Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

nabersiniz nasıl gidiyoooor
ben ayın 28 i yaklaşıyorya sinirden kasılıyorum
eve giderken test alsam çıkmaz dimiiiiiii
ya bu son hafta bekleme olayı çooooooooooooook sinir bozucu yaaaaaaaaaaeyvahedigeldismile

Kızlar zor'umla konuştum az önce
Bizim hatun meğer evde değilmiş
Kuzeninin düğünü varmış onunla ilgileniyormuş,yarın dönüyormuş
hepinize selam söyledi
opuyorumnanaktan

nabersiniz nasıl gidiyoooor
ben ayın 28 i yaklaşıyorya sinirden kasılıyorum
eve giderken test alsam çıkmaz dimiiiiiii
ya bu son hafta bekleme olayı çooooooooooooook sinir bozucu yaaaaaaaaaaeyvahedigeldismile

hoşgeldin.
Sakin ol canım sıkma kendini bu kadar az kalmış zaten
bekle test yapma hemen

Herkeze iyi akşamlar.... Yarın görüşmek üzere.... Öpüldünüzzzzz opuyorumnanaktan

Kızlar doğum hikayemi yazdım sonunda. opuyorumnanaktan Nasılsın portakalcım ?

http://www.kadinlarkulubu.com/agust...lerinin-dogum-hikayeleri-12.html#post14852908

Doğum hikayeni de okuduk ooh zemuszemus
çok güzel olmuş hikayen,bakalım bize de nasip olacak mı bu güzel şeyler.
diğer tarafa yazmayı unuttum herşey çok güzel ama doktora uyuss oldum önder diye göbek ad mı olurmuş kızda hiç.sanki çok güzel adı varmış gibi bide tutturmuş 2 göbek adı olsun :mymeka: deli mi ne :mymeka: ama şükran çok isabetli olmuş.
Şükran teyzenizde çok sevinmiştir bu duruma kaydirigubbakcemile3

Herkeze iyi akşamlar.... Yarın görüşmek üzere.... Öpüldünüzzzzz opuyorumnanaktan

İyi akşamlar opuyorumnanaktan

selamlarr kuzular:
portim anca düştüm buraya markete git gel iftar vakti felan derken bu saat oldu :)

zorun ii olmasına sevindim anacım ramazan ramazan ne düğünüymüş bu yaaa :hulya:

selamlarr kuzular:
portim anca düştüm buraya markete git gel iftar vakti felan derken bu saat oldu :)

zorun ii olmasına sevindim anacım ramazan ramazan ne düğünüymüş bu yaaa :hulya:

Selam canım hoşgeldin tahmin ettim marketti yemekti ,sofra toplaması bulaşık doğru valla gece olmuş.

ne düğünü bilmiyorum sünnet düğünü değildir heralde :roflol: kaydirigubbakcemile3

aa bak sünnet düğünü olabilir bayanssulusmile
ayy karnım şişti su içemkten gözüm hala su da geceyede pizza yapıcam aratan pidelerden

Kadın bi dur yahu bu ne hız ne hamaratlık.
gece gündüz demiyorsun çalışıyorsun valla

gençler sevmişler bir birlerini Allahtan bi mani , bi engel çıkmasın 2 bayram arası olmaz demesinler diye ramazanda yapmış olabilirler.
Zor'um bu arada kaç kuzenin var anacım kardeşlerden çok kuzenlerlesin maşallah nazar değmesin Allah muhabbetinizi bozmasın :Saruboceq:

Son düzenleme:
ay kıs adama bi sagur hazırlamıyom bari bugün ii bişiler yapim dedim bayanssulusmile
gerçi ilk defa deniycem normalde hamur mayalar yapardım ama kk da gördüm artan pidelerden yapıyolarmış onu deniycem inşlhh güzel olur

eevt valla ne kuzen var
bendede var bi kaç tane ama pek görüşmeyiz kafama uymayan insanlar zemuszemus

iyi yap da güzel olursa bi resim çek bi de senden alalım tarifi kuzum ben görmedim diğer tarifleri

Kuzenlerden yana benimde hiç şansım yok.16-17 yaşıma kadar çok güzeldi sonra bozuldu ilişkiler araya mesafer girdi falan filan

yapmadım :) eşim hamurdan yap dedi bende pideler kalcak o zaman yapmıyorum dedim yasakkelime
yarın akşama artık diyelim:))
tabisi gece gece kimsecikler olmaz burda bende sahuru beklim dedim hem ibadet hem dua :Saruboceq:

bu arada kuzenlerden yana şansımız yok yani bacım benimde büyük teyzemin kızları var hatta biri benle yaşıt evlenip istbla geldi diğeri benden 2 yaş büyük ama karakter yapıları çok farklı olunca senede bir görüşüyosan görüşüyosun yani benim için ha var ha yok hiç bi önemleri yok
ama çok isterdim kafa dengim arkadaşım dostum olabilecek bi kuzenim olsun :1no2:

Şimdi de ben aysen gibi oldum.
Yarın iftara misafir alacağım ne yemek yapsam diye daha bugünden düşünmeye başladım.
Tavuklu mantarlı kaşarlı soteyi yapacağım o kesin ama diğerlerini bulamadım.
çorbası,tatlısı ...
iftar sonra çayın yanına da bişeyler yapmak lazım offf
hiç sevmiyorum yemekli misafir ağırlamayı :umursamaz:
Öneriler açığım fakat tarifleriyle birlikte opuyorumnanaktan
Yardım edin lütfeen
bilmiyorumkismile

iyiyim canım sağol klasik olacak ama mecimek yada domates çorbası ile başlayabilirsin bencecokacimcoookönce çorbadan başlayalım karar verince tarife geçeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…