- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.581
ayşece canım üzülme bence hata olduğundna kaynaklı olabilir senin yerinde ben olsam bu sefer anestesi alarak yaptırmazdım..
tancredi canım medipolde kaça çekiyolarmış bende uzun süre kadın doğuma ordaki leyla hanıma gitmiştim..çok yoğun olduğu için bıraktım..bende ramazandan sonra çekilicem ama ben anestezi almadan çektiricem kısmetse
slm kzılar.benimtüplerkaplı çıkmıştı ya lipereskpi ve histereskopi önerdiler.nasıl bişey bilgisi olan varmı
selam canım,slm kzılar.benimtüplerkaplı çıkmıştı ya lipereskpi ve histereskopi önerdiler.nasıl bişey bilgisi olan varmı
aysencim ssk'lı 330TL 100TL de istersen anestezi için toplm 430TL ödüyorsun.Ben dün çektirdim çok rahat oldu enestezi alınca ekip de çok güleryüzlü ve anlayışlıydı. İşlemden sonra hemen kendime geldim kısa bir operasyon olduğu için dozajı az veriyorlarmış. Odadan çıkarken ayılttılar 15 dk. dinlenme yerinde kaldım. Sonra eve gittim. Herhangi bir ağrı ya da kanama olmadı. Sadece anestezi yüzünten biraz bulantı oldu. O da 1 saat sonra geçti.
Şimdi sonuçları merak ediyorum.bilmiyorumkismile
selam kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
AYŞENİM annenin sonuç belli oldumu inşallah iyi çıkar canım .
porti ve zorum siz nasılsınız?öpüyorum sizleri
Bilmiyoom ki :sm_confused:
sen nasılsın?
İyiyim ben canım.opuyorumnanaktan Yediğin bişey mi dokundu acaba ?bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?