Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Selam kızçeler naparsınız

berrakada anaa son hafta kilosuda iyiymiş şükür hayırlısıyla prensesimizde doğsa bizde sende sevinsek

portiii canım ne duası okuycaz sana ben girmiyom ya pek bilmiyom msnde yaz olmazsa sonra girdiğimde bakarım okurum bende

aysen zorxx kızlar sizler napıyosunuz

ay ben geldim kızlar of akşam giremedim portakalım ya film felan izledik sonra gelemdim dua eksik kalmış okurum tabi hemen kimse okumadısa cnm aradım duymadın görünce yaz hemen okucam cnm ona göre iimi?

aysencim kuşum çok geçmiş olsun cnm ya bişeyemi canı sıkıldı annenin nolduki acaba inşallah geçici bişidir cnm benim takma kafana kadınlarda artık yoruldu onu tak bunu tak off

aysece cnm ya tıkalımı çıktı tüpler ya tüplerin tıkalı çıkması çok zor bir ihtimalmiş doktorum demişti ne kadar doğru bilemem gösterdinmi doktoruna bazen yanlış yorumluyo olabiliyorlar açıkken kapalı kapalıken açık gibi sanırım hitereskopimi ne cnm bununla çaıolar kanalları öyle biliyorum seni yönlendiri zaten doktorun üzülme çaresine bakılır

mirage sen npıon cnm ben iiyim şahsen kendi adıma ilaç içiorum bekliorum işte mal gibi bakalım ne olucak die..

berrakçım sende doktordan gelmişsin az kaldı valla heyecan yapar insan be

Canım geliyorum ben hemen 10ya
dua şuan için 10tane eksik,
30 da bi arkadaş okucam demiş ama haber vermemiş ondan haberim yok eksik mi değil mi bu akşam duam yapılcak nolur sizde olun 5da olsa gelin

selam canım nasılsın?
Ayet-el kürsi okudu kızlar canım,bu akşamda duam yapılacak inaşallah
eksik kalmadı sanırım şuan zor da okuyunca,sağol canım

tüplerimin ikisdie tıkalı kızlar.çok kötüyüm napıcam ben şimdi

bana direk tüp bebek dedi.çok kötüyüm ben yaaaaaaaaaaa
aysecim canım benim ya üzüldüm ,bu durumda tüp bebekten başka çare yokmuymuş peki hiç bilmiyorum ben,eğer öyleyse de vakit kaybetmeden araştırmalara başlayın o zaman canım,boşa zaman kaybetmemiş olursunuz
Hakkında hayırlısı olsun canım

canım gitmişsin gelirsin umarım yine

Selam kızlar , geldim ben. Aysecim geçmiş olsun,üzüldüm.Tedavisi falan yokmuymuş. :teselli:

Portakalcım annem de 100 tane Ayet-el kürsi okuyo şimdi, birazdan biter dedi. Senin ki bitmiş sanırım, sırada kim varsa ona okumuş olur o zaman. opuyorumnanaktan

Canım benim ya dünden beri söyleyecektim aslında ama listedeki kızlar almışlar duaları gerek yok die söylemedim.
40tanesini bana okumuş olsun öyle geçirsin içinden 60taneyi de mavi nickli bi arkadaş varmış ona topluyorlardı ona olsun olur mu cnm?
heber ver ama bir de 10a doğru burda olabilirseniz duam yapılacak amin dersiniz opuyorumnanaktan

Tamam canım, bitirdi annem. Daha isteyen varsa annem okur.kaydirigubbakcemile3 Maviye sen söylersin canım, nerde yazıyosunuz ben bilmiyorum çünkü. opuyorumnanaktan

at bekliyorum berrakcım :))
zorum hoşgeldin canım naptın duayı sen yazdığımı görmedin diye senin okuyacağını berrağın annesinin okuduklarından düştük,öyle olur sanırım dime?
ebrarda seni soruyordu

cnm napıon oh duan fazla fazla oldu valla herşeyin böyle gider inşallah kuşum sorunsuz hemen gelir bebişin cnm benim ya ben akşam girmedim yazdığını görünce hemen okudum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…