Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

eevt kuzum 3 içicem bakalım
pzrtsi gelecekmiş doktor gideirm artık
annemde şekerde var tansiyonda çok aşırı yüksek değil ama ilaç kullanıyo birde uyku uyuyamamma gibi sorunu vardı kaç senedir ilaç kullanıyo belkide ialçlar yaptı diyoruz
neyse kuuzm ben kalkıyorum eşim evde kahvaltıyı hazırlayıp kaldırayım gelrim yine
hadş öpüyorum

ayşencim canım çok geçmiş olsun anneciğine,kendini üzme gerekli tedaviyi olur atlatır Allah'ın izniyle...

Hayırlısı olsun canım :1hug:
Bak saatlerine çok daha dikkat et bu defa.O zaman daha iyi büyüyorlar.
İlaçlardan da olabilir tabiki canım sonuçta faydaları olduğu kadar başka organlara zararları da dokunuyor ilaçların
Hele hele sürekli kullanılan ilaçlarsa.
Allah şifa versin inşallah
:Saruboceq:

Selam kızlar, internet kendi kendine düzeldi.Ama telefon hattında hala sorun var.Doktora gittik ama bu hafta pek güzel haberim yok, kızım 1 hafta geri kalmış.Sadece 70 gr. almış. Doktor senin gibi zarif minyon bi kızın olucak dedi. 3057 gr. şimdi kızım. O yüzden pek üzülmüyorum. Sancı falan çıkmadı yine. 2 hafta kalmış doğuma.Bakalım ne zaman gelicek . :))

Hoşgeldin Berrakcım ya ben de tam girdim sana seslenecektim,merak ettim
Neden geri kalmış kuzum sen sıcaktan pek bişey yemiyon heralde bak kızımızı aç bırakma
Kilosu iyi maşallah 3ten sonra alsa da olur almasa da :))
acaba hangi gün doğurcan.Bu arada ben aldım numaranı ama kendiminkini vermedim sana doğuma gidersen gene haber veremicen :)) O yüzden şimdi çağrı yapıyorum telefonuna kaydet beni oky?

Ay canım, mesajını yeni gördüm. Ben de diyorum bu numara kim ? kaydirigubbakcemile3 Bu aralar biraz stresli geçti , ondan sanırım kilo almadı kızım fazla. Doktor 1 hafta normal dedi. bu haftada 150 gr alsa 3200 doğar dedi. Bakalım ne zaman doğucak , merakla bekliyoruz. Sen neler yaptın ? Gelişme falan var mı, doktorla görüştün mü ?

Valla ayıp olcak ama doktorun yüzüne tüküriim :dilcikar:
Çatladı mı diye bile muayene için çağırmadı,bişey yapıyorsun adam gibi sonuna kadar takip et dime ?
Kızının kilosu gayet iyi canım maşallah
Ben çalışmalara devam ediyorum hala aşka da bişey yaptığım yok

Dur ben gidip halledeyim senin doktoru, sinirimi de almış olurum. klava: klava: klava: Sen arayıp konuşsana canımi parayı alırken iyi, sonrasında ilgilenmiyo bile.kaydirigubbakcemile Sen çalışmalara devam et bakalım. opuyorumnanaktan

Aynen öyle parayı alırken iyi sonrasında ilgilenmek yok
Çalışıyoruz hergün zaten ama bıkkınlık geldi ikimize de kaydirigubbakcemile3

gezmeye gideriz belki annemle, hava çok sıcak, evde de oturulmuyo.Denize giresim var ama üşeniyorum.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…