Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

O sizin kalbinizin güzelliği derler ya aynen öyle nasıl bakarsan öyle görürsün :1hug:
Ben sizi çok seviyorum opuyorumnanaktan

Güzel haber vermeyi o kadar çok istiyorum ki
İnşallah Allahım bu ayın yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder teker teker bizlere nasip eder evlat sahibi olabilmeyi :Saruboceq:
sizin bebişler olsun onlara da alcam bayanssulusmile
ayy yirim ben onları yiir Şeniz

valla ben nasipse tutmak istiyorum ama nasip bakıcam ilkgün nasıl geçiricem çünkü çok uzun bir süre cnm ya hele çalışanlar için dahada zor bak kendine kuşum nasıl hissediyosan

Valla burda saat 20.00 civarında okunacak
04:16 da imsak yazıyordu baktımda gece 3 te yiyeceksin taa akşam 8e kadar bu sıcakta aç susuz,burası yanıyor.Allah gücünü verir,geçen sene tutmuştum musayit olduğum günlerde ama bu yıl bilemiyorum bilmiyorumkismile

Tamam canım atarım mail olarak. Teşekkür ederim şimdidenn. opuyorumnanaktan

Rica ederim canım ne dimeek opuyorumnanaktan

sen o güzel habri ver bize buay bende yicem zaten bi doğsunlar hayatım nasip belki doğumuna bile geliriz ay hayali bile güsel beboshayallersmile

Çok bişey istemiyoruz aslında da herkeste olan şeyi istiyoruz
Hatta başkalarının istemedikleri halde sahip oldukları
Başkalarının değerini bilemedikleri şeyi istiyoruz

Kızlar ben çıkıyorum şimdilikkk, geldiğimde burda olursanız görüşürüz.Öptük hepinizi çooook .

Güle güle canım,iyi akşamlar
Gece kuşu olmak isterseniz ben pc yi yatak odasına alıyorum artık kocam film izlerken bende takılıyorum dün akşam çok baktım 12 gibi ama kimse yoktu.
hava çok sıcak olduğu için sadece mutfak ve yatak odasını kullanıyoruz serin serinnn zemuszemus

kuşum gitmişsin netim koptu biara ondan yoksa burdaydım ah kuşum bende bu konuyla bişi anltıcam denk gelince öpt yavrum seni iiyi akşamlarrr

Ben geldim kızlarrr, yolda biraz karnım kasılmaya başladı, hala ara ara devam ediyo, o yüzden erkenden geldik eve. Aşağıya doğru da baskı yapıyo bebiş. Doğum kanalına mı girmeye çalışıyo nedir anlamadım. sempatiksalakcinni

Birazdan çıkıcam ben kızlarrrr. İyi geceler şimdidennn.Öptük çooook. opuyorumnanaktan

bak sancı girerse dakika tut kaç dakikada bir ne kadar sürüyor sancılar
hemen ilk sancıda koşma hastaneye orda boşa bekleme doğum olsun hemen die suni sancı teklif ederler.

iyi geceler canım,dikakt et kendine
olurda bu gece ya da sabaha karşı doğurcak olursan Allah yardımcın olsun
Rahat geçsin doğumun inşallah Allah kurtarsın canım
adımızı sölemeyi unutma avcuna yaz :))
Çok öpüyorum senii opuyorumnanaktan
anaamm ben de ne panic atak oldum valla sanki hastaneye gidiyosun gibi telaş yaptım

Heheheh tamam canım merak etme , haber veririm, dua da edicem merak etme. :Saruboceq: Çok öptüm yineeeee. Görüşürüzzz.

ZORX için dua listemiz (Ayet-el Kursi okuyoruz)

AZRA..................20
EBRAR...............30
PORTİ.................30
EZGİM.................20
DERİN.................30
SAMYELİ............20
YELİZ.................20
BONCUK............30
DERDA...............20
ZORX..................50
Arkadaşlar okumak isteyen bildirirse bana sevinirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…