Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

portakal suyu canım sen ne kadar zamandır korunmuyorsun geçmişin birazını okuyabildim yanlış birşey söylemeyeyim diye soruyorum bir de hiç aşılama oldu mu?nasıl oluyor bu aşılama?bilmeden yorum yazmayayım değil mi?

Valla kuşum benim doktorum 3 ay üstüste yaptı bu tedaviyi bana, bi sakıncası olsa o da ara verirdi mutlaka, 3. aydan sonra artık aşılama dedi onu denedik yerimseniben sen bilirsin kuşum yaa, ama ben senin yerinde olsam tedaviyle 3 ay dener, sonra da 1 ay ara verip aşılamayı denerdim bilmiyorumkismile kendim de öyle yaptım zaten yerimseniben bi de aşılamaya ne zaman karar verirsen ver mutlaka 3 defa dene hiç ara vermeden, tabi nşallah gerek kalmaz hemencecik hamiş kalırsın ama eğer olmazsa 3 deneme yap aşılamada, doktorum hemen arkasından 2.yi 3.yü denersek her defasında olasılık daha da artıyo dedi ama ben kocişi ikna edemedim mecburen ara verdik :sinifsinif:

canım benim 1.5 yıl oldu hiç hamile kalamadım
çekinme canım istediğini sor kırılma darılam alınma olmaz burda olumunekankayizsmile
klomen ve çatlatma iğnesi tedavis igördüm hiç aşılama yaptırmadım.
Bütün testlerimiz tamam,görünen hiç sorun yok,sebepsizler grubundayım

slm kızlarrrrrrrrr portakalım napıon kuşum??:Saruboceq:

selam canım hoşgeldin kuşum iyiyim sen ne yapıyorsun uykucum benim çalışmasam bende yatıversem karşına ne güzel olur akşama kadar uyuruz abla kardeş zemuszemus kaydirigubbakcemile3

karar virdim yarın tıp merkezine gideceğim bi ara oraya gitmiştim 3 ay sonra gel demişti film çekeriz demişti bi ialç verip ilacı 1 ay içip bıraktım hem filmde çektirdim herşey tamam dosyamı toplar giderim hala hamile kalamadım diye aradım randevusuz alıyolar yarın kalkınca giderim.Aşılama olamazda belki bi kez daha deneriz iğneyi bakalım hayırlısı bişeye başlamadan benim içim rahat etmiceek.zaten bekledik bekleyeceğimiz kadaaan mafoldumben

evet canım katılıyorum sana hemen aşılamaya ne gerek var belki kendiliğinden olacak geçirdiğin rahatsızlık gebelikle ilgili olan bişey değil ki bence biraz bekle canım

off cnm ne uykusu ya sinir olmakla uğraşıyorum hayatım eski işyerinden para göndericeklerdi bankaya aradım bayrama anca dediler ağzıma ne gelirse söyledim ya sıkıldım offf bide akşam eşim kapamış teli son anda uyandm kendim ne yedim hatırlamıorum bile sahurda bugün sinirli uyandım adetin sinyalleri bu sempatiksalakcinni

evet canım katılıyorum sana hemen aşılamaya ne gerek var belki kendiliğinden olacak geçirdiğin rahatsızlık gebelikle ilgili olan bişey değil ki bence biraz bekle canım

çok haklısınız da bebek fikri beni o kadar heyecanlandırıyor ki hiç bekleyesim yok beni en iyi siz anlarsınız bir de bu panik atak denilen illet terarlarda yine ertemek zorunda kalırsam diye çok korkuyorum

hayırlısı olsun porti bence de beklemek zor geliyor belli bir zamandan sonra bakalım ne diyecekler en azından bişeyler yapıyor olmak insanı daha rahatlatıyor ama önümüz bayram tarihlerini iyi ayarla canım doktorlar tatile falan çıkabilirler..

selam canlar geçmişi okumadan direk dalıyorum
bugün bizim ev baya kalabalık olucak bende tarif almak için girdim beyti kebap yapıcam :))
arada fırsat bulursam kaçarım yine

öpüyorumm opuyorumnanaktan

İşten ayrılalı 1 yıl olacak nerdeyse hala vermediler paranı ne gerizekalı umursamaz insanlarmış ya sinri oldum

yemek de yiyememişsin kıyamam Allah yardım etsin canım.

adet deme dur bakalım daha çok var lmaz:

selam canlar geçmişi okumadan direk dalıyorum
bugün bizim ev baya kalabalık olucak bende tarif almak için girdim beyti kebap yapıcam :))
arada fırsat bulursam kaçarım yine

öpüyorumm opuyorumnanaktan

mirage için dua yazdım sana 30 tane yavru onu okursun dime cumaya kadar
öptüm çok senii hamarah garuu

çok haklısınız da bebek fikri beni o kadar heyecanlandırıyor ki hiç bekleyesim yok beni en iyi siz anlarsınız bir de bu panik atak denilen illet terarlarda yine ertemek zorunda kalırsam diye çok korkuyorum

ben karar verdim bebiş için korunmayı bıraktık sabırsızlıktan 4 ay sonra gittim aşılama yaptım çok iyi anlıyorum seni hemen olsun istiyosun ama yıpranan sen oluyosun psikolojini rahat olması da gebe kalmak için çok önemli bilirsin hem de kendi sağlığın açısından sıkma hiç kendini bayanssulusmile

ilgilendiğin için çok teşekkür ederim canım inan terapi gibi geldi bu sohbetler bana

Tancredi canım ben aşılama yaptırmayacağım için beni etkilemiyor bayram çünkü önümde 1 haftalık zaman var tedavi için bayram bitimi adetim gelmiş olcak,gelmez olsun da :))

MiRAGE için DUA (Ayetel Kürsi) LİSTESİ

mirage................90bitti
aydemet26..........20
zorxx..................30
aysen.................30
flan.....................20
Tancredi.............30 bitti
Ebrar..................20
Şeker_Nane........10 bitti
Gamzelikız..........10 bitti
ay_she................15 bitti
KotuKediSero.......30 bitti
topukluayakkabi....8

Listemiz tamam kızlar
Cuma akşamı duası yapılacak Allah nasip ederse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…