- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.501
evet çok sıcak oluyo, hastaneden yürüyerek döndük,sıcaktan patladım. Ama artık son gezmelerim , sonra pek gezemem. kaydirigubbakcemile3
Bu bayramı tam bir aile olarak geçireceksiniz inşallah opuyorumnanaktan
ye tabi ye hiç durma,ırmak öykü de acıkmıştır :)
hadi afiyet olsun canım
bana direk tüp bebek dedi.çok kötüyüm ben yaaaaaaaaaaa
selam canım nasılsın?Selam kızçeler naparsınız
berrakada anaa son hafta kilosuda iyiymiş şükür hayırlısıyla prensesimizde doğsa bizde sende sevinsek
portiii canım ne duası okuycaz sana ben girmiyom ya pek bilmiyom msnde yaz olmazsa sonra girdiğimde bakarım okurum bende
aysen zorxx kızlar sizler napıyosunuz
tüplerimin ikisdie tıkalı kızlar.çok kötüyüm napıcam ben şimdi
aysecim canım benim ya üzüldüm ,bu durumda tüp bebekten başka çare yokmuymuş peki hiç bilmiyorum ben,eğer öyleyse de vakit kaybetmeden araştırmalara başlayın o zaman canım,boşa zaman kaybetmemiş olursunuzbana direk tüp bebek dedi.çok kötüyüm ben yaaaaaaaaaaa
ay ben geldim kızlar of akşam giremedim portakalım ya film felan izledik sonra gelemdim dua eksik kalmış okurum tabi hemen kimse okumadısa cnm aradım duymadın görünce yaz hemen okucam cnm ona göre iimi?
aysencim kuşum çok geçmiş olsun cnm ya bişeyemi canı sıkıldı annenin nolduki acaba inşallah geçici bişidir cnm benim takma kafana kadınlarda artık yoruldu onu tak bunu tak off
aysece cnm ya tıkalımı çıktı tüpler ya tüplerin tıkalı çıkması çok zor bir ihtimalmiş doktorum demişti ne kadar doğru bilemem gösterdinmi doktoruna bazen yanlış yorumluyo olabiliyorlar açıkken kapalı kapalıken açık gibi sanırım hitereskopimi ne cnm bununla çaıolar kanalları öyle biliyorum seni yönlendiri zaten doktorun üzülme çaresine bakılır
mirage sen npıon cnm ben iiyim şahsen kendi adıma ilaç içiorum bekliorum işte mal gibi bakalım ne olucak die..
berrakçım sende doktordan gelmişsin az kaldı valla heyecan yapar insan be
Selam kızlar , geldim ben. Aysecim geçmiş olsun,üzüldüm.Tedavisi falan yokmuymuş. :teselli:
Portakalcım annem de 100 tane Ayet-el kürsi okuyo şimdi, birazdan biter dedi. Senin ki bitmiş sanırım, sırada kim varsa ona okumuş olur o zaman. opuyorumnanaktan
Canım benim ya dünden beri söyleyecektim aslında ama listedeki kızlar almışlar duaları gerek yok die söylemedim.
40tanesini bana okumuş olsun öyle geçirsin içinden 60taneyi de mavi nickli bi arkadaş varmış ona topluyorlardı ona olsun olur mu cnm?
heber ver ama bir de 10a doğru burda olabilirseniz duam yapılacak amin dersiniz opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-olmak-diyenler-buyrun-dertleselimm-3427.html
ebrarın topiği canım şuan kimse yok ama geldiklerinde söylerim.
Annene selam söyle ellerinden öpüyorum,Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?