- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #13.421
Evde bi bebek olması hem çok güzel hem de yorucu.opuyorumnanaktan Ama harika bişey.Darısı sizin de başnıza inşallah canlarım benim. Gece kalkıyorum uykulu uykulu emziriyorum, sonra kızım hadi emde uyusun annende diyorum. 2 saatte bir uyanıyoruz.Altını alıyorum.Emdikten sonra hazmettirmekte lazım. Yani bi türlü uyuyamıyosun. kaydirigubbakcemile3 Sabah erken kalkıyoruz.Bi daha ben yatamıyorum tabi.Kızım ara sıra yatıyo.Yatağında uyumayı sevmiyo.Bi kaç gündür yanımızda yatıyo. Tabi ortada ben varım, duvar tarafında kızım, son tarafta da babası var.aklinialirimsmile Onu da uyandırıyoruz ara sıra.
Portakalcım kızıma bant takınca kıza benziyo, yoksa erkek gibi görünüyo. kaydirigubbakcemile3 Neyse ki annesi onu süslemeyi seviyo, o zaman tam bi prenses oluyo işte. kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım nasılsın?slm kızlaaaar kimsecikler yok galiba yine
Geceleri 2 saatte bir ayaktayız, acıkıyo hep. Resmini ekliyim de görün kuzuşumu. :)
Ağzına sağlıkkırkbirkere maşallah canım allahım nazarlardan saklasın
Kul eûzü birabbinnâsi. Melikinnâsi. İlâhinnâs. Min şerrilvesvâsilhannâs. Ellezî yüvesvisü fî sudûrinnâsi. Minelcinneti vennâs.
:Saruboceq:
kırkbirkere maşallah canım allahım nazarlardan saklasın
Kul e’ûzü birabbinnâsi. Melikinnâsi. İlâhinnâs. Min şerrilvesvâsilhannâs. Ellezî yüvesvisü fî sudûrinnâsi. Minelcinneti vennâs.
:Saruboceq:
portakal_suyu - sekercim nasılsın nasıl gidiyo kontroller ev kalabalıkdı bayadır forumları takip edemedim kalabalık dagıldı bakınayım dedim
a.s.
Sanırım kk ya aşırı yüklenme var aşağıdakiler görünmüyor ya kim nerde kim okuyor konuyu göremeyince dolanıp duruyoruz :))
yazdım senin topiğe :)
ay kıs alıştırma yanına sonra sıkıntı olur,yanınızda yatmak ister hep :))
çok tatlı maşallah çok yakışıyor taçlar,bantlar,hele benim beğendiğim bi resmi var poster gibi fiyonklu tacı varya pembe süper
hoşgeldin canım nasılsın?
ne var ne yok,çizelgeni değiştirelim mi?
en son ne zaman adet oldun?
Geceleri 2 saatte bir ayaktayız, acıkıyo hep. Resmini ekliyim de görün kuzuşumu. :)
çok geçmiş olsun canım ağrıların en kısa zamanda geçer umarım:saruboceq:adet olunca kendiliğinden gidiyor mu kist?benim 2 ay boş geçecek diye önemsemiyordum takip edeyim baribilmiyorumkismile
Hangi resmi diyosun canım, söyle bakiim merak ettim . Nerde görmüştün.
selam kızlar nerdesiniz kimsecikler görünmüyo nedense
canım çok sıkkın yaaa...
ben söktürücüyü içmeye karar verdim kızlar içeyim bayram olmadan doktora gidip klomeni yazdırayım zaten bayraam anca bitmiş olur bende giderim diye düşünüyorum şimdi test yapmadna içsem gönlüm razı gelmiycek ama bu geceden başlasam ilaca iyi olcak zaten 4 gün içicem offff ne yapacağıma karar veremedim
daha fazla beklemek istemiyorum doktorada söşiycem bu ay hsg yi çektiricem bir dahaki ay da aşılamaya geçicem diycem boşe bekliyorum zaman geçiyo sinirlerim alt üst oldu iyice birinin karşısına geçip ağlayıp içimi boşaltmaya ihtiyacım var
zorum portim keşke msn de olsaydınız mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım bazen gidyo kistim bazen yalnız bırakmıyo sağolsun o olmadan boşlukta hissettiğimi düşünüyo galiba :) kist probleminvarsa arada kontrol ettir hehehhhehe artıkın bana hapta fayda etmiyo çünkü bünyem yapıyo sanırsam
bir günde denk gelsek $a$icam(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?