Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Selam Kızlar
3 saat sonra burdayım
aysencim annenden haber var mı hayatım?
Zorum ben iyiyim çok şükür sen nasılsın canım?
Akşam toplaşalım :))
öptüümm sizi

aysencim ssk'lı 330TL 100TL de istersen anestezi için toplm 430TL ödüyorsun.Ben dün çektirdim çok rahat oldu enestezi alınca ekip de çok güleryüzlü ve anlayışlıydı. İşlemden sonra hemen kendime geldim kısa bir operasyon olduğu için dozajı az veriyorlarmış. Odadan çıkarken ayılttılar 15 dk. dinlenme yerinde kaldım. Sonra eve gittim. Herhangi bir ağrı ya da kanama olmadı. Sadece anestezi yüzünten biraz bulantı oldu. O da 1 saat sonra geçti.
Şimdi sonuçları merak ediyorum.bilmiyorumkismile

slm kzılar.benimtüplerkaplı çıkmıştı ya lipereskpi ve histereskopi önerdiler.nasıl bişey bilgisi olan varmı
selam canım,
Nasılsın?
Benim hiç bilgim yok o konuda ne yazık ki ama sen sakın ümitsizliğe kapılma kendini üzme herşeyin bir çaresi vardır.
Şimdi hiç birşey eskisi gibi değil
Tekrar çekilecektin,son durum ne oldu acaba merak ettim? bilmiyorumkismile

Canım benim sen de çektirmişsin
İnşallah açık çıkmıştır,bi problem yoktur tüplerde
Hemen vermeleri gerekiyordu neden alamadın sonucu acaba?

Aaa demin online görünüyodunnnnn portakalcımmm. ( Neyse ben de çıkıyorum, yemek hazırlıycam,çamaşırları asıcam. Görüşürüzzzz.Öptükkk hepiniziii.

selam kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
AYŞENİM annenin sonuç belli oldumu inşallah iyi çıkar canım .
porti ve zorum siz nasılsınız?öpüyorum sizleri

selam kızlar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
PORTİCİM senin için ayetel kürsi yazmıştım zeynep için okuyabilirsin değilmi canım
buarada AYŞEN VE ZORADA yazmıştım onlarda yok galiba

İyiyim ben canım.opuyorumnanaktan Yediğin bişey mi dokundu acaba ?bilmiyorumkismile

Dün gece yemek yiyip yattım ama bugünde normal şekilde kahvaltı yaptım
hala ağrıyo az az anlamadım :sm_confused:

Doğum çantan hazır mı ?
Ya berrak sen doğurana kadar bi hamile kaldığımı öğrensem çifte sevinç yaşıcam ha kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…