Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

tavuğun yanına güzel bir pilav zeytinyağlı dolma yapabilirsin ara sıcak olarak yada zeytinyağlı yeşil fasülye kaymaklı ekmek kadayıfını da tatlı olarak verirsin güzel bir de yufka böreği ister sofraya koy ister çayın yanında ver ikiside olur aslında daha ağır yemeklerde yapılabilir ama sen çalışıyorsun hamurla falan pek uğraşacak zamanını olmaz sanırım zaten mübarek günde fazlada birşey yenmiyor

kocaman güzel bir salata yaparsın yanına genelde çoban salatayı öneriyorlar bir de karpuz kes oooh fıstık gibi sofra sanacokacimcoook

ay canım çok teşekkür ederim ama kadayıfı ben mi yapacağım akannehir
zeytinyağlı dolma derken akannehir
yufka dan bişeyler yapabilirim
çorbayı da hiç sevmeyiz eşimle ama misafirler için yapıcaz mecburen, kaydirigubbakcemile3
Karpuzu tatlıyı getirirler nasıl olsa :))
ben kek mi yapsam ne

es selam canlar a.s.

ayy kalktım ama hala kendime gelemedim sabah 5 dne sonra yatarsan anca böle olursun tabi :1rolleyes:

ay bi de boğazlarım şişmiş galiba acıyo :çok üzgünüm:

flan naber canım
porti hemen ben sana bir menü diziyorum panik yapmaya gerek yok a.s

hayır canım ekmek kadayıfını hazır alabilirsin üzerine de güzel kaymak ser biraz bu tatlı olabilir zeytinyağlı biber dolması olabilir aslında yaprak da sarılabilir ama senin zamanın olmaz biber dolması yeterli benceolumunekankayizsmile

çorba olarak mercimek veya bu sıcaklarda ayran çorbası olabilir hemde pratik bişiler

hazır yufkadan paçanga veya peynirli börek sarabilirsin

zeytinyağlı olaarkda barbunya pilaki olabilir güzel gidiyo hemde uğraştırıcı değil

tavuk zaten belli dostu olan pilavsız gitmez

e tatlı olarakda kek olmaz yasakkelime ya sütlü bir tatlı yada şerbetli olur

sütlü istersen sütlaç olabilir
ama ben derim şekerpare veya revani yap

sen karar kıl ben tarifleri hemen yazarım kuzum Şeniz

paçangayı yemekteyizden sevmiyorum hiç de yapmadım aslında ama antipatim var ismine de :))
barbunya da olmaz baklagillerle aram yok
ayran çorbası hiç yapmadım ama yayla ya da düğün çorbası tarifi varsa alabilirim
şekerpareyi hazır alıp mı şerbet dökeyim?
Kendim uğraşamam da :))
kek yapacağım ya revanide ona çok yakın olacak
ah keşkem burda olaydın ya hepsine bi el atıverirdin 1 saate menü hazır olurdu :)))

anacım sende hiç birine yok dedin ne edem ben :umursamaz:

zeytinyağlı olarak biber dolması doldur o zaman kolay
yok kız şekerpareyi yapmaya bişi yok 15 dk felan alır
ama revani olur elim hamura bulaşmasın dersen

olsaydım hemen yarım saatte hallderdik beraber ama işte :a015:

böyle diyeceğini biliyordum kuzu
napayım ya zaten işte çok yoruluyorum doğru düzgün yemek yapacak zamanım olmuyor.1gün izin günüm var ondada sırf gönülleri kırılmasın ayıp olmasın diye yemeğe alacağım ve izin günüm yemek ve temizlikle geçecek akşamı da hizmetle.
o yüzden gözümde büyüyor şimdiden karar veremiyorum .
Neyse akşam erken çıkıyorum msnden de görüşürüz nasıl olsa evde ne var ne yok bi bakayım,markete de bi uğramam lazım ona göre yine tarif verirsin anlatırsın bana msnden :))
hamarat garu senden her eve lazım

evet haklısın canım ama yemek işi kolay aslında yani çayın yanına öteberi yapmaktan yemek yamak bana çok daha kolay geliyo olumunekankayizsmile
temizliğide süpür sil toz al yeter eşinde yardım eder zati zemuszemus
ii bakim ben buralardayım bugün zaten bende bi yemek yapıcam ama canım şu an hiç bişi istemediği için fikir üretemiyorum kendi adıma sempatiksalakcinni

mersi şekerimmm Şeniz

burdayım canım da biraz işim vardı da onu hallettim:hulya: ne yaptınız karar verdiniz mi menüye?CADIARZU

flancım aslende kayserilimisinz
kayseri nasıl bi yer eşimde doğu görevinde sonra yazalım orayaı demişti ama ben istemiyorum CADIARZU
ev kiraları felan aynen istbl gbiymiş herhalde
bu arada eşimde sivaslı yerimseniben yakınız yani hihoyyyt

kaşarlı mantarlı tavuk sote ok
pilav da ok
salata senin değin gibi yapacağım
çorba için karar veremedim

kek yapacağım zaten
tatlıyı sona bıraktım kararsızım da
sote ve pilava uyumlu ara bişeyler eklemek lazım da ne?

bence eğer tatlı yapacaksan keke hiç gerek yok
çayın yanında biz tatlı veiryoruz ki revani yaparsan aynen kek gibi zaten birtek şerbeti var

sote ve pilavın yanına amerikan salatası yapabilrisin
veya kırmızı biber közleme

bende bugün eşime dedim bekar arkadaşlarını çağır iftara ama pek oralı olmadı beyfendi boshayallersmile

aslen kayseriliyiz canımyerimseniben önceden daha kapalı bir kutuydu da şimdi çok gelişti çok güzelleşti kesinlikle gelin derim benhihoyyyt kiralarda yerine göre değişiyor güzel bir muhit istersen biraz pahalı evet ama evler daha geniş istanbula göre en küçüğü bile 4 odabayanssulusmile sivas ta müşterilerimiz var orayada sürekli gidip geliyoruz zaten:teytey:

tatlıyı buldum topiklerin birinden
havuç topları yapacağım
tabi üşenmezseem akannehir
görüntü buna benziyor ama bu resimdeki malzemeler farklı

biber uygun ama evde biber yok önce biber almam lazım marketten
o yüzden ona kesin karar veremedim

kızlar birazdan çıkacağım çünki doktora gideceğimeyvahedigeldismile benim ilaçları azaltacağız ya bana dua edin de şu inat kadını bir ikna edeyim de düşürsün ilaçlarımı:Saruboceq:erken gelebilirsem size haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…