Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

cok gecmis olsun canim.opuyorumnanaktan

saol cnmm iyiym şimdi birazdaha düzeldim sadece sesim travesti gibi çıkıo şimdi kaydirigubbakcemile3

ay maşallah cnm kızına ne güsel annesi güzel bakıo aferin umarım duan kabul olur cnm toptan hamile kalırız hepimizopuyorumnanaktan

selam kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
zorum çok geçmiş olsun kuzum Allah şifa versin opuyorumnanaktan
saolll cnmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

portakal yavru napıosun görüşemedik kaçgündür ya denk gelemedik özledim kuşum opuyorumnanaktan

aysen sen nerdesin cnm girmemişin hiç nerelere gttin gene gezgin karu opuyorumnanaktan

bideeeee mirage kuşum senden ümitliyim buay cnm sende bişiler var alıcaz haberini yakındaopuyorumnanaktan

flan sen nasılsın cnm buarada doğumgünün kutlu olsun geçmiş ama yeni gördüm cnm opuyorumnanaktan

bideeeee mirage kuşum senden ümitliyim buay cnm sende bişiler var alıcaz haberini yakındaopuyorumnanaktan

flan sen nasılsın cnm buarada doğumgünün kutlu olsun geçmiş ama yeni gördüm cnm opuyorumnanaktan

hehehehehe hadi inş.kuşum yüzünüzü kara çıkartmak istememsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

porti ben buyrdayım sıkma canını kuşum niye sıkılıyon bakem
bende allah büyük ama olmaz kanımca öyle geliyo kızçem

ay yarım çıktı msj şimdiden bikaç şey hazırlıycam sana bakayım dedim öptüm seni yavrukuşumopuyorumnanaktan

ay yine karşılaşamadık zorum ya
ay bak bide yarına misafir almış,zaten hastasın dinlensene anacım niye yoruyorsun kendini üst üste
sabahtan gelin baride görüşelim
bu gezençi garu aysen gene memleketin hangi köşesine gitti acaba merak ediyorum.
seyyah oldu çıktı :))

Yarın kaçta gideceksin doktora mirage?

selam canlar herkesi kaçırmışım ama ..
zorum geçmiş olsun anacım doktora gidip ilaç alsaydın keşke daha çabuk toparlardın
porticim burdayım adım çıktı dokuza inmez sekize hesabı oldum valla sempatiksalakcinni
dün iftara teyzeme gittim eşimde gece nöbetçiysi sabahın 7 de ben, aldı geldik akannehir
bugünde pek bi yoğundum iç ve dış temizliğe giriştim :hulya: misafirde vardı eşimin arkadaşı
neyse yarınada misafir almayı planlıyorum
annecimde gelecek bi haftaya kadar diğer kalan misafirleride o zmana alayım diyorum bu hafta çok yoğun olacak benim için yani sositososito
neyse bende böle işte
yarına dnek geliriz inşlhhh
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Herkeze günaydın hihoyyyt hihoyyyt
yeni tarihim 23/9/2010 lülülülülülü

Öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan

Valla doğru diyorsun adın çıktı gezentiye kaydirigubbakcemile31 gün görmesek nereye gitti diyoruz..
Hadi hazırlıklara başlamadan gelirsin arada.

Herkeze günaydın hihoyyyt hihoyyyt
yeni tarihim 23/9/2010 lülülülülülü

Öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan

Günaydın
Gene mi geldi kör olasıca kırmızılar :mymeka:
Hayırlısı olsun canım opuyorumnanaktan

günaydın kızlaarrrrrrrr.opuyorumnanaktan

Günaydın canıııım :1hug:

opuyorumnanaktan Listemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…