- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.441
slm canlar ben geldim doktora gittim cuma günü tatile çıkıormuş beyefendin hapımı 5.günde başla dedi geç büyüsün yetişisin dönene kadar dedi neyse işte öyle bakıcaz gelince nolucak ne kadar oldu eğer çatlamssa nasipse yapıcaz aşılamayı böyle işte çok yorgunum ben piknik yaptık yine bugün baya yoruldum yatıcam hemen yarın görüşürüs öpüyorum sizi
aysenim gelmişsin salak kırmızılarda gelmiş artık alıştık deme kuşum hiç şaşmıyoruz..
pportakalım ogün telime hiç bakmadım hayatım geç gördüm yazmadım sonra hangi iğneden aldın pahalı olandanmı of valla napıcaz böyle bilmem doktora verdiğimiz paralar off Allahım tez zamanda versinde bbeişleriize harcayalım paralarımızı
neyse ben kaçtım başım ağrıo feci kaç gündür hap içmekten mafoldum ya
ay benim pc ye bişi oldu yaaaa salak şeyy donup kalıyo
bende biraz dinlesin dedim açmadım portim
nerde polis olduğuna bağlı canım bayanssulusmile
zorum gelmişsin denk gelmedik
aman canım hepimiz geçiyoruz aşılamaya bakalım seneye kucağımız dolar inşlhh ne diyeyim
derdimizden büyük allahımız var sabrın sonu selamet sabır hayra alamet :Saruboceq:
kızlar şlm.yrn rahim filmi çekilcem ve çok korkuyorum.aneştezili olck.ama çok tuhafım.aneştezili olupta acı hişşeden varmı.yardım edin banaaaaaaaaaaaa
kızlarrr portakala dua okuycaz Allah nasip ederse dua okumak isteyen olursa Ayetel kürsi okunuyo 10-20-30 içinizden ne geçerse okumak isteyen olursa bilgi verirseniz ona göre toplanıcak öptüm
30 tane okudum zorxx.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?