Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm kızlarrr offf çok hastayımmm yaz günü grip oldum ya berbet hemde kafam kalkmıyo bide akşama iftara alıcam kaynanamı kaçıorum işler çok öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

cicvir hoşgeldinn cnm bayadır girmiyodun ama artık aramızdasın bol bol sohbet ederiz cnm bizlr aynıyız bildiğin gibiboshayallersmile

cicvir hoşgeldin canımcım a.s.

zorum geçmiş olsun kuzu yaaa yaz gribide çok kötü olur bilirim
hadi sana kolay gelsin

bende ufak çapda temizliğe giriştim camları silim diyorum ama gözümde kesmiyo düşünüyorum bakalım :uhm:

bebeğini kaybeden arkadaşımıza da çok geçmiş olsun Allah daha başka acı vermesin tez zamanda yeniden bebişi olsun inşallah:Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar

Bizi bıraktın gelmiyorsun diye üzülmüştüm :gitme:
hoşgeldin tekrar aramıza.
çizelgene baktım şimdi ne kadar uzun zaman olmuş.
Neler yapıyorsun,anlatsana
bizde pek bi değişiklik yok yani demirbaşlar aynen beklemeye devam ediyor opuyorumnanaktan

zorum öncelikle geçmiş olsun ve kolay gelsin canım
hasta hasta şimdi yemek,hizmet zor olacaktır.
Allah yardımcın olsun,tek başınasın bir de,kıyamam dün çok zorlandım ben.

skorpi,flan,aysen sizler nasılsınız kızlar?

Listemiz :lepi:

iyiyim portakalcığım sende ne var ne yok ara ara giriyorum ama kimseciklerle denk gelemedimmafoldumben dün gittim doktora her ay düzenli vurulduğum bir iğne vardı onu bıraktıkhihoyyyt ama ilaçlara dokunmadı yavaş yavaş bıraktıracağım dedi bende ona kasıma kadar bitirelim dedim tamam hallederim dediyerimsenibenbende o moralle bakım yaptım kendime kuaföre gittim saçımı başımı yaptırdım iyice moral oldu banabayanssulusmile

Selam kızlaaaarrrrr opuyorumnanaktan porticim yaa ben de sana nezamadır madeyi soracaktım naptı diye, o siz bizim topikten ayrıldığınızda hamile değil miydi zaten, şimdi bebeğimi kaybettim yazmış, ozamankini de mi kaybetmişti yoksa bilmiyorumkismile

Offf yaaaaaaaaa 35+1 diyo yaaa, bizim topikteyken hamile kaldığı bebiş buuuuuu mafoldumben inanmıyorum yaaaa çok üzüldüüüm mafoldumben neden oldu ki acaba hem de doğuma bu kadar yaklaşmışken :gitme: Allahım sabır versin ona çok zor yaaa :Saruboceq: :Saruboceq: inşallah en kısa zamanda yeni bi bebişi daha olur da onu sağlıkla kucağına alır madecim :Saruboceq:

Oh çok güzel bayanssulusmile önce insanın kendini iyi hissetmesi lazım bayanssulusmile
bence çok güzel bir başlangıç olmuş.Kasıma da bişey kalmadı inan zaman çok çabuk geçiyor.önceleri şu ay bu ay illa olsun diye tuttururduk.Şİmdi keşke kasımda hamile kalsam 3ay sonrası bile olsa hayırlısıyla olsun razıyım önümdeki 2 ayı boş geçirmeye.
Ben iyiym canım,bi sorun yok,bugün çok uykusuuzum sadece mirmirmirmir öğleden sonra da yoğun bir gün beni bekliyor mirmirmirmir

Selam canım
Malesef bu o bebek canım mafoldumben
Neden olduğu henüz belli değilmiş canım mafoldumben
Allah sabır versin arkadaşımıza :Saruboceq:
Öğrendiğimden beri yatıyorum kalkıyorum aklımda,çok zor bi durum
Allah kimseye yaşatmasın :Saruboceq:
Sen nasılsın cnm?

selam kızlar.opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3ha ha hah saate bak kaydirigubbakcemile3 Ne o bebiş uyutmadı mı berrakcım

Nasılsın canım,nasıl geçiyor günlerin ?Özledik :1hug:

O ne kıs ?yarışma değilmiş ama sadece resimler var tarifler yok
nasıl bi etkinlik bu,anlat bakalım bilmiyorumkismile

Ben özelden hiç denemedimresim göndermeyi canım farklı mı oluyor ? topiğe baktım,
konuyu açan kişi yardımcı olabileceğini yazmış ona sor istersen opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…