Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Günaydın

5 Ağustostu o benim gördüğüm. kaydirigubbakcemile3 Daha çıkmadım kız,çıkarken yazıcam. Sonra yine gelirim belki. Kocam gelicek ya birazdan işten.kaydirigubbakcemile3

bak benim aklımda 8 kalmış kaydirigubbakcemile3
malum olmasın :))

Ay benden önce çıkmışsın canımmm.Neyse hadi öptük seniiiiii. :1hug:

sen çıkıyorsun diye bende çıktım canım hemen :hulya:

:Saruboceq: opuyorumnanaktan

bugün ne yapmayı planlıyorsunuz,evde misiniz?

yok canım , evde değiliz.Güne katılmıştım burda Şükran teyzeyle, bugün gün var,onun için buluşucaz saat 2 de. opuyorumnanaktan Şimdilik bilgisayar başında oyun oynuyorum.Kocişte boya yapıyo. :)))) Hava da çok sıcak, tam denize girmelik. Annem korkuyo şimdi benle yalnız denize gitmeye , orda doğururum falan diye. kaydirigubbakcemile3 Bu önümüzdeki hafta içi de gideriz herhalde son olarak. Sonra ramazan geliyo zaten, gidilmez.Zaten o ara doğurmuş olurum herhalde. kaydirigubbakcemile3

oh şükran teyzeyle iyi geziyorsunuz,şimdi annen de katıldı size ne güzel :)
git tabi bi final yapman lazım deniz için yoksa bir daha aklında kalır 1yıl
doğum deme ya ayy çok az kaldı,kız bak doğuma gidince haber ver bize,telefonlarımız da yok ki sen de nasıl haberimiz olcak gecenin bi körü gidersen doğuma,canlı bağlantı yapmamız lazım hastaneden duygularını almamız lazım zemuszemus opuyorumnanaktan
Hadi çıkıyorum ben portakalcım. Süslenip püslenicem. Görüşürüz.Çooook öptümmmm.opuyorumnanaktan

tamam canım öpüyorum iyi gezmeler sana kuzucum

Portakalcım ben sana özelden numaramı atarım şimdi. Eve geldim , ama yine çıkıcam. Hadi tekrar öptümmmm.

inşallah minişin sıkı sıkı tutunur canım
herşey gönlünce olsun opuyorumnanaktan

Saol cnm İnşallah :Saruboceq:
Hakkımızda hayırlısı

Portakalcım ben sana özelden numaramı atarım şimdi. Eve geldim , ama yine çıkıcam. Hadi tekrar öptümmmm.
Şimdi aldım canım mesajını,teşekkürler opuyorumnanaktan

Gittim geldim kimse yooook . bayanssulusmile

Zaten gelen kişiler belli :))
hafta sonu olunca çalışanlar gelmiyor
zorxx annesinde pazar dönecek
aysende bu akşam dönüyormuş
bende işten geldiğimden beri mutfaktaydım
kek yaptım,akıtma yaptım,yemek yaptım,balkonu yıkadım zaman geçmiş gitmiş mirmirmirmir

herkese günaydınlar kızlarr dün gece 12 30 da felan eve geldik
tabi kimsecikler yok bu saatte
ben gece çok şiddetli bir ağrıyla kırmızı kartıda gördüm hiç şaşırmadım üzülmedimde sempatiksalakcinni
yarın gidiyorum tekrar doktora eşimde bu hafta spermiyogram verecek bakalım
sizler nasılsınız bakalım özledim sizleri yaaaa
eccik geçmişi okuyayım direk daldım olumunekankayizsmile
bu gece 12 ye kadar evde tekim
gelen olunca telden çaldırsın beni
hadi öpüyorum opuyorumnanaktan

aman sabah beri çamaşırlarla uğraşıyom yıkat as topla katla
4 kereye dönecek ama eccik dinlendireyim hayvanı yoksa bana isyan çıkarmasın sempatiksalakcinni

hadi inşlhhh hamileyim diyede yazarsın kuzum :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…