- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #13.341
O ne kıs ?yarışma değilmiş ama sadece resimler var tarifler yok
nasıl bi etkinlik bu,anlat bakalım bilmiyorumkismile
Ben özelden hiç denemedimresim göndermeyi canım farklı mı oluyor ? topiğe baktım,
konuyu açan kişi yardımcı olabileceğini yazmış ona sor istersen opuyorumnanaktan
Selam canım
Malesef bu o bebek canım mafoldumben
Neden olduğu henüz belli değilmiş canım mafoldumben
Allah sabır versin arkadaşımıza :Saruboceq:
Öğrendiğimden beri yatıyorum kalkıyorum aklımda,çok zor bi durum
Allah kimseye yaşatmasın :Saruboceq:
Sen nasılsın cnm?
selam kızlar bende salı günü doktora gidecem adetim gelmezse eğer doktorcuğum p.tesi hemen gel dedi ama çalıştığım için gidemiyorum salı günü izin alıp gidicem progestanı bitireli 10gün oldu adet olmam lazımmış şimdiye kadar inş.sorun çıkmaz arkadaşlar dua edin
cok gecmis olsun canim.opuyorumnanaktanslm canlar offf ben feciyim kızlar kışın bile böle grip olmadım ben yatıorum sürekli kafam kalkmıo nefes alamıorum sabah ölücem dedim herhalde okdar fenayım anlayın umarım herkes iyidir öpüyorum hepinizii opuyorumnanaktan
Dogum günün kutlu olsun flana.s.nice yillara..
flan canım nice yıllara allah sağlık sıhhat nasip etsin canım yeni yaşında bi mucizen daha gerçekleşir inş.
Selam canımTekrar selam kızlarrrr. opuyorumnanaktan Evet portakalcım geceleri uyumuyoruz, 2 saatte bir uyanıyoruz. Biraz burnu tıkalıydı kızımın rahat ememedi gece. Yani gece sürekli ayaktaydım denilebilir. opuyorumnanaktan Siz nasılsınız bakalım ?
Kaçıncı gündesin sen kuzum hamilelik belirtisi olabilir mi,ya hiç yaşamadığım için göğüs acısı üzerine yatamama nasıl bişey bilmiyorum ama böyle diyenler hep hamile çıkıyor sonra.ya bizim göğüsler çok büyük değil,üzerine yatınca acımıyo ya da hamile olmadığımız için onu yaşayamıyoruz :))Ya ben de aynen dediğin gibi dünden beri yatıp kalkıp onu düşünüyorum neden olmuş olabilir ki hem de doğum bukadar yaklaşmışken :sinifsinif: Allahım sabır versin arkadaşımıza yaa :Saruboceq:
Ben hiç iyi değilim porticim iki gündür göğüslerime dokunamıyorum, üzerine yatamıyorum, acayip acıyolar :sinifsinif: bi de ara ara tam adet olacakmışım gibi bi ağrı giriyo kasıklarıma ama gelen giden de yok :sinifsinif: doktora gitmedim ya bu ay kesin yumurtam çatlamadı ve kistleşti bu ağrılar ondan olsa gerek bilmiyorumkismile beklicem artık bikaç gün daha kırmızılar gelmezse bi doktorcuma görünürüm boshayallersmile
Sen nasılsın daha iyi misin olumunekankayizsmile bu arada benim için de dua yapmayı düşünmüşsün çok teşekkür ederim cicim opuyorumnanaktan şu adeti bi atlatayım bayramdan sonra yapalım mı benimkini de Şeniz
Selam canımselam kızlar bende salı günü doktora gidecem adetim gelmezse eğer doktorcuğum p.tesi hemen gel dedi ama çalıştığım için gidemiyorum salı günü izin alıp gidicem progestanı bitireli 10gün oldu adet olmam lazımmış şimdiye kadar inş.sorun çıkmaz arkadaşlar dua edin
Hadi bakalım inşallah bebek vardır canım :Saruboceq: :Saruboceq:Merhaba canlarım herkeze güzelll hafta sonları
bim adet tarihim bu gün
ve ben çooooooooooook kötüyüm
kusuyorum üşüyorum terliyorum tansiyon 5
inşallah bebek vardır yoksa bunun üstüne birde adet olursam mahvolacağımmmmmm kafamçokkarıştı
Canım benim kıyamam ya çook geçmiş olsun,yaz günü grip insanın canını sıkıyor.slm canlar offf ben feciyim kızlar kışın bile böle grip olmadım ben yatıorum sürekli kafam kalkmıo nefes alamıorum sabah ölücem dedim herhalde okdar fenayım anlayın umarım herkes iyidir öpüyorum hepinizii opuyorumnanaktan
Doğum günün kutlu olsun canım dün hiç bakamadım işten dolayı o yüzden kutlayamadık tabi opuyorumnanaktanherkeslere kocaman merhabaa.s.yine herkesi kaçırmışım:gitme:şu zamanı bir türlü tutturamadım gitti:umursamaz:çoğu kimseyle de tanışma fırsatı kaçtıbilmiyorumkismileneyse kısmetse o da olurzemuszemusbugünde benim doğum günümdü kadınlar kulübü kutlamış çok mutlu oldumopuyorumnanaktaneşimle oğlumda çok güzel şeyler yapmışlar ağzım kulaklarımda geziyorum:dance:Allah bana annelik duygusunu yaşattı en kısa zamanda sizlerede nasip olsun inşallah (bana da ikiciyi Rabbim çok büyük):Saruboceqortakalcığım tesellin için çok sağol canımolumunekankayizsmilerahatsızlığım tekrarlamasın da 2 aya razıyım mecburen bekleyeceğiz o yüzden beni listeye 2 ay sonra al istersen kasıma kadar boş geçecek çünki bu arada duası yapılacak arkadaş varsa seve seve okurum banada yazabilirsin:Saruboceq kırmızı kart görmezsem tabii bugün yarın gelecek de)akannehirçok uzun oldu hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
nasılsın canım?cok gecmis olsun canim.opuyorumnanaktan
Maşallah çok güzel kg almış minnoşa bakSelam kızlar, 2 gündür misafir var, fırsat olmadı girmeye nete fazla. Nasılsınız? Kim var , kim yok ? Cuma sağlık ocağına gittik , kızımız 1 haftada 550 gr almış ,3300 olmuş. Maşallah kuzumaaa.Darısı tüm bebiş isteyenlerin başına inşallah. Bu başlık hamileler başlığı olur yakında inşallah canlarım.Hepinizi seviyorum. opuyorumnanaktan
selam canım,sen nasılsın?selam kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
zorum çok geçmiş olsun kuzum Allah şifa versin opuyorumnanaktan
Günaydın minnoşlarrrr.Portakalcım özledim siziiii. Karşılaşamıyoruz bugünlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?