Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Canım keyifler iyi,işler yoğun ondan canım.Bir fırsatını bulup girdim.
Sen bucadaydın dimi canım.Benim aynnem,eşimin annaesi hepsi bucada oralara haftanın en az 3 günü gelip gidiyorum

aman ii ol cnm bizdede aynı bi değişiklik yok demirbaşlar hala duruyoruz hepimiz bakalım sıramızı bekliyoruz :) evt cnm ordayım ben.

Selam kızlarrr, teyzemlere gidiyorum bugün, akşama kadar yokum. Gelince görüşürüz.Hepinizi öptük. Zor'cum rüyanı yorumlıyim PP Ben yakın zamanda doğuruyorum, sen de portakalla beraber yakın zamanda hamile kalıyosun. opuyorumnanaktan Aysen hamiledir belki diye onu görmemiş olabilirsin rüyanda. kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

Belkide bir birimizi görmüşüzdür bile.Yaklaşık 8 senedir bucadayız.Hatta buca koop ta.Kayın validemlerde şirinyerde 28 senedir oturuyorlar....

ay saol cnm ne güzel yorumlamışsın süpersin valla inşallah cnm aysenden güsel hbrler bekliyoruz zaten neyse görüşrüüz öptopuyorumnanaktan

olabilir aytencim neden olmasın belki görmüşüsdür cnm sen naptın doktora gidiyomusun aramı verdin?

bende geçenay öle yaptım cnm gitmedim doktora buay gelsin yarın gelicek zaten hemen gidiyorum aşılamaya tekrar bakalkım hayırlısı cnm zaten isteksiz gidiceksen boşver hiç gitme hazır hissedince gidersin belkide gelir oarada..

bir adet haberide benden bende adet oldum belliydi zaten randevumu adlım bile bakalım hayırlısı hepimiz için kızlar yorumsuz ve duygusuzum

mirage cnm ne diyelim inşallah iyi haberler alırsın hayatım doktordan..

portakalım kuşum 26 ağustosta bekliyorum cnm yeni tarihim beklenmeyen demiycem artık gelsin hoşgelsin yapıştı bana ayrılmıyo bendenkaydirigubbakcemile3

Hehehehehe porti aynı tarihe benide bekle kız geçen ay 24 günde oldum bu ayda 29 günde belki adetimim düzene girer büle ama kistler giderse daha çok sevinicem tabisiii

evt mirage bakalım buay hangimiz hamile kalıcaz hadi yarışalımkaydirigubbakcemile3 kız aynıgün olduk aynı tarihi bekliyos kaydirigubbakcemile3

ay bugün yalnızz kaldım deprosyandayım adetim karnım ağrıooooooooooooooooooo ve kkda yalnzı kaldımmmmmm:içelim:

İyi akşamlar kızlar :çok üzgünüm:

Bugün hiç vakit bulup bakamadım.
Yarın doktor randevum vardı ama akşam haber geldi doktor sabah ranevuyu iptal etmiş ameliyatı varmış 2tane.
Çok sinir oldum,moralim de acayip bozuk. :çok üzgünüm:
Ben ancak öğleye kadar gidebilirim,izin alamam sonrasında tek başıma da gidemem çok ters iş yerime.
Bi sürü kavga ettim sekreteriyle tenezzül edip geri dönüş bile yapmadılar doktorla konuşunca.
Ben yarın 11.gündeyim yumurta gelişti mi gelişmedi mi,iğne olması lazım mı değil mi öğrenemedim,çok sinirliyim çok.
Ne yapacağımı da bilmiyorum bilmiyorumkismile
Özel hastanelerden birine mi gideyim,gitsem doktora ne demeliyim?
Hiiç bilmiyorum
umutlarımın boşa gittiğine mi yanayım,sadece konuşma seansı için o kadar para döktüğüme paramın yandığına mı yanayım,1 aylık emeğime mi yanayım?
Özel doktor dedik,bilmem ne dedik..Böyle sorumsuzluk olmaz ya

Sizce ne yapmalıyım yarın? mafoldumben
Lütfen bişeyler söyleyin,çok kötüyüm yok yere strese girdim ve saatlerdir resmen iznimi de zehir ettiler.
mafoldumben

merhaba kıslar nasılsınız?

porti nasılsın canım üzülme nolur bu işlerde stres sıkıntı iyi değil. üzülme cnm hakkında hayırlısı olsun kuzum.

selam kızlar hayırlı cumalar
dilerim RABBİM gönlünüzün muradını versin
ayşenden haber varmı?merak ettim .inşallah buay gelir minişi tabi bizlerinde .opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…