Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

çok büyük ev istemez zaten bu evimde 125 mi 130 m2 mi ne kışın ısıtamıyoruz iki başımıza ne grek var bize büyük evin :çok üzgünüm:

eşim kayseri diyo ama ben eskişehir diyorum kayseri yazarsak onun annesine yakın olucak eskişehirde benim annemlere eeee tabi benim baskım daha öncü olacak
onun annesinin yanında 4 oğlan 3 gelin 7 torun var kafamçokkarıştı benim annemlerin kimsesi yok bi abim var bekar birde ben o yüzdennn hihoyyyt ben en mantıklı olanı düşünüyorum dmei ama delikafadulden

bu tatlı daha çok zamanını alır haberin ola şimdiden

neyse senin fikirler daha çok değişir anlaışılcak o ki :))

flancım hadi inşlhhh düşürür ilaçlarını :Saruboceq:

flancım güle güle canım Allah gönlüne göre versin inşallah aksilik çıkmadan sitediğin gibi halledersin doktor işini
bende çıkacağım zaten ta akşam evden girerim artık.

aysencim hakılısın canım özeniyorum değişik bişeyler yapayım diye ama kolayca yapabileceğim bişey olmasını da istiyorum zaman açısından
konuşuruz gene

Selam kızlar, kızımı yıkadım bugün ilk defa.Hep kardeşim yıkıyodu da. :))) Portakalcım yemeğe sana geliyoruzzz PPPPPP

Siz nasılsınız kızlarrr ?

günaydınlar kimsecikler gelmemiş bende sabah 5 de yattım 9 da kalktım sempatiksalakcinni
manyak gibi uyku tutmadı neyse gündüz uzun uyurum sonra die düşündüm bakalım kafamçokkarıştı

slm canlar ben geldimmm napıyosunuz valla bayadır giremedim be özledim sizi iftarlar ardından kuzenin düğünü için hazırlık yaptık malum kız çeyizi ütüler felan onla uğraştık siz naptınız buarada?

ben hastalandım tabiki yine hiç şaşırmadım sadece artık içimdeki umutlar gitgide yokoluyo okadar hiç olmucakmış gibi gelio neyse hata bugün 2 günümdü bile yani mirage umutlar sende kuşum yarışıyoduk ben kaybetttim umarım sen kazanırsın hayatımmmmopuyorumnanaktan

hepinizi öptüm yarın görüşürüs opuyorumnanaktan

İyi geceler kızlar nasılsınız?

Açar açmaz sinir oldum zorum ya yine gelmiş
Söyleyecek söz bulamıyorum
ne şansımız varmış bizim ya
hay Allahım ya bizede gül artık

iyi geceler kızlar nasılsınız varmı yeni hamişler zorxx bidahaki ay olur umarım canım ümidimiz yitimek yok hakkımızda hayırlı neyse o olsun

iyi geceler kızlar nasılsınız varmı yeni hamişler zorxx bidahaki ay olur umarım canım ümidimiz yitimek yok hakkımızda hayırlı neyse o olsun

saolllll cnmmmmopuyorumnanaktan yok napalım alıştık artık cnm hayırlısı diyoruz artık bekliyoruzz sen napıosun bebiş nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…