- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #13.381
merhaba ben buraya yeni katıldım.bana yardım eder misiniz.29 Temmuzda adet oldum.27 ağustosta olmam gerekiyordu.bugün 31 ağustos 4 gün geçti.her tarafım şiş gerçi her zaman adetime yakın şişiyorum.adet olacakmışım gibi geliyor.göğüslerim kasıklarım acıyor.belim ağrıyor.bi de tatlıyı hiç sevmezdim bu 10 gündür deli gibi tatlı yiyorum yemek yiyorum.iştahım artttı.acaba hamile miyim?
merhaba ben buraya yeni katıldım.bana yardım eder misiniz.29 Temmuzda adet oldum.27 ağustosta olmam gerekiyordu.bugün 31 ağustos 4 gün geçti.her tarafım şiş gerçi her zaman adetime yakın şişiyorum.adet olacakmışım gibi geliyor.göğüslerim kasıklarım acıyor.belim ağrıyor.bi de tatlıyı hiç sevmezdim bu 10 gündür deli gibi tatlı yiyorum yemek yiyorum.iştahım artttı.acaba hamile miyim?
tatlım doktorrcuğum beni kendi halime bıraktı ya 3 ay bende kendim ovülasyon testi yapayımmı dedim yap dedi ovülasyondada çift çizgiyi yakadınmı diye sordu ben bişi göremiyom ama sen genede bi test yap evde burada boşuna kan testi yapma dedi parana yazuk dedi hehehehehe çok düşünceli doktorcuğum aman ben biliyodum zati bi kist olduğunu bu kadan büyüteceğimi bilmiyodum hehehehehehe çok verimli kist için
selam hoşgeldin
hamile olam ihtimalin yüksek gebelik testi alıp yapabilirsin
hamileysen kesin çift çizgi çıkar.
iyi bari bütçeni düşünmüş en azından sağolsun kaydirigubbakcemile3
benim 3,5 senin 4,5 bi çatlayaydı bu yumoşlar ohh neler oluyodu zemuszemus
hehehehehe kız bu 4.doktorum sadece bu ilaç yüklemiyo sağolsun ötekileri ilaç olduğu halde kist yapıyodu hahahahah kız şaka gibi şinirlerim oynadı ama ben zat bildiğime gerilmedim kendimi fahri doktor ilan edicem sol tarafımda olduğunuda bildim doktorda baktı çıktı
selam canlar bende yeni kalktım sayılır salak gibiyim ama sempatiksalakcinni
zorum yine denk gelmedik anacım özledim senide olumunekankayizsmile
mirage canım nedesem sana bilemedim yapıştı resmen salak kistler sana yaaaa artık ben senin doktorundan şüphe etmeye başladım değiştirsen nasıl olur bilmiyorumkismile
portakalım sen napıyon kuzu merak etme ben gelirim misafir çağırığ çağırmama konusunda kesin karar alınmadı henüz kaydirigubbakcemile3
aslında çağırsam ii olcak ramazan bitiyo benim daha alacak bir sürü misafirim var ama işte eşim yetişemeyebilirimde diyo bakalım yaaa şu an yemek düşüncek modda değilim zati kafamçokkarıştı
zorxx tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza.
hehehehehehe tek yumurta üçüzü yapardık kızzz delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Mirage geçmiş olsun canımmmm. opuyorumnanaktan
Zorrcummm iyiyiz biz kızımla. Şimdi dedesinin kucağında uyuyo. Birazdan viyaklamaya başlar. kaydirigubbakcemile3 Portakalcım, Aysen'cim siz nasılsınız ?opuyorumnanaktan
ayy kuzum özledim valla ya salla misafiri bugün kendine bi kıyak yap dinlen beni de yalnız bırakma aklinialirimsmile
anacım iki aile iki aile alıversene aman neyse sen bilirsin zati iyisini alcam die kendini paralama bak beni kimse almıyooo :))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 zorx bunu görünce eminim çok güler ben koptum :roflol:
canım zorxx hamile değil ki Allah mı söyletti ne bu ay geliyo mu yoksa bizim mink zor.
ay hadi bakalım inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
Zorrcummm iyiyiz biz kızımla. Şimdi dedesinin kucağında uyuyo. Birazdan viyaklamaya başlar. kaydirigubbakcemile3 Portakalcım, Aysen'cim siz nasılsınız ?opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?