Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

evet yarışma değil maksat muhabbet olsun yeni tadlar tadılsın
eğer hangisinin tarifini almak istersen yazarsın onlarda yazarlar hem tarif hem resim çok karışık olur diye koymamışlar kaydirigubbakcemile5

dündne beri libyanaya kaç tane yolladım zaten akannehir
kadın çıldırcak sonunda sempatiksalakcinni
benim yolladıklarımda gözüküyo ona gitmiyomuş anlamaıdm gittiii CADIARZU

Tekrar selam kızlarrrr. opuyorumnanaktan Evet portakalcım geceleri uyumuyoruz, 2 saatte bir uyanıyoruz. Biraz burnu tıkalıydı kızımın rahat ememedi gece. Yani gece sürekli ayaktaydım denilebilir. opuyorumnanaktan Siz nasılsınız bakalım ?

Ya ben de aynen dediğin gibi dünden beri yatıp kalkıp onu düşünüyorum neden olmuş olabilir ki hem de doğum bukadar yaklaşmışken :sinifsinif: Allahım sabır versin arkadaşımıza yaa :Saruboceq:
Ben hiç iyi değilim porticim iki gündür göğüslerime dokunamıyorum, üzerine yatamıyorum, acayip acıyolar :sinifsinif: bi de ara ara tam adet olacakmışım gibi bi ağrı giriyo kasıklarıma ama gelen giden de yok :sinifsinif: doktora gitmedim ya bu ay kesin yumurtam çatlamadı ve kistleşti bu ağrılar ondan olsa gerek bilmiyorumkismile beklicem artık bikaç gün daha kırmızılar gelmezse bi doktorcuma görünürüm boshayallersmile
Sen nasılsın daha iyi misin olumunekankayizsmile bu arada benim için de dua yapmayı düşünmüşsün çok teşekkür ederim cicim opuyorumnanaktan şu adeti bi atlatayım bayramdan sonra yapalım mı benimkini de Şeniz

selam kızlar bende salı günü doktora gidecem adetim gelmezse eğer doktorcuğum p.tesi hemen gel dedi ama çalıştığım için gidemiyorum salı günü izin alıp gidicem progestanı bitireli 10gün oldu adet olmam lazımmış şimdiye kadar inş.sorun çıkmaz arkadaşlar dua edin

İnşallah sorun çıkmaz canım, progestanı bırakalı 10 gün olduysa gerçekten buzamana kadar çoktan adet olman lazımdı, ben progestan bittikten en geç 2-3 gün sonra adet olurdum hep bilmiyorumkismile ama belki de hamilesindir ondan gelmiyodur kırmızılar olamaz mı opuyorumnanaktan

Merhaba canlarım herkeze güzelll hafta sonları
bim adet tarihim bu gün
ve ben çooooooooooook kötüyüm
kusuyorum üşüyorum terliyorum tansiyon 5
inşallah bebek vardır yoksa bunun üstüne birde adet olursam mahvolacağımmmmmm kafamçokkarıştı

slm canlar offf ben feciyim kızlar kışın bile böle grip olmadım ben yatıorum sürekli kafam kalkmıo nefes alamıorum sabah ölücem dedim herhalde okdar fenayım anlayın umarım herkes iyidir öpüyorum hepinizii opuyorumnanaktan

herkeslere kocaman merhabaa.s.yine herkesi kaçırmışım:gitme:şu zamanı bir türlü tutturamadım gitti:umursamaz:çoğu kimseyle de tanışma fırsatı kaçtıbilmiyorumkismileneyse kısmetse o da olurzemuszemusbugünde benim doğum günümdü kadınlar kulübü kutlamış çok mutlu oldumopuyorumnanaktaneşimle oğlumda çok güzel şeyler yapmışlar ağzım kulaklarımda geziyorum:dance:Allah bana annelik duygusunu yaşattı en kısa zamanda sizlerede nasip olsun inşallah (bana da ikiciyi Rabbim çok büyük):Saruboceqortakalcığım tesellin için çok sağol canımolumunekankayizsmilerahatsızlığım tekrarlamasın da 2 aya razıyım mecburen bekleyeceğiz o yüzden beni listeye 2 ay sonra al istersen kasıma kadar boş geçecek çünki bu arada duası yapılacak arkadaş varsa seve seve okurum banada yazabilirsin:Saruboceqkırmızı kart görmezsem tabii bugün yarın gelecek de)akannehirçok uzun oldu hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

Selam kızlar, 2 gündür misafir var, fırsat olmadı girmeye nete fazla. Nasılsınız? Kim var , kim yok ? Cuma sağlık ocağına gittik , kızımız 1 haftada 550 gr almış ,3300 olmuş. Maşallah kuzumaaa. Darısı tüm bebiş isteyenlerin başına inşallah. Bu başlık hamileler başlığı olur yakında inşallah canlarım.Hepinizi seviyorum. opuyorumnanaktan

Selam canım
oyoy kıyamam geçmiş olsun canım

Kaçıncı gündesin sen kuzum hamilelik belirtisi olabilir mi,ya hiç yaşamadığım için göğüs acısı üzerine yatamama nasıl bişey bilmiyorum ama böyle diyenler hep hamile çıkıyor sonra.ya bizim göğüsler çok büyük değil,üzerine yatınca acımıyo ya da hamile olmadığımız için onu yaşayamıyoruz :))
inşallah hayırlısıyla hamilesindir canım.
kist göğüse değil kasığa ağrı yapıyor bacağa veriyor genelde ağrıyı,merak etme bence kist değil.
ben iyiyim canım opuyorumnanaktan duanı bayramdan sonra yaparız canım :Saruboceq:
opuyorumnanaktan
Selam canım
evet baya oldu,neden gelmedi ki?
ilaçla bile gelmiyor ya nasıl bişeyse bacım senin regl,bıraksan 3-4 ay gelmicek
inşallah :Saruboceq: güzel haberlerle gelirsin doktordan,çok merak ediyorum mutlaka yaz gelince opuyorumnanaktan
Hadi bakalım inşallah bebek vardır canım :Saruboceq: :Saruboceq:
Canım benim kıyamam ya çook geçmiş olsun,yaz günü grip insanın canını sıkıyor.
Allah şifa versin
Doğum günün kutlu olsun canım dün hiç bakamadım işten dolayı o yüzden kutlayamadık tabi opuyorumnanaktan
Allah sağlıklı hayırlı bebeler versin sana :Saruboceq:
tamam şimdi eylüldeymiş gibi düşünelim,osnra kasım aralık yazarız.hem gözünde de büyümez bakınca :))
Sağol canım,sana da dua yaparız,bi toplanalım da
cok gecmis olsun canim.opuyorumnanaktan
nasılsın canım? Maşallah çok güzel kg almış minnoşa bak
haftasonu zaten pek gelen giden olmuyor canım.
inşallah Alalh herkese versin :Saruboceq:
selam kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
zorum çok geçmiş olsun kuzum Allah şifa versin opuyorumnanaktan
selam canım,sen nasılsın?
Günaydın minnoşlarrrr.Portakalcım özledim siziiii. Karşılaşamıyoruz bugünlerde.

günaydın canım,haklısın görüşemiyoruz valla ben de özledim.
neyse akşam 6dan sonra kkda olacağım belki arkadaşlarda akşam toplanır.
evdeyim bir kaç saat ama şimdi karşı komsuma kahveye gidiyorum,çağırdı
öpüyorum hepinizi

aysencim sende yoksun hayırdır?nerelerdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…