- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.401
İyi akşamlar kızlar :çok üzgünüm:
Bugün hiç vakit bulup bakamadım.
Yarın doktor randevum vardı ama akşam haber geldi doktor sabah ranevuyu iptal etmiş ameliyatı varmış 2tane.
Çok sinir oldum,moralim de acayip bozuk. :çok üzgünüm:
Ben ancak öğleye kadar gidebilirim,izin alamam sonrasında tek başıma da gidemem çok ters iş yerime.
Bi sürü kavga ettim sekreteriyle tenezzül edip geri dönüş bile yapmadılar doktorla konuşunca.
Ben yarın 11.gündeyim yumurta gelişti mi gelişmedi mi,iğne olması lazım mı değil mi öğrenemedim,çok sinirliyim çok.
Ne yapacağımı da bilmiyorum bilmiyorumkismile
Özel hastanelerden birine mi gideyim,gitsem doktora ne demeliyim?
Hiiç bilmiyorum
umutlarımın boşa gittiğine mi yanayım,sadece konuşma seansı için o kadar para döktüğüme paramın yandığına mı yanayım,1 aylık emeğime mi yanayım?
Özel doktor dedik,bilmem ne dedik..Böyle sorumsuzluk olmaz ya
Sizce ne yapmalıyım yarın? mafoldumben
Lütfen bişeyler söyleyin,çok kötüyüm yok yere strese girdim ve saatlerdir resmen iznimi de zehir ettiler. mafoldumben
merhaba kıslar nasılsınız?
porti nasılsın canım üzülme nolur bu işlerde stres sıkıntı iyi değil. üzülme cnm hakkında hayırlısı olsun kuzum.
hiç canını sıkma kendini böyle strese sokma hayatım stres iyi gelmiyor biliyorsun. geç okudum malesef saat 2 oldu ama izinliysen atla git hemen hastanenin birine yumurta takibi sonuçta her jinekolog bakar. O kadar uğraştın boşa gitmasin umarım gün içerisinde okursun da gidersin kontrole..
Selam portakalcım, sana da hep dengesiz doktorlar denk geliyo valla.akannehir Parayı alırken iyiler sonrasında umrunda bile olmuyo hastalar. Tam sopalıkmış o doktorda.Bari telefonla senle irtibata geçseydi.İğneyi sormuşsun ama hiç bi bilgim olmadığı için cevap veremiyorum. bilmiyorumkismile
mrb demetcim,sen nasılsın?
üzülmemek elde değil ki cnm hep aksilik hep aksilik ..
hayırlısı bakalım
oğluşun napıyor büyümüş baya
aynı doktora gittim,sinir olsam da yine onların uygun olduğu saatte gitmek zorunda kaldım keşke dememek için.
2 yumoşum var 18mm ve 21mm
ilaca güzel tepki vermiş vücudum,gayet iyi dedi doktor.
iğne yapalım mı kendi mi çatlasın dedi,şimdi de bunda kararsızlık yaşıyorum.
Pregnyl hiç bi eczanede yok 7tl falan
Ovitrelle var onun yerine dışardan alınca 89.00tl
bu akşam 12 de yaptırmam lazım eğer iğne olacaksam.
Off ya ne biçim memleketteyiz aynı ilacın pahalısı satılsın diye ucuzu depolarda bile yok,getirmiyorlar eczanelere.
Sizce iğne yaptırayım mı,yoksa kendi çatlasın diye bekliyim mi kızlar
iyi çok şükür canım heyecanla geleceği günü bekliyoruz bakalım. Allahım gönlüne göre versin canım ya sıkma canını doktorunu değiştir memnun değilsen canım. eziyet çektiğine deymez.:asigim:
Selam berrakcım ah iyiki geldin bi sarılayım sana da ağlıyım içimi dökeyim :çok üzgünüm: :teselli:
Sorma ya bu yaşadığım kaçıncı aksilik aylardır,cidden bende şans yok.
aysen olsa şimdi bana bahtsız bedevi derdi mafoldumben
bugün son gidişimdi bir daha gitmeyi düşünmüyorum o doktora zaten,diplomalarını alsın da başına çalsın okumuşlar ama insan olmayı öğrenemişler
çok az kalmış canım doğuma.
konuşuyor musunuz doktorla nasıl olacakmış doğum belli mi?
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Zaman ne kadar hızlı geçiyor ya daha haber verdiğin günü hatırlıyorum şimdi nerdeyse doğuracaksın .
Birdaha o doktora gitmeyi,hele hele özel hastane dışında muayenehanelere gitmeyi hiiiç düşünmüyorum,herşeyi dışardan alıyorsun,dışardan yaptırıyorsun.
Paranla maskara olmak da cabası :mymeka:
neyse inşallah gerek kalmaz bu ay hamile kalırım da hayırlısıyla canımın istediği doktora gidebilirim
Hoşgeldin berrakcım,senide çok özledim ben ya kaç gündür seninle de doğru düzgün konuşamadık.
Nasılsın?herşey yolunda mı?
şafak 21 olmuş :))
Amin canım inşallah. :Saruboceq: :1hug: Benim de canım sıkkındı bugün, bu evde hiç aksilikler bitmiyo.Bi uğursuzluk var. Şimdi de duşakabin yaptırıcaz, ama duş teknesinin olduğu yerde cam var, o yüzden ek yapmaları lazım.Cam azıcık açılıcak o yüzden. Camın şeklini değiştirelim dedik,açılış şekli değişince daha çok açılabilir diye ama ufacık cama (50x50) 120 tl para istiyolar.Yeni camda takmıycaklar yani,şu an takılı olan camın yarısını sabit yarısını açılır yapıcaklar. Ben de dedim yeni cam taktırırım daha ucuza gelir. ama bu aralar cama 120 tl vericek halimizde yok yani.Onun yerine bebeğin bi kaç eksiği var ,onları alırım yani. bilmiyorumkismile
İyiyim canım , mide bulantım ara sıra yine oluyo ama geçen günki gibi çok değil. Ben de seni özledim canım. opuyorumnanaktan Sen neler yaptın burda yokken ?
ay evet doğum zamanı az para da değil yani,haklısın canım
hep de bizi mi bulur aksilikler anlamıyorum
ne eksiğin kaldı,söyle bakalım :))
:1hug: çarşamba iş çıkışı kuaföre gittim,ordan eşimin yanına uğradım,ordanda geze geze eve geldim,komşum geldi kahveye,internete bakamadım .
izin günümde de geç kalktım ve sonra denize gittik ordan da kayınvalideciğime yemeğe gittik,zaten doktor muhabbetine canım sıkıldı çok duramadım orda da eve geldik sonra..
hala istediğim gibi kararamadım
Ben de kararamadım bu sene valla. Seneye inşallah. kaydirigubbakcemile3 banyo küveti,filesi, cibinlik ,emzirme sütyeni, park yatağın içine koyulan yataktan falan almadım daha. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. :) Daha evin boyası bitmedi biliyo musun.Yatak odası boyanıcak, bebeğin yatağı da orda yani. en kısa zamanda boyanması lazım.
Niye 8 ağustos kız ? Rüyanda mı gördün yoksakaydirigubbakcemile3
sen görmüşsün ya benimde aklımda kaldı o tarih kaydirigubbakcemile3
tamam canım iyi akşamlar,yarın görüşürüz,öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?