- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.601
Dün gece yemek yiyip yattım ama bugünde normal şekilde kahvaltı yaptım
hala ağrıyo az az anlamadım :sm_confused:
Doğum çantan hazır mı ?
Ya berrak sen doğurana kadar bi hamile kaldığımı öğrensem çifte sevinç yaşıcam ha kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
Daha doğmaya niyeti yok bizimkinin, senin hamile haberini alıcam sanırım doğurmadan önce. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: Doğum çantam hazır sayılır, emzirme sütyeni almadım bi tek. sempatiksalakcinni Kızımın mevlüt kıyafetinin resmini koyim gör, hediye geldiii. opuyorumnanaktan
Çok cici bayıldımm opuyorumnanaktan
acil çıkmam lazım öpüyorum sonra daha uzun yorum yazarım:))
slm canlar ben geldim denize gittik 2 günlüğüne ii geldi valla bakalım yarın doktor ne dicek en önemlisi yumurtam ne alemdeakannehir
portakalım napıon kuşum karnın ağrıomuş yavrum neden acaba geçtimi iyisin umarım
aysen kuşum sen nerdesin annen nasıl oldu hayatım ya?senin keyifler nasıl
tancredi geçmiş olsun cnm inşallah filmin temz çıkar cnm
berrak cnm çok güzel kızının kıyafetleri cnm yavalla ne güzel rabbim sağlıkla doğumunu nasip etsin
Dünden beri kimse gelmedi, haftasonu diye sanırım. boshayallersmile boshayallersmile
slm canlar ben geldim denize gittik 2 günlüğüne ii geldi valla bakalım yarın doktor ne dicek en önemlisi yumurtam ne alemdeakannehir
portakalım napıon kuşum karnın ağrıomuş yavrum neden acaba geçtimi iyisin umarım
aysen kuşum sen nerdesin annen nasıl oldu hayatım ya?senin keyifler nasıl
tancredi geçmiş olsun cnm inşallah filmin temz çıkar cnm
berrak cnm çok güzel kızının kıyafetleri cnm yavalla ne güzel rabbim sağlıkla doğumunu nasip etsin
Portiiiiiiiii benim aşılamam tutmadı biliyo musun :sinifsinif: tedaviye ara vermeye karar verdik bikaç ay boshayallersmile tabi dayanabilirsem sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
porticim benide listeye eklermisin belki ugurlu gelir bu topikte 12 agustos canım
Eklerim tabiki canım opuyorumnanaktan
İnşallah uğurlu gelir :Saruboceq:
cok sagol canımopuyorumnanaktan ugurlu gelcene inanıyırum inşallah:Saruboceq:
slm portakalım napıon yavrum of anca girdim çamaşır yıka yemek yap doktora gittim geldim yumurtam guçücük kalmış 16mm daha 2 gün sonra çağırdı bu doktorda iğne vericek sadece. .aşılama yapamayız dedi öbüray baştan takip ve aşılama yaparıs dedi ee bencede saçma adam istermi daha fazla kazanmak varken.. takip başka doktorda aşılama başka doktorda gibi oldu ama an başlıcam ya tedavi bile olmuyo ya ne biçim bi şans ne biçim bişi anlamadım umudumu yitiriyorum iice ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?