Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ay pasta harika ben hemen kocamannnnnnnnnnnnnnn bir dilim istiyorum kaydirigubbakcemile3

mirage hoşgeldin kuşum iyiyiz sen nasılsın?

hayırlı akşamlar kuzularrrrra.s.
dogum günün kutlu olsun aysenim bacım iyiki varsın ve iyiki tanıdık seniiii dostum benim sen bitanesinnnnolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

amin porticim bende kuran okudum bi bakayım kim var kim yok diye dedim sizleri görüncede girdim kızlar ben napıyım kızlar işler yoğun sıkıcı gidiyo

hayırlı akşamlar kuzularrrrra.s.
dogum günün kutlu olsun aysenim bacım iyiki varsın ve iyiki tanıdık seniiii dostum benim sen bitanesinnnnolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

ayy sağolsaın canımcımmmm
ayy çok sevindirik oldum şimdi :kedi: böle ailem gibi herkes birden kutlayınca
sağolun sizde iyiki varsınız opuyorumnanaktan

amin mirage umutlar sende cnm senden güzel haberler alırız inşallah

bendede umut yokki hehehehehehe dün çok az ip gibi akıntı geldi adet oldum sandım şimdi normal beyaz akıntıya döndü progestan biteli 8 gün oldu 10 gün içinde olmam lazım olmazsam doktora çıkıcam gene kızçelerkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

mirage kuşum belli olmaz cnm inşallah umutsuz oldun anda gelir sana bebeğin cnm Allah kabul etsin dualarınıcnm

kızlar ben kaçıorum hepinizi öptüm iyi geceler

Kızlaaaar merhaba :))
kimsecikler kalmamış....cok özledim hepinizi,sohetlerinizi....cok oldu giremedim.pc imde sorun vardı.tamire gitti.bu sayfayıda şifremide kaydetmiştim.unutmustumda şifremi.pc im geldi tekrar neti baglattım,ve yine sizlerleyim.umarım o dönemdeki arkadaslardan iyi haberlerini alırım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…