- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.621
Hoşgeldin canım,sana bi sarılayım :1hug: ya çok özledim seni Şeniz ve çok merak ettim bugün.
Ya ben böyle işin varya,parayı bastırıyosun aşılamaysa aşılama diyosun o bile bi kısmet olmadı,hayret bişey ya.
Hani yumoş çok büyüyünce kist oluyodu ?Diğer doktor da o yüzden yapmamıştı ...
amaaaan bunları anlamak zor,en güzeli valla tüp bebek merkezlerinde aşılama yaptırmak.
neyse hayırlısı olsun,sen geçen ki gibi bişeyler yeme canım bu defa kendiliğinden büyüsün bari
Bizim şansımız ya doktordan yana yüzümüz gülmedi hep aksilik heo aksilik bizi moral olarak hep etkiledi
napalım hayorlısı olsun canımcım belli olmaz belki aşılama ile değil bu bebeğin kısmeti,ondan ikidir engel çıkıyo
Ay bi de ne oldu biliyomusunuz , arkadaşı ziyarete gittim ya, doğum yapanların olduğu kata çıktık annemle , ordan bi ebe dedi ki sizden haberim var bi saniye beklermisiniz.Ben de arkadaşın odasını sorucaktım ya, bekledim, geldi 2 dk sonra. Dedi ki sizin odanız henüz hazır değil, sizi şöyle alıyim şimdilik.kaydirigubbakcemile3 Yaa dedim ben doğuma gelmedim.Arkadaşım doğurdu da onu ziyarete geldim dedim.Sonra arkadaşın odasını gösterdi falan. kaydirigubbakcemile3 Meğer suni sancıyla doğum yapıcak bi bayan varmış ,onu bekliyolarmış .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ay gidip odaya yatsam doğurtucaktı beni . kaydirigubbakcemile3
Ay bi de ne oldu biliyomusunuz , arkadaşı ziyarete gittim ya, doğum yapanların olduğu kata çıktık annemle , ordan bi ebe dedi ki sizden haberim var bi saniye beklermisiniz.Ben de arkadaşın odasını sorucaktım ya, bekledim, geldi 2 dk sonra. Dedi ki sizin odanız henüz hazır değil, sizi şöyle alıyim şimdilik.kaydirigubbakcemile3 Yaa dedim ben doğuma gelmedim.Arkadaşım doğurdu da onu ziyarete geldim dedim.Sonra arkadaşın odasını gösterdi falan. kaydirigubbakcemile3 Meğer suni sancıyla doğum yapıcak bi bayan varmış ,onu bekliyolarmış .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ay gidip odaya yatsam doğurtucaktı beni . kaydirigubbakcemile3
ya kuşum ne kısmeti bu bahtsız bedevi şansı be yavrum bukadar olur ya aslında aşılama yapmamak için engel yokki hayatım daha büyümemiş bile geç başladım ya hapa doktor değiştridğim için öyle bu doktoru sevdim ama bu ayımı yicek oda işte ona üzlüyorum ayırdığım param gitti böle parça parça bilzeik bozdum biliosun bu iş için ve hiçbişi kalmadı elimde sinr oluyorum yani param olsa çat die basıcam parayı tüp yaptırıcam
bende seni çok ölzedim buarada opuyorumnanaktan
ya ne güsel bizde yakın olsakta buluşsak hepimiz
ee yavrucum seninde az kaldı kadın baktı bu doğurdu doğurcak aman gitmişken doğuruverseydin kız sempatiksalakcinni eve bi gelion elinde bebek eşine sürprizzzzzzzkaydirigubbakcemile3
ay bu çok komikmiş berrakcım ya kaydirigubbakcemile3
kime niyet kime kısmet
kaşla göz arasında doğurtacaklarmış seni
valla senin zaman daralıyo korkuyorum gezerken doğurcan :))
Bu arada sizin eve yakın kargo şubesi var mı?
