Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrr anam aysen karusu burdaymış yav yavru gittim zaten hap şurup ne varsa kullanıorum klimalar mafediyo bizi valla sende misafir alıomuşun cnm kolay gelsin bendede var ama annecim gelicek yardıma neyse öpt seni çok opuyorumnanaktan

portakalım denk gelemdik akşam cnm sen napıosunn?opuyorumnanaktan

mirage bugün büyük gün kuşum geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

berrak sen napıon hayatım ırmak nasıl opuyorumnanaktan

buarada ben buay bi rahatım takip yok çalışma yok hiçbişi yok bırktım artık yoruldum ve umutsuzum boşuna takıomuşum saldım gittiiizemuszemus

ben kaçtım işlere döneyim hepinizi öptüm canlarrrrrrrr

Hehehehehe selam kızlar nurtopu gibi bi kistim varmış 4.5cm cik kadann hadi gözüm aydın adeti bekliyoz hapta vermedi adet olunca gidicem kist gitmişmi gitmemişmi diye ama sen yarın sabah evde bi gebelik testi yap dedü
AMA BU KİST ÇOK AĞRI YAPIYO YAAA

zorum napim kuşum işteyim çalışıyorum.bugün benim vaktim bol siz misafir alıyorsunuz ( gene görüşemicezz

mirage çok geçmiş olsun canım ya senle benim ne bu çektiğimiz kistlerden.
Offff üzüldüm ya senin içinde şimdi,yakanı bırakmadı şu kistler.
İnşallah adetle atılır gider.
Doktor kendisi neden test yapmadı sana yap diyo,bi şüphesi mi var?

merhaba ben buraya yeni katıldım.bana yardım eder misiniz.29 Temmuzda adet oldum.27 ağustosta olmam gerekiyordu.bugün 31 ağustos 4 gün geçti.her tarafım şiş gerçi her zaman adetime yakın şişiyorum.adet olacakmışım gibi geliyor.göğüslerim kasıklarım acıyor.belim ağrıyor.bi de tatlıyı hiç sevmezdim bu 10 gündür deli gibi tatlı yiyorum yemek yiyorum.iştahım artttı.acaba hamile miyim?

tatlım doktorrcuğum beni kendi halime bıraktı ya 3 ay bende kendim ovülasyon testi yapayımmı dedim yap dedi ovülasyondada çift çizgiyi yakadınmı diye sordu ben bişi göremiyom ama sen genede bi test yap evde burada boşuna kan testi yapma dedi parana yazuk dedi hehehehehe çok düşünceli doktorcuğum aman ben biliyodum zati bi kist olduğunu bu kadan büyüteceğimi bilmiyodum hehehehehehe çok verimli kist için

selam canlar bende yeni kalktım sayılır salak gibiyim ama sempatiksalakcinni
zorum yine denk gelmedik anacım özledim senide olumunekankayizsmile
mirage canım nedesem sana bilemedim yapıştı resmen salak kistler sana yaaaa artık ben senin doktorundan şüphe etmeye başladım değiştirsen nasıl olur bilmiyorumkismile
portakalım sen napıyon kuzu merak etme ben gelirim misafir çağırığ çağırmama konusunda kesin karar alınmadı henüz kaydirigubbakcemile3
aslında çağırsam ii olcak ramazan bitiyo benim daha alacak bir sürü misafirim var ama işte eşim yetişemeyebilirimde diyo bakalım yaaa şu an yemek düşüncek modda değilim zati kafamçokkarıştı

selam canım hoşgeldin aramıza a.s.
eğer adetyin 4 gün geçtiyse neden bi test yapmıyosun yerimseniben arada gecikirmiydi böyle yoksa ilk kezmi oluyo ?
inşlhh bebektendir bu değişimler ama kendini fazlada kaptırma adet belirtileride olabilir tatlı yemende ramazanın verdiği bir şey olabilir bende her gün bişeylere aş eriyorumda ondan yani kaydirigubbakcemile3

selam hoşgeldin
hamile olam ihtimalin yüksek gebelik testi alıp yapabilirsin
hamileysen kesin çift çizgi çıkar.

iyi bari bütçeni düşünmüş en azından sağolsun kaydirigubbakcemile3
benim 3,5 senin 4,5 bi çatlayaydı bu yumoşlar ohh neler oluyodu zemuszemus

hehehehehe kız bu 4.doktorum sadece bu ilaç yüklemiyo sağolsun ötekileri ilaç olduğu halde kist yapıyodu hahahahah kız şaka gibi şinirlerim oynadı ama ben zat bildiğime gerilmedim kendimi fahri doktor ilan edicem sol tarafımda olduğunuda bildim doktorda baktı çıktı

hehehehehehe tek yumurta üçüzü yapardık kızzz delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

malesefki uzman olduk bu konularda bacım
bende doktora gitmeden önce yumoşun oluşmadığını biliyodum doktora bişi sölemeidm tabi dicek şimci herşeyede bilmişlik yapıyo :dilcikar:
bi baktı yumoş felan yok
ne diyem allah herşeyin hayırlısını versin hakkımızda hayırlı olanada gönlümüzü razı eylesin inşlhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

ayy kuzum özledim valla ya salla misafiri bugün kendine bi kıyak yap dinlen beni de yalnız bırakma aklinialirimsmile
anacım iki aile iki aile alıversene aman neyse sen bilirsin zati iyisini alcam die kendini paralama bak beni kimse almıyooo :))

zorxx tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 zorx bunu görünce eminim çok güler ben koptum :roflol:
canım zorxx hamile değil ki Allah mı söyletti ne bu ay geliyo mu yoksa bizim mink zor.
ay hadi bakalım inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

Zorrcummm iyiyiz biz kızımla. Şimdi dedesinin kucağında uyuyo. Birazdan viyaklamaya başlar. kaydirigubbakcemile3 Portakalcım, Aysen'cim siz nasılsınız ?opuyorumnanaktan

hehehehhe ben bilmişlik yapıyom ne derse desin kız sonra abuk sabuk ilaçlar veriyolar sonra hormonlu domates gibi dolaşıyom hehehehe

hehehehehehe tek yumurta üçüzü yapardık kızzz delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

üçüz çok olur kııs ikiz olsun keşke hayırlısıyla bi olsa
çocukluktan beri hayalim.
eskiden nasıl olduğunu bilmiyordum küçükken derdim ben tüp bebek yaptırcam ikizlerim olsun diye.Allahım saf saf konuşmuşum o zaman kimden duyduysam tüp bebekte çoğul gebelik olduğunu kafama sokmuşum.uzun yıllar konu geçince bi yerde hep öyle dedim.

Zorrcummm iyiyiz biz kızımla. Şimdi dedesinin kucağında uyuyo. Birazdan viyaklamaya başlar. kaydirigubbakcemile3 Portakalcım, Aysen'cim siz nasılsınız ?opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 oh oh ne güzel zemuszemus

ben iyiyim canım işteyim,değişik bişey yok,hepinizi burda gördüğüme mutlu oldum zemuszemus

anacım zaten iki aile alıyorum ama yinede yetişemiyorum o değil şimdi bi kısmı geldi diğerlerini çağırmasam yanlış anlaşılcak bak onları çağırdıda bizi çağırmadı diye kafamçokkarıştı

ohhhh ohhhhh öykümüzde büyümüştür valla geceleri uyuyomu berrakcım nasıl seni gezdiriyomu evin içinde sırnaşık şey resim yokmu bakalım büyümüşmü öykü bebek :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…