Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Daha doğmaya niyeti yok bizimkinin, senin hamile haberini alıcam sanırım doğurmadan önce. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: Doğum çantam hazır sayılır, emzirme sütyeni almadım bi tek. sempatiksalakcinni Kızımın mevlüt kıyafetinin resmini koyim gör, hediye geldiii. opuyorumnanaktan

Çok cici bayıldımm opuyorumnanaktan
acil çıkmam lazım öpüyorum sonra daha uzun yorum yazarım:))

slm canlar ben geldim denize gittik 2 günlüğüne ii geldi valla bakalım yarın doktor ne dicek en önemlisi yumurtam ne alemdeakannehir
portakalım napıon kuşum karnın ağrıomuş yavrum neden acaba geçtimi iyisin umarım

aysen kuşum sen nerdesin annen nasıl oldu hayatım ya?senin keyifler nasıl
tancredi geçmiş olsun cnm inşallah filmin temz çıkar cnm

berrak cnm çok güzel kızının kıyafetleri cnm ya valla ne güzel rabbim sağlıkla doğumunu nasip etsin

Teşekkür ederim canımmm, darısı hepinizin başınaa . :) Ohh ne güzel denize gitmişsin.Ben artık gitmem sanırım. kaydirigubbakcemile3 Ama yine de belli olmaz. Güzel haberlerle gelirsin yarın inşallah. opuyorumnanaktan CADIARZU

Dünden beri kimse gelmedi, haftasonu diye sanırım. boshayallersmile boshayallersmile

Selam ben bugün çok yoğundum hiç bakamadım
Yarın burda olurum ama özellikle akşam opuyorumnanaktan
Bu doğum giderek yaklaşıyor,heyecan var mı? sempatiksalakcinni

ay kaç gündür çok merak ettim ama tahmin ettim bi yerlere gittiğini
İyi olmuş canım 2gün de olsa,biz onu da yapamıyoruz sempatiksalakcinni
inşallah tatil iyi gelmiştir de yumoşların doktorunun istediği kadar büyümüştür,bu ay aşılaman olur inşallah da pozitif sonuç alırız.
doktordan gelince mutlaka yaz merak ederim :1hug:

ayy aysen de gelmemiş sanırım annesinin yanına gitti,çok merak ettim inşallah herşey yolundadır,onunda yumoş kontrolü geliyor,inşallah büyümüştür de zor la aynı zamanda hamile kalırsınız opuyorumnanaktan

tancredi de uğramamış sonucu merak ettim,inşallah açıktır,gelirsen mutlaka yaz canım opuyorumnanaktan

ee diğer arkadaşlar sizler nerdesiniz?

kıss mirage sen nerde geziyon kaydirigubbakcemile

Portiiiiiiiii benim aşılamam tutmadı biliyo musun :sinifsinif: tedaviye ara vermeye karar verdik bikaç ay boshayallersmile tabi dayanabilirsem sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Portiiiiiiiii benim aşılamam tutmadı biliyo musun :sinifsinif: tedaviye ara vermeye karar verdik bikaç ay boshayallersmile tabi dayanabilirsem sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Çok üzüldüm :çok üzgünüm:
Hayırlısı olsun demekten başka söyleyecek bir şey bulamıyorum.
Dilerim en kısa sürede kendiliğinden hamile kalırsın canım benim
:teselli:

slm kızlar
cumartesi hsg sonucumu aldım temiz çıktı çok şükür opuyorumnanaktan
o kadar rahatladım ki anlatamam haftasonu da denize gittik bungalow evlerde kaldık bir gece doping oldu valla
bu arada hsg'yi çeken doktorla yumurta takibi yapmaya karar verdik hsg çekmeden nasıl aşılama yapmışlar sana dedi.. hem de korunmaya bıraktıktan sonra 5. ayda yapılması da erken olmuş dedi
yani kızlar her doktor bir öncekini kötülüyor Allah doğru insanlarla karşılaştırsın hepimizi :Saruboceq:

Sağol canım,iyiyim şimdi ya geçti
Tancredi canım çok sevindim temiz çıktığına
İnşallah bundan sonra bekletmeden gelir
Bu arada doktor doğru söylüyo ama kime gitsen aynısını söyler Hsg çekilmeden aşılama yapılmaz,ya tıkalı olsaydı ya da yapışıklık varsa aşılama nasıl tutacak?
Neyse bundan sonra hayırlısıyla olur inşallah.
Tatil de yapmışsın ohh ne güzel

cok sagol canımopuyorumnanaktan ugurlu gelcene inanıyırum inşallah:Saruboceq:

Valla çok uğurluydu hamilelere baktıysan eğer ilk sayfada,çok kısa zamanda üst üste bir çok arkadaşımız hamile kaldı ama gel gör geriye kalanlarda tık yok aylardır Ağır toplar kaldı :))
Bizim bebişler çok nazlı

slm portakalım napıon yavrum of anca girdim çamaşır yıka yemek yap doktora gittim geldim yumurtam guçücük kalmış 16mm daha 2 gün sonra çağırdı bu doktorda iğne vericek sadece. .aşılama yapamayız dedi öbüray baştan takip ve aşılama yaparıs dedi ee bencede saçma adam istermi daha fazla kazanmak varken.. takip başka doktorda aşılama başka doktorda gibi oldu ama an başlıcam ya tedavi bile olmuyo ya ne biçim bi şans ne biçim bişi anlamadım umudumu yitiriyorum iice ben

Hoşgeldin canım,sana bi sarılayım :1hug: ya çok özledim seni Şeniz ve çok merak ettim bugün.
Ya ben böyle işin varya,parayı bastırıyosun aşılamaysa aşılama diyosun o bile bi kısmet olmadı,hayret bişey ya.
Hani yumoş çok büyüyünce kist oluyodu ?Diğer doktor da o yüzden yapmamıştı ...
amaaaan bunları anlamak zor,en güzeli valla tüp bebek merkezlerinde aşılama yaptırmak.

neyse hayırlısı olsun,sen geçen ki gibi bişeyler yeme canım bu defa kendiliğinden büyüsün bari
Bizim şansımız ya doktordan yana yüzümüz gülmedi hep aksilik heo aksilik bizi moral olarak hep etkiledi
napalım hayorlısı olsun canımcım belli olmaz belki aşılama ile değil bu bebeğin kısmeti,ondan ikidir engel çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…