaman hiç mi denk gelmez,olmaz
benim korkum da o gizli bişi olmasın yani sorun varsa eğer ne olduğunu bilelim ona göre tedavisini olalım,elimizden ne geliyorsa yapalım dime?

evet yatılıydı misafir canım uzaktan anlatırım msnde

geldim hayatım valla herhalde bizi birbirimizden daha ii anlayan olamaz neer geçio insanın kafasından denize gitmeden işte bunalıma girdim resmen ya kuzen 2 yi doğuuyo aynı yaştayız bakıorum kendime bişi yok üzülüyorum işte elden gelen bşi değil hamilelr yanlış anlamısn kıskançlık duygusu değil bebeği olan hamile kalan herkese seviniyorum çünkü bu gerçekten sadece sorgulamak işte neden?nezaman?niye?die devam eden sorular işte :sinifsinif:

valla yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum canım
birbirimizi iyi anlıyoruz,aynı durumdan müzdaribiz :çok üzgünüm:

Herkeze günaydın............
Süper bir gün olması dileğiyle opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız?
ben hala adet olamadım kızlar farlutalı içeli 3 gün oldu. daha hormon testi yaptırıcam hsg çektiricem öyle bekliyorum sinir oldum iice klava:

zorxx ve portakal yazdıklarınızı okuduk canlarım herşeyin normal olmasına rağmen bebişlerin gelmemesine üzülüyorsunuz anlıyorum ama sorun olduğu zaman moral olarak tükeniyorsunuz hiçbir doktor ümitli konuşmuyor aşılama tüp bebek öneriyor bu sefer para için mi yoksa gerçekten durum kötü mü diye ikileme düşüyorsunuz.doktorlara güvensizlik başlıyor. bir de bu açıdan bakmanızı istedim sadece. bu durum ilaç kullanarak ameliyat olarak geçecek bişey değil malesef. sabredin sorun yoksa eninde sonunda kucağınıza alacaksınız bebeklerinizi :ecrin_bebek:

slm tancredi nasılsın canım?
sinir,stres yapma hayatım gelir bi kaç gün içinde.

sen de doğru diyorsun haklısın canım işte,olmadığı için artık neye üzüleceğimizi neyi kafaya takacağımızı bilemiyoruz.
bi neden bişey arıyoruz ya ondan belki de kendi kendimize bi gerekçe bulamadığımızdan

hakkımızda hayırlısı olsun
ben cuma gidiyorum kontrole,çok merak ediyorum neyle karşılaşcam yumoş ne kadar oldu acaba?ya da oldu mu?

Geldim de dışarda duşakabinci gezmeye gittim, kaydirigubbakcemile3 okuyamadım yazılanları.Daha yeni okuyorum. Şimdi de sen yoksun. Annem evlilik yıldönümü hediyesi olarak duşakabini yaptırayım dedi de. Yarın ya da öbür gün gelicekler takmaya.opuyorumnanaktan

günaydın kızlarr heyoo ben geldim portakalım ve berrak rüyamda gördüm sizi akşam cnm bize gelmişsiniz ama kendi evime değil annemde kalıorus felan berrak sen saçlarının rengini açmışsın ay diorum ne değişiksin sen resimden felan portakalım sanada bi sarılıyorum kuşum ay diorum nihayet görüştük diorum neyse yiyoruz içioruz beraber işte bukdar hatırlıorum şimdilik devamı gelirse yazarım zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…