ya ne güsel bizde yakın olsakta buluşsak hepimiz
ee yavrucum seninde az kaldı kadın baktı bu doğurdu doğurcak aman gitmişken doğuruverseydin kız sempatiksalakcinni eve bi gelion elinde bebek eşine sürprizzzzzzzkaydirigubbakcemile3
ne komik ve şaşkınlık uyandıran bişey olurdu ama kaydirigubbakcemile3
gerçi berrak da her kadın gibi doğumda kocasını yanında görmek ister sanırım,süpriz yapmak güzel olsa bile dayanamaz insan arar
Herkes soruyo ne zaman doğurucan diye. kaydirigubbakcemile3 Valla kızım ne zaman isterse diyorum. Ben tutmuyorum ki onu içerde. kaydirigubbakcemile3 Kargo şubesi var canım ama hangisiydi unuttum ben, kociş bilir. kaydirigubbakcemile3
yokbe cnm tabiki haklısın ama napalım eellerine düşüyoruz işte buda aynı hayatım 150 takip 150 aşılama istiyo ee adam düşünüyo şimdi salakmıyım ben daha fazla yolayım dio off off nerelere gitsek ahngi doktora gitsem bilemedim artık bunuda arkadaşım tavsiye etti özele gitmicektim aslında ama napayı bişi olsunda artık onu istiyorum yaş geçio tabi cnm 1 ay bile çok önemli bizim için neyse bide klomenle denemk lazım zaten dedi aşılamadan önce falan filan işte öyle yani.sen naptın ağrın geçtimi hayatım 21.gün seninde kuşum az kaldı nasipse
aysen naptı acaba ya haberin varmı?
Evetttt kocamı yanımda isterim.Hatta doğuma alsalar iyi olurdu ama doktor almıyolar eşleri doğuma dedi. Ne güzel elimi tutucaktı doğururken. :sinifsinif:
Senin bebişe bişiler baktım bugün ama karar vermek çok zor,karar verip aldığımda yollucam da şubeye mi yolliim de siz ordan alın,eve mi yolliim sen nasıl uygun görürsen
ya gene özel hayır bebişler bi gelse hiç sorun değil özel olması ama aylardır hep boşa gitti zamanımızda paramızda.
özel hastaneler ne kadara yapıyorlar aşılamayı acaba,hiç aramadın mı bi sorsaydın ya da yakınlarda yok mu gidip bi görüşsen.Gerçi onlarda 400ü falan bulur sanırım ama şimdi özelde ilaçalrı kendin alıyosun ama özel hastanede sgk karşılıyo ya da rapor falan çıkıyo bişi oluyo amaannn hayırlısı canım ya kendini nasıl iyi hissediyosan ne kolayına geliyo
ben 21. gündeyim canım geçenlerde karnım ağrıdı bir kaç gündür de iki tarafımda da kasıklarda batma var,yani ağrımıyo ama nasıl diyim oturup kalktıımda oralar doluymuş gibi acaba bebiş mi var yoksa yumoş çatlamadı mı,yoksa kist mi oldu gene bişii var ama hangisi hissediyorum yani
ya iki tarafımda diyorum ya bide oluyomuşş,
bide ikiz oluyomuş boshayallersmile
ayyy ben sevinçten uçarım uaçarııım
hayali bile güzel boshayallersmile
ayyyy canımmm, düşünmen bile yeter . opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Aras ve yurtiçi kargo varmış burda..Ev adresini de verebilirim istersen. Mahçup ettin şimdi beni :kedi: :kedi: . Senin tarihin 17 ağustos değil mi? Belki o gün doğururum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ben sana doğuruyorum diye mesaj atarım sende bana hamileyim diye. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan Hehehehe.
Evet beni bekle en azından hamile olduğumu öğreneyim şu pamuk prenses gelmeden
Tamam sen bana adres bilgilerini atama buraya yazma msnden mail at tatlım öyle daha iyi olur, Eve teslim olunca hepsi getirir nasıl olsa.
Hiç mahçup olacak bişey yok,benim içimden geldi yollucam kaç zamandır aklımda
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?