- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #13.001
görmemişim canım boshayallersmile
ben yanlış biliyormuşum o zaman sanıyordum ki doktorun dediğine göre toplamda 3ü geçince aşılamaya geçiliyo.
bide benim gittiğim doçent dedi üst üst e yapılmıyor şimdi bunu yaparsak 3ay ara vermemiz lazım demişti.tabi ben o kadar ara vermem de ne bileyim senden duyduğum iyi oldu.Bu ay kaldı heralde benim doktor işi ne bileyim belli de olmaz belki yarın giderim.kafam ii ce karıştı siz ne öneriyrosunuz kızlar fikirlerinize açığım
bayanlar folik asit desteği alıyor musunuz?
portakal suyu canım sen ne kadar zamandır korunmuyorsun geçmişin birazını okuyabildim yanlış birşey söylemeyeyim diye soruyorum bir de hiç aşılama oldu mu?nasıl oluyor bu aşılama?bilmeden yorum yazmayayım değil mi?
slm kızlarrrrrrrrr portakalım napıon kuşum??:Saruboceq:
çoğumuz almıyoruz canım çünkü nerdeyse hepimiz 1.5 yıl ve üzerinde bekliyoruz. ara ara kullandık ama bebek olmayınca ondan da vazgeçtik kaydirigubbakcemile3
Valla kuşum benim doktorum 3 ay üstüste yaptı bu tedaviyi bana, bi sakıncası olsa o da ara verirdi mutlaka, 3. aydan sonra artık aşılama dedi onu denedik yerimseniben sen bilirsin kuşum yaa, ama ben senin yerinde olsam tedaviyle 3 ay dener, sonra da 1 ay ara verip aşılamayı denerdim bilmiyorumkismile kendim de öyle yaptım zaten yerimseniben bi de aşılamaya ne zaman karar verirsen ver mutlaka 3 defa dene hiç ara vermeden, tabi nşallah gerek kalmaz hemencecik hamiş kalırsın ama eğer olmazsa 3 deneme yap aşılamada, doktorum hemen arkasından 2.yi 3.yü denersek her defasında olasılık daha da artıyo dedi ama ben kocişi ikna edemedim mecburen ara verdik :sinifsinif:
bence hemen aşılam yapmayın canım bi süre bi bak kendini dinle nasıl hissediyorsun.
Doğal yollardan çalışmalar yapın eğer olmazsa aşılama daha iyi değil mi?
sen belki kendiliğinden hamile kalacaksın.
Ben de bıraktım valla aynı sebepten kaydirigubbakcemile3
evet canım katılıyorum sana hemen aşılamaya ne gerek var belki kendiliğinden olacak geçirdiğin rahatsızlık gebelikle ilgili olan bişey değil ki bence biraz bekle canım
karar virdim yarın tıp merkezine gideceğim bi ara oraya gitmiştim 3 ay sonra gel demişti film çekeriz demişti bi ialç verip ilacı 1 ay içip bıraktım hem filmde çektirdim herşey tamam dosyamı toplar giderim hala hamile kalamadım diye aradım randevusuz alıyolar yarın kalkınca giderim.Aşılama olamazda belki bi kez daha deneriz iğneyi bakalım hayırlısı bişeye başlamadan benim içim rahat etmiceek.zaten bekledik bekleyeceğimiz kadaaan mafoldumben
off cnm ne uykusu ya sinir olmakla uğraşıyorum hayatım eski işyerinden para göndericeklerdi bankaya aradım bayrama anca dediler ağzıma ne gelirse söyledim ya sıkıldım offf bide akşam eşim kapamış teli son anda uyandm kendim ne yedim hatırlamıorum bile sahurda bugün sinirli uyandım adetin sinyalleri bu sempatiksalakcinni
selam canlar geçmişi okumadan direk dalıyorum
bugün bizim ev baya kalabalık olucak bende tarif almak için girdim beyti kebap yapıcam :))
arada fırsat bulursam kaçarım yine
öpüyorumm opuyorumnanaktan
çok haklısınız da bebek fikri beni o kadar heyecanlandırıyor ki hiç bekleyesim yok beni en iyi siz anlarsınız bir de bu panik atak denilen illet terarlarda yine ertemek zorunda kalırsam diye çok korkuyorum
ben karar verdim bebiş için korunmayı bıraktık sabırsızlıktan 4 ay sonra gittim aşılama yaptım çok iyi anlıyorum seni hemen olsun istiyosun ama yıpranan sen oluyosun psikolojini rahat olması da gebe kalmak için çok önemli bilirsin hem de kendi sağlığın açısından sıkma hiç kendini bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?