Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

aman senin de ne kalabalık sülalen var aysencim
daha bide eşinin ailesi yok orda onun akrabaları yok :))
Neyse daha 1 hafta var bakalım bulursun bi çare

bende 4 teyze var biri tranzonda 3 burda
3 de dayı var sempatiksalakcinni
birde hepsinde 2 çocuk hesaplarsan curcuna gibi bişi oliiiii :1shok:
eşimin ailesi burda olsa ben yanmıştım valla allah bana acımış kaydirigubbakcemile3
onlar daha berbat bi gittikleri yere 3 gelin kaynanamlar halalar doluşuyolar oo kargaşayı kelimlerle ifade edemem birde çocuklaırn hepsi küçük kafamçokkarıştı valla benim bu yaşda kafam kaldırmıyo alıştık sakinliğe tabi bebek olunca ne yaparım bilmiyorum hihoyyyt

Maşallah kalabalıkmışsınız baya. aslında 1 teyze ,1 dayı olarak ikişer aile 3 günde bitermiş :))
çocukları ekleyince de 10 kişi olsanız normal yani iftar yemeğinde o kalabalık

yapacam artık bişiler bakalım :uhm:
sadece onlar değilki eşim arkadaşlarını çağırır e ben bile daha çağırmadım bakalım eşim geceye gidince çağırayım hem iftara yaparız hemde sabaha kadar muhabbet yaparız diyorum :içelim:
ben kalkam işlerimi halledem gerçi fazla işim yok dün dip köşe girmiştim

bideeeee mirage kuşum senden ümitliyim buay cnm sende bişiler var alıcaz haberini yakındaopuyorumnanaktan

flan sen nasılsın cnm buarada doğumgünün kutlu olsun geçmiş ama yeni gördüm cnm opuyorumnanaktan

iyiyim canım sen de ne var ne yok doğum günümü kutlamışsın çok sağol canım nice güzel senelere hep birlikte kalabalık aileler olarak çoluk çocuk girelim inşallah:Saruboceq:bu arada herkese kocaman merhabaopuyorumnanaktanportakalcığım görüşemedik uzun zamandır daha doğrusu ben çok gelemedim malum ay sonu hesap kitap işleri yoğun:hulya:bugün yarın ben de kırmızı kartla oyun dışı kalacağım olduktan sonra eylülü hesaplayıp yazarım canımzemuszemus

çok geçmiş olsun canım ağrıların en kısa zamanda geçer umarım:Saruboceq:adet olunca kendiliğinden gidiyor mu kist?benim 2 ay boş geçecek diye önemsemiyordum takip edeyim baribilmiyorumkismile

kıslar ben geldim özledim sizleri kaç gündür giremedim adet olmayı bekliyorum bu ay olsam da doktora gidip klomene başlasam artık yılbaşına kadar hamiş olmak istiyorum ben yaa boshayallersmile böyle sipariş üstüne olsa keşke kaydirigubbakcemile3
flan merhaba canım nasılsın?

iyiyim canım hoşgeldinopuyorumnanaktanben de bir gideyim bakayım kist olayı kafamı karıştırdıeyvahedigeldismilebenim derdimde yılbaşına kadar bebiş olması fisfisfis hadi inşallah :Saruboceq:

flan ve tancredi gelmiş kaçırdım sizi kızlar. opuyorumnanaktan
nasılsınız?
flan bugün kızlarla yazışırken içimden geçirdim şimdi flan gelse tam herkes varken diye...
tancredi kuzum ya keşke olsa da yılbaşına kadar hepimiz hamile kalsak yani razıyız bir kaç ay sonrasına da :)) Allah da nasip etse hayırlısıyla bize anneliği :Saruboceq:

Geceleri 2 saatte bir ayaktayız, acıkıyo hep. Resmini ekliyim de görün kuzuşumu. :)

heyyy bende geldim sositososito
bugün misafir yok dayımları çağıracaktım dayımda işte oluyomuş iftara
kendime çalışıcam bugün çorba pilav var eşim için et kavurmada var
ben zaten bi çorba birde salata yiyorum
kek yapıcam birazdan
sahurada pofidik poğaçalrımdan yapıcam bakalım kaç gündür canım çekiyodu cokacimcoook

Geceleri 2 saatte bir ayaktayız, acıkıyo hep. Resmini ekliyim de görün kuzuşumu. :)

ayyy kuzum yaaaaaaaaa melek gibi uyuyoo maşallah sübhanallah
nasıl bir duygu anne olmak evde bir bebeğin olmasını düşünmek bile heyecanlandırıyo beni :gitme:
öpüver ben,m yerime gıdığından keşke yakın olsaydıkda sevmeye gelsem

Berrakcııııım hu huuu orda mısın?

Burdayım canım, kızımın karnı ağrıyodu da , biraz masaj yaptım. Tuvaletini yapamıyodu.Masajdan sonra yaptı. sempatiksalakcinni Ara sıra bakabiliyorum, acıkıyo hep.Şİmdi de sesler çıkarıyo , emzirmemi bekliyo sanırım. kaydirigubbakcemile3 tuvaletini yapınca midesi boşaldı herhalde. kaydirigubbakcemile3

ayy 41 kere maşallah
Ne tatlı,ne kadar güzel,ne kadar masum yatıyor.yeriiimm Şeniz Şeniz
süslü yapcan sen bu kızı taçlar,bantlar zemuszemus bayanssulusmile

oh ne güzel kısmet değilmiş demek ki,bugün beraberiz. :içelim:

Karnı acıkmış demek ki cokacimcoook

Evde bi bebek olması hem çok güzel hem de yorucu.opuyorumnanaktan Ama harika bişey.Darısı sizin de başnıza inşallah canlarım benim. Gece kalkıyorum uykulu uykulu emziriyorum, sonra kızım hadi emde uyusun annende diyorum. 2 saatte bir uyanıyoruz.Altını alıyorum.Emdikten sonra hazmettirmekte lazım. Yani bi türlü uyuyamıyosun. kaydirigubbakcemile3 Sabah erken kalkıyoruz.Bi daha ben yatamıyorum tabi.Kızım ara sıra yatıyo.Yatağında uyumayı sevmiyo.Bi kaç gündür yanımızda yatıyo. Tabi ortada ben varım, duvar tarafında kızım, son tarafta da babası var.aklinialirimsmile Onu da uyandırıyoruz ara sıra.

Portakalcım kızıma bant takınca kıza benziyo, yoksa erkek gibi görünüyo. kaydirigubbakcemile3 Neyse ki annesi onu süslemeyi seviyo, o zaman tam bi prenses oluyo işte. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…