- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #12.641
cnm benim inşallah bebiş vardır kistmiş başka bişimiş aklına getirme lütfen nasip bu bellimi olur hayatım inşallah buay sen nolursun güsel bir hber ver kuşum berrağın duası kabul olur inşallah o doğuruken senden hamile haberi alırıs inşallah güsel kalpli arkadaşım benim bebişe hediye bile düşünmüş cnm benim yaolumunekankayizsmile
valla ben nasipse tutmak istiyorum ama nasip bakıcam ilkgün nasıl geçiricem çünkü çok uzun bir süre cnm ya hele çalışanlar için dahada zor bak kendine kuşum nasıl hissediyosan
Tamam canım atarım mail olarak. Teşekkür ederim şimdidenn. opuyorumnanaktan
Kızlar ben çıkıyorum şimdilikkk, geldiğimde burda olursanız görüşürüz.Öptük hepinizi çooook .
kuşum gitmişsin netim koptu biara ondan yoksa burdaydım ah kuşum bende bu konuyla bişi anltıcam denk gelince öpt yavrum seni iiyi akşamlarrr
Birazdan çıkıcam ben kızlarrrr. İyi geceler şimdidennn.Öptük çooook. opuyorumnanaktan
bak sancı girerse dakika tut kaç dakikada bir ne kadar sürüyor sancılar
hemen ilk sancıda koşma hastaneye orda boşa bekleme doğum olsun hemen die suni sancı teklif ederler.
iyi geceler canım,dikakt et kendine
olurda bu gece ya da sabaha karşı doğurcak olursan Allah yardımcın olsun
Rahat geçsin doğumun inşallah Allah kurtarsın canım
adımızı sölemeyi unutma avcuna yaz :))
Çok öpüyorum senii opuyorumnanaktan
anaamm ben de ne panic atak oldum valla sanki hastaneye gidiyosun gibi telaş yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?