Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Selam kızlar , ben geldimmm. Dün denizde bayağı yanmışım, kapkara oldun diyo herkes.Bir de omuzlarım acıyo .kaydirigubbakcemile3

slm canım
ay senin kociş de bi karar versin bi öyle bi böyle akannehir
35 geç bi yaş değil bence ama ne gerek var o yaşa kadar boş yere beklemeye.
Sen çalışmalara devam et canım

Son düzenleme:
Selam kızlar , ben geldimmm. Dün denizde bayağı yanmışım, kapkara oldun diyo herkes.Bir de omuzlarım acıyo .kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin çiçeeem
Dün ben de denize gittim ama 2saat kalabildim,çok sıcak afakanlar bastı,dayanamadım.
hala tam istediğim bronzluğu yakalayamadım
eşim çok güzel bronzlaşıyo onun teni çekiyo benimkisi mubarek nasıl deriyse yanmıyor

Ben de fazla kalmadım canım.11 gibi gittik, 1,5 ta döndük. Şimdi de hava kapalı ama çok sıcak.Yağmur yağıcak , bi türlü yağmıyoooo.

Ben de fazla kalmadım canım.11 gibi gittik, 1,5 ta döndük. Şimdi de hava kapalı ama çok sıcak.Yağmur yağıcak , bi türlü yağmıyoooo.

yağmur yağsa keşke tüm türkiyeye ne güzel olur,serinler biraz :))

inşallah canım ya sen moralini bozma,iyi düşün iyi çıksın
sonucu hemen vercekler mi?
doktor acil durum demezse burda vermiyorlar aynı gün de o yüzden sordum

aay canım bilmiyorum ki ama benim bildiğim filmleri hemen veriyolar çünkü makineden direk çıkıyo gerçi beyin emarı başka olursa bilmiyom yanii inşlhh hemen verirler yaaa zaten biraz uzak gittikleri yerde şimdi gircekmiş bakalım :Saruboceq:

Ben kaza geçirmiştim,acil ve önemli bi durum diye çekildim ve yarım saat sonra almıştım sonucu
Eşimin bi dönem başı ağrıyordu sürekli doktor MR istemişti ve sonucu 1 gün sonra vermişlerdi.
Özele gittiyse başka tabi.
İnşallah bişey çıkmaz,sağlığıyla ilgili

slm yavrular napıosunuz?ay dün bi çıktım gelemedim bidaha geç geldik eve açmadan yattım

aysencim annen nasıl kuşum ya güsel hbrler inşallah ver bize cnm

portakalım sen naptın hayatım keyifler nasıl yavru?
berrak sen nasılsın cnm şafak 14 kıs az kaldı kavuşmana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…