- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.521
skorpi hoşgeldin anaam nerdesin gı çık yukarı neler yaptın anlat
selam canim tatile geldik pazar günü vardik tr ye o hafta kiyafet baktim kardesimin dügün hazirliklariyla ugrastik cuma kina oldu, kiz alma olaylari halledildi bu sickta( c.tesi dügünü yaptik onu hallettik hayirlisyla.sonra kaynimin telasi basladi carsamba ista gittik ordanda kiyafet baktim onu aldim persembede onlarin kinasi oldu c.teside dügünleri tabi bu kiz tarafinin dügünüydü.o bitti k.eline döndük ordan kardesimle esnide aldik benim kocanin memlekete gittik oraya yakin erdek var orda hotelde kaldik 1 hafta bir sonraki dügüne kadar hem kardesim balayi yapmis oldu hemde bizde tatil yaptik cumartesi tekrar ordaki dügün vardi hotelde onuda yaptik hepsinden kurtulduk ama izinde bitti iste bu cumada dönüs yolculugu basliyo kisacasi her haftam dügünle gecti.sicaklarda bir yandan cok felaket bir hava var iste böyle seker günler böyle gecti gitti sizlerde ne var ne yok???
Bişey daha söyliyim :)) 21.30 da duam yapılacak http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=14488780&posted=1#post14488780 bu topikte katılıp amin dermisiniz
canim duan icin AMiN.insallah hepsi kabul olur ve bebegin en kisa zamanda sana gelir.
hayırlı akşamlar herkese
portakalcım ben pek giremiyorum bu ara malum tatil dönemi okullar açılana kadarda pek sık giremem tarihide yaniletemedim
bu ay boşa geçti zaten tatildeydik ailelerin yanında..bugün yarın olmam lazım 1 veya 2 eylül diye yazarsan sevinirim seninde tedavin hayırlı olsun bu arada canım
öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?