Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

unuttum buarada doktor bidaha çğaırdımı seni hayatım çatladımı die yumurtana bakmaya yoksa kendi halinemi bıraktı?ay buarada tam eşlim girmişti kapıdan bide meraklı kim kim die hep yanımda bitiyo telde konuşurken herkese yapıo sinir ediyo iki laf ettirmiyo insana

Yok canım çağırmadı beni
doktorun umrunda mı sanki çatlamış çatlamamış
300lirayı aldı cebe attı

benim eşimde sorar,ben de sorarım :) kaş göz yapar sorarız ama yinede sorarız :))

of valla deme umrundamı ogün gittim bana oğlunu anlatıo 8.200$ okulmuş ucuz gelmiş çok içimden dedim yiyonuz bizi tabi ucuz gelcekzemuszemus

of valla deme umrundamı ogün gittim bana oğlunu anlatıo 8.200$ okulmuş ucuz gelmiş çok içimden dedim yiyonuz bizi tabi ucuz gelcekzemuszemus

Hepsi aynı ya gerçekten özel yeri varsa muameleleri bile kafalarına göre oluyo
bunu çok iyi anladım,kendi keyiflerine göre herşey
Allahım inşallah nasip etsin bu ay hem sömüren doktorlardam kurtulalım,hem milletin dilinden,hem de içimizdeki hasret dinsin

Anam topiklerin hepsi de boş ha kimse yok
Hafta sonu da değil ama nerde bu millet anlamadım
Yaz gelince herkes bi taraflara dağıldı
sıcaktan kimse eve girmiyor heralde :))

Yok ki orda da kimse bende baktım ama kızların hiç biri yok
aysen garusu da gelmedi eve heralde daha doktora gidecekti ordan yengeme geçeceğim dedi,gece gelecek heralde eve

ay evt nerde bu deli bi denk gelemedik geldiğinden beri gezio karuu ii aman gezsinde valla bneimde hiç evde dursaım yok bigün evde kalsam sıkılıorum:) yaşasın gezmekkkkkzemuszemus ay orda yazılanı okudunmu şırıngala sperm enjekte etmiş kadın kendine yuh abicim biz ne yapsak olmadı oakdının tutarmış bende hemen şırınga alırım bitanekaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

portakalım ben bi duş alıcam cnm baydım resmen sıcaktan hemde adetim bitti gelirim sonra emi kuşum öpt seni

ben okumadım canım hangisini diyosun yani nereye yazmışlar ben geçmişlerini çok takip etmiyorum

tamam canım al sen duşunu,burdayım ben daha 2,5 saat kadar :)

selam kızlar nasılsınız?
porticim ALLAH kabul etsin duaların yavaş yavaş tamamlanıyor
buarada zorum sen 20 tane okuyabilirmisin ben birine yazmıştım ama ulaşamadım ona onun yerine sen okursun dimi tatlım

selam canlar geçmişi bile okumadan direk dalıyorum eşim başımda bekliyo çünkü

doktora gittim doktor izne çıkmış bugün haftaya pzrtsi gelecekmiş erkek doktor vardı yerinde ulan dedim şansıma s..ben
neyse asistanına söledim bana ilaç yazacaktı dedi doktor beye sölim ilacı yazsın
işte nese ilacı yazdı adam aldım yarın başlıycam pzrtside giderim artık yapacak bişi yok
bu arada canım çok sıkkın annem biraz rahatsız kadına ne oldu anlamadık sivastan döndüğümüzdne beri kadında bir unutkanlık başladıki acayip bi sorduğu şeyi biraz zaman geçince tekrar soruyo
randevu alacaklar bakalım nörolojiye dua edin inşlhh bi sorun çıkmaz geçici bişeydir
hiç keyfim yok moralim sıfır aklım onda :gitme:
böle devam ederse cumaya kadar gideirm yanına belkide
neyse hepinizi öpüyorum

selam kızlar nasılsınız?
porticim ALLAH kabul etsin duaların yavaş yavaş tamamlanıyor
buarada zorum sen 20 tane okuyabilirmisin ben birine yazmıştım ama ulaşamadım ona onun yerine sen okursun dimi tatlım

annemi arayıp söyledim ebrarcım
10 tanesini okuyacak

zorum sende 10tanesini okuyabilirsen seninde duanı almış olurum canım arkadaşım

aysencim hoşgeldin canım,neden moralini bozuyorsun tatlım
ebrara katılıyorum bence de b12 eksikliğinden kaynaklanıyo olabilir
sonuçta yaşları da ilerliyor
Allah şifa versin,aklına kötü şeyleri getirme canımcım.
İlacı da almışsın hayırlı olsun vesile olur inşallah bu defa canım gönülden istiyorum :Saruboceq:
canını sıkma lütfen

Zorum gelirsen eğer duada 10 eksik kalmış,okursan haberim olsun
okuyamazsan ablama söylerim yarın.
Ben çıkıyorum şimdi,yarın sabah görüşmek üzere
hepinizi öpüyorum

ayşenim geçmiş olsun canım moralini bozma hemen belkide b12 eksikliği filan vardır hemen kötü düşünme canım
sağol tatlım inşlhh bi sorun çıkmaz bugün gidiyolar doktora 2 de randevusu dua edin :Saruboceq:

ya bilmiyorum canım aniden böle olması endişelendiriyo bizi bakalım ne dciek doktorlar gece onu düşünmekten uyuyamadım bile :gitme:

Günaydın Aysencim hoşgeldin

canım benim ya üzülme,ileri yaşlarda olabilir yani zaman zaman canını sıkma,Allah dermanı olmayan dert vermesin.
sen üzülünce bir faydası olmayacak ama sana zararı olacak o yüzden aklına kötü şeyler getirme panik atak olma,gidersiniz doktora nedir necidir öğrenirsiniz ondan sonra gerekli bi tedavi varsa olur,sen hiç canını sıkma canım.
Bak ilaca başlayacaksın,üzülürsen,stres yaparsan başka şeyleri bi faydası olmaz

günaydın tatlım..ay insan endişelenmeden duramıyo bide uzak ya şimdi yakın olsa görürdüm içim rahatlardı en azından :gitme:
dört gözle bekliyorum doktorun diyeceği şeyleri bakalım inşlhh geçici bi hastalıktır
daha 47 yaşında annem :teselli:
ialçmı bilmiyorumkismile zaten doktorada görünemedik ne kadar içicem onuda bilmiyorum yine geçen sefer gibi 3 iç derdi diye 3 içicem bakalaım

klomeni günde birle başlayarak heray dozunu arttırmak gerekiyormuş,seninkisi 3e çıkmıştı zaten geçen ay öyle kullandın,bu ay da öyle kullanman lazım,bundan sonra 2 olmaz.

annen daha genç ama yinede o yaşlarda tansiyonu şekeri,kolestrolü cartu curtu oluyor,bazı insanlarda da onların dışında şeyler olabiliyor.
Ablamın kayınvalidesinde de çıkmıştı ona benzer bişey çok bilmiyorum neydi ama ilaçla düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…