Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

İnşallah kuzum bizede nasip olur

eşinin de senin de Allah yardımcınız olsun canımcım

bu arada bişi soracağum enişteye polisler birbirinin telefonunu rahatca bulabiliyor mu?

slm canlar ben geldim doktora gittim cuma günü tatile çıkıormuş beyefendin hapımı 5.günde başla dedi geç büyüsün yetişisin dönene kadar dedi neyse işte öyle bakıcaz gelince nolucak ne kadar oldu eğer çatlamssa nasipse yapıcaz aşılamayı böyle işte çok yorgunum ben piknik yaptık yine bugün baya yoruldum yatıcam hemen yarın görüşürüs öpüyorum sizi
aysenim gelmişsin salak kırmızılarda gelmiş artık alıştık deme kuşum hiç şaşmıyoruz..
pportakalım ogün telime hiç bakmadım hayatım geç gördüm yazmadım sonra hangi iğneden aldın pahalı olandanmı of valla napıcaz böyle bilmem doktora verdiğimiz paralar off Allahım tez zamanda versinde bbeişleriize harcayalım paralarımızı

neyse ben kaçtım başım ağrıo feci kaç gündür hap içmekten mafoldum ya

ay benim pc ye bişi oldu yaaaa salak şeyy donup kalıyo
bende biraz dinlesin dedim açmadım portim
nerde polis olduğuna bağlı canım bayanssulusmile

zorum gelmişsin denk gelmedik
aman canım hepimiz geçiyoruz aşılamaya bakalım seneye kucağımız dolar inşlhh ne diyeyim
derdimizden büyük allahımız var sabrın sonu selamet sabır hayra alamet :Saruboceq:

hoşgeldin zorum nasılsın dicem ama zaten başın ağrıyormuş,İnşallah geçer
pahalı olan iğneden almak zorunda kaldım canım siz lütfen vakit varken diğer iğneyi bulmaya bakın,depoları araştırın mümessil tanıdık varsa size bulur,yazık günah ya o kadar para vermek diğerii 7tl benim aldığım 84.70TL

olsun canım sorun değil sende dinlenseydin biraz
ben de çıkıyorum canım yarın görüşürüz kalkınca açarım msni evden,işe geç gidicem,öptüm iyi geceler

GÜNAYDINNNNN MİLLET
BU GÜN AYIN İKİSİ VE BEN HALA RGL OLMADIM....:sm_cool:
KARNIMDA BİR AĞRI VAR AMA İNŞALLAH BEBİŞŞŞŞ AĞRISIDIRRRRR :CüvCüv:
:lepi: :lepi: :lepi:

kızlar şlm.yrn rahim filmi çekilcem ve çok korkuyorum.aneştezili olck.ama çok tuhafım.aneştezili olupta acı hişşeden varmı.yardım edin banaaaaaaaaaaaa

Selam kızlar, internetimde sorun var, telefonda da sorun var. İnternet kopup duruy yüzden görüşemeyebiliriz.Öptüm hepinizi.

slm millet berrakçım cnm bizde seni öpt ama habersiz bırakma cnmm bizi

ayseece bak burda kaç arkadşımız film çekildi cnm portakal ve ben aneztezi almadan çekildik bile ve hiç acı hissetmedik cnm kolay bişi anestezi bile almsan olurdu bence ama hiç korkma bide hissetmiceksin cnm neden kokuyosunki dua et açık ve sorunsuz çıksın acı kolay gelir geçer cnm

mirage hoşgeldin cnm yoğnsun herhalde kolay gelsin sana cnm

dkupçu inşallah hamilesindir..

portakal ve aysen yavrular öpüyorum sizi

kızlarrr portakala dua okuycaz Allah nasip ederse dua okumak isteyen olursa Ayetel kürsi okunuyo 10-20-30 içinizden ne geçerse okumak isteyen olursa bilgi verirseniz ona göre toplanıcak öptüm

kızlar şlm.yrn rahim filmi çekilcem ve çok korkuyorum.aneştezili olck.ama çok tuhafım.aneştezili olupta acı hişşeden varmı.yardım edin banaaaaaaaaaaaa

slm canım ben de perşembe günü rahim filmi çektiricem. Ben de porti ve zorxx'un tüm telkinlerine rağmen anestezili çektiricem. Pco var ya bende kistlere falan denk gelir canım acır diye anestezili çektiricem bahanem de bu kaydirigubbakcemile3
bakalım hayırlı haberlerle geliriz inşallah canım :Saruboceq:

portakalım napıon kuşum duan bitmiş bile ne güzel çabucak okunmuş demek inşallah bebişinde çabucak gelir cnm benimm:Saruboceq:

ya nasipse yapalım hepimize bence güzel bişi karşılıksız gönülden birine dua etmek kimin duası kime belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…