Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

sabahın 8.30 unda dün rahim filmimi çeken doktor aradı. cihazdan süphelenmiş. diğer ay yine cekelim diyo. bu nerdir kızlar ya. canım iyice sıkıldı.kafam dahada allak pullak oldu

sabahın 8.30 unda dün rahim filmimi çeken doktor aradı. cihazdan süphelenmiş. diğer ay yine cekelim diyo. bu nerdir kızlar ya. canım iyice sıkıldı.kafam dahada allak pullak oldu

merhaba aysecee geçmiş olsun canım bazen olabiliyormuş arkadaşımdan duymuştum makineden değil de hasta film çekim sırasında hareket ederse tam görüntü alınmıyormuş işlemin tekrar edilmesi gerekiyormuş. Ama makineden şüphe ettiyse farklı bir makinede denemesi gerekir bence..
sen anestezi aldınmı?ben de yarın çektiricem :sinifsinif:

aldım çok rahattı cnm. sende uyuyosun zaten.kalkınca benim ağrım falanda olmadı.biraz kanama oluyo okadar.hiç korkma ama nolur iyi biyere git.

slm kızlarrr
aysece cnm birdaha çekiceklerse ozaman birdaha ücret talep ederlerse verme cnm madem makinelerinden şüphe ediyorlarsa.

tancredi cnm sende rahat ol cnm inşallah güzel çıkar sonuçların..

slm kızlarrr
aysece cnm birdaha çekiceklerse ozaman birdaha ücret talep ederlerse verme cnm madem makinelerinden şüphe ediyorlarsa.

tancredi cnm sende rahat ol cnm inşallah güzel çıkar sonuçların..

cnm sorunda o zaten.para almıcak ama bu seferde doğru cekecekmi bakalım.yine yanlış cekerse. tereddütlüyüm. siz olsanız naparsınız

cnm ben tekrar çektiririm aynı yere madem öyle bir sorun olduğunu düşünüyolar çeksinler bakalım ondan sonra çıkan sonuca göre için rahat etmesse başka yere çektirirsin cnm

ayşece canım üzülme bence hata olduğundna kaynaklı olabilir senin yerinde ben olsam bu sefer anestesi alarak yaptırmazdım..
tancredi canım medipolde kaça çekiyolarmış bende uzun süre kadın doğuma ordaki leyla hanıma gitmiştim..çok yoğun olduğu için bıraktım..bende ramazandan sonra çekilicem ama ben anestezi almadan çektiricem kısmetse

gğnaydın canım bugün 2 de anneme beyin emarı çekilcek merakla ve korkuyla bekliyorum uyuyamadım
dua et canım inşlhh hiç bi sroun çıkmaz

sen nasılsın ?

İnşallah bi sorun çıkmaz canım :Saruboceq:
Allah yardımcısı olsun
İçini ferah tut cnm
ben iyiyim çok yorgun ve uykusuzum 4saatlik uykuyla işe geldim

Listemiz opuyorumnanaktan

Herkeze Tünaydınnnnnnnnnn....
Dün gece eşim diyorki 35 'e kadar yolun var yaşın küçük
istersem senden bebek yaparsın.... Beyfendinin canı isteyince söyleyecekmiş bana :roflol:
35 de çocuk bakmak mı akannehir akannehir amanııın akannehir
30 olmadan doğması lazım yaaaaaaaaaaaaaazemuszemus

kızlar ben rejime bağladım gene...porsiyonları azalttım çünkü 58 kilo olmuşum..
bes 2 ayda 3 kilo almışım klava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…