- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.461
unuttum buarada doktor bidaha çğaırdımı seni hayatım çatladımı die yumurtana bakmaya yoksa kendi halinemi bıraktı?ay buarada tam eşlim girmişti kapıdan bide meraklı kim kim die hep yanımda bitiyo telde konuşurken herkese yapıo sinir ediyo iki laf ettirmiyo insana
of valla deme umrundamı ogün gittim bana oğlunu anlatıo 8.200$ okulmuş ucuz gelmiş çok içimden dedim yiyonuz bizi tabi ucuz gelcekzemuszemus
selam kızlar nasılsınız?
porticim ALLAH kabul etsin duaların yavaş yavaş tamamlanıyor
buarada zorum sen 20 tane okuyabilirmisin ben birine yazmıştım ama ulaşamadım ona onun yerine sen okursun dimi tatlım
sağol tatlım inşlhh bi sorun çıkmaz bugün gidiyolar doktora 2 de randevusu dua edin :Saruboceq:ayşenim geçmiş olsun canım moralini bozma hemen belkide b12 eksikliği filan vardır hemen kötü düşünme canım
annemi arayıp söyledim ebrarcım
10 tanesini okuyacak
zorum sende 10tanesini okuyabilirsen seninde duanı almış olurum canım arkadaşım
aysencim hoşgeldin canım,neden moralini bozuyorsun tatlım
ebrara katılıyorum bence de b12 eksikliğinden kaynaklanıyo olabilir
sonuçta yaşları da ilerliyor
Allah şifa versin,aklına kötü şeyleri getirme canımcım.
İlacı da almışsın hayırlı olsun vesile olur inşallah bu defa canım gönülden istiyorum :Saruboceq:
canını sıkma lütfen
Günaydın Aysencim hoşgeldin
canım benim ya üzülme,ileri yaşlarda olabilir yani zaman zaman canını sıkma,Allah dermanı olmayan dert vermesin.
sen üzülünce bir faydası olmayacak ama sana zararı olacak o yüzden aklına kötü şeyler getirme panik atak olma,gidersiniz doktora nedir necidir öğrenirsiniz ondan sonra gerekli bi tedavi varsa olur,sen hiç canını sıkma canım.
Bak ilaca başlayacaksın,üzülürsen,stres yaparsan başka şeyleri bi faydası olmaz
günaydın tatlım..ay insan endişelenmeden duramıyo bide uzak ya şimdi yakın olsa görürdüm içim rahatlardı en azından :gitme:
dört gözle bekliyorum doktorun diyeceği şeyleri bakalım inşlhh geçici bi hastalıktır
daha 47 yaşında annem :teselli:
ialçmı bilmiyorumkismile zaten doktorada görünemedik ne kadar içicem onuda bilmiyorum yine geçen sefer gibi 3 iç derdi diye 3 içicem bakalaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?