Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ay kıs alıştırma yanına sonra sıkıntı olur,yanınızda yatmak ister hep :))
çok tatlı maşallah çok yakışıyor taçlar,bantlar,hele benim beğendiğim bi resmi var poster gibi fiyonklu tacı varya pembe süper

slm kızlaaaar kimsecikler yok galiba yine
hoşgeldin canım nasılsın?
ne var ne yok,çizelgeni değiştirelim mi?
en son ne zaman adet oldun?

Geceleri 2 saatte bir ayaktayız, acıkıyo hep. Resmini ekliyim de görün kuzuşumu. :)

kırkbirkere maşallah canım allahım nazarlardan saklasın
Kul e’ûzü birabbinnâsi. Melikinnâsi. İlâhinnâs. Min şerrilvesvâsilhannâs. Ellezî yüvesvisü fî sudûrinnâsi. Minelcinneti vennâs.

:Saruboceq:

portakal_suyu - sekercim nasılsın nasıl gidiyo kontroller ev kalabalıkdı bayadır forumları takip edemedim kalabalık dagıldı bakınayım dedim
a.s.

Sanırım kk ya aşırı yüklenme var aşağıdakiler görünmüyor ya kim nerde kim okuyor konuyu göremeyince dolanıp duruyoruz :))

yazdım senin topiğe :)

Hangi resmi diyosun canım, söyle bakiim merak ettim . Nerde görmüştün.

selam kızlar nerdesiniz kimsecikler görünmüyo nedense
canım çok sıkkın yaaa...
ben söktürücüyü içmeye karar verdim kızlar içeyim bayram olmadan doktora gidip klomeni yazdırayım zaten bayraam anca bitmiş olur bende giderim diye düşünüyorum şimdi test yapmadna içsem gönlüm razı gelmiycek ama bu geceden başlasam ilaca iyi olcak zaten 4 gün içicem offff ne yapacağıma karar veremedim
daha fazla beklemek istemiyorum doktorada söşiycem bu ay hsg yi çektiricem bir dahaki ay da aşılamaya geçicem diycem boşe bekliyorum zaman geçiyo sinirlerim alt üst oldu iyice birinin karşısına geçip ağlayıp içimi boşaltmaya ihtiyacım var
zorum portim keşke msn de olsaydınız mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Geceleri 2 saatte bir ayaktayız, acıkıyo hep. Resmini ekliyim de görün kuzuşumu. :)

aaaaay ayy ayyy masallah cnm allah nazarlardan saklasin ne seker ne tatli bi bebis ,,,rabbim bebisinizi sana ve esine sizi de ona bagislasin yuzunden gulucuk hic eksik olmasin ins ins ins ....

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım ağrıların en kısa zamanda geçer umarım:saruboceq:adet olunca kendiliğinden gidiyor mu kist?benim 2 ay boş geçecek diye önemsemiyordum takip edeyim baribilmiyorumkismile

canım bazen gidyo kistim bazen yalnız bırakmıyo sağolsun o olmadan boşlukta hissettiğimi düşünüyo galiba :) kist probleminvarsa arada kontrol ettