Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

cnm ozaman fazla domatesim vardı onları doğrayıp dolaba atıcam duana yetişeyim bari halledip gelicem kuşum öpüyorum seni cnm benim 21.30 gibi burdayım hatta daha erken görüşrüüz cnm

cnm benim olucak inşallah bak iğne dedin haloldu yumışlar tammam duan tamm bide bebek geldimi ohhh Allahım inşallah kuuşum

ohh dime ama hadi sen işini bitir de gel canım konuşuruz.
ayy çok mutluyum güzel haberler alıyorum arkadaşlarımdan güzel mesajlar alıyorum bütün kızlar anlaşmış gibi sizi çok seviyorum çok mutluyum :))

selam canim tatile geldik pazar günü vardik tr ye o hafta kiyafet baktim kardesimin dügün hazirliklariyla ugrastik cuma kina oldu, kiz alma olaylari halledildi bu sickta( c.tesi dügünü yaptik onu hallettik hayirlisyla.sonra kaynimin telasi basladi carsamba ista gittik ordanda kiyafet baktim onu aldim persembede onlarin kinasi oldu c.teside dügünleri tabi bu kiz tarafinin dügünüydü.o bitti k.eline döndük ordan kardesimle esnide aldik benim kocanin memlekete gittik oraya yakin erdek var orda hotelde kaldik 1 hafta bir sonraki dügüne kadar hem kardesim balayi yapmis oldu hemde bizde tatil yaptik cumartesi tekrar ordaki dügün vardi hotelde onuda yaptik hepsinden kurtulduk ama izinde bitti iste bu cumada dönüs yolculugu basliyo kisacasi her haftam dügünle gecti.sicaklarda bir yandan cok felaket bir hava var iste böyle seker günler böyle gecti gitti sizlerde ne var ne yok???
skorpi hoşgeldin anaam nerdesin gı çık yukarı neler yaptın anlat

Zorum bu ay hamile kalırsak benimkinin 26 mart benim
5 mayıs da senin olcak aramızda 9gün var :)) aysenin çizelgesi yok tam bilmiyorum ama onunla da benim aramda 10gün olması lazım :)) seninle 1gün

İnşallah bu ay tuttururuz.

dönünce resimlere bakarız artık dime canım ? opuyorumnanaktan
Baya yorucu geçmiş sıcakta hep koşuşturma.
Neyse ki tatilde yapmışsınız ne güzel

torontoda mı kaldınız artekada mı,eker de mi :))

Bu arada biz bu ay çoştuk özet geçiim
şimdi başı ben çekiyorum klomen kullandım iğne yaptırdım çalışamlara devam bekliyoruz sonuucuu
zor ve aysen de kloemne başladı zor aşılama yaptıracak Allahın izniyle bu ay,aysen de çatlatma iğnesini deneyecek son kez
bizde böylee

kuşum bana akıl ver şimdi ben bu doktoru bıraktım yine gitmicem zaten tatilde benim geçen yumurtam 12.günde 21mm felandı aşılama yapmadı busfere tatilden 13.günü dönücekmiş yani benim yumurtam kesin büyücek ve bana bırakalım dicek para alıcak benden başka hastaneye gideyim diorum drada diim aşılamaya başladık ama doktorum tatile gitti sence bana aşılama yaparmı cuma gidicem çnkü klomen ogün son ya napayım ne diim iğnemi versin yada off kafam çok karıştı ya

ya kızlar o kadar yoğunlaştı ki anlatamam birde sinirim bozuldu gerizekalının birine bakamadım hiç
duayı da tam zamanında yapmışlar baksana amin bile diyemicekmişim.

canım başka doktor bul hastanede olsun aşılama istiyorum de onu düşünerek yola çıktık de psikolojik olarak da ona hazırlandım de doktor tatile çıktı beni yarı yolda bıraktı de

hayırlı akşamlar herkese
portakalcım ben pek giremiyorum bu ara malum tatil dönemi okullar açılana kadarda pek sık giremem tarihide yaniletemedim
bu ay boşa geçti zaten tatildeydik ailelerin yanında..bugün yarın olmam lazım 1 veya 2 eylül diye yazarsan sevinirim seninde tedavin hayırlı olsun bu arada canım
öpüyorum

canım hoşgeldin görmedim geldiğini acil çıkmam lazım düzelticem tarihini öptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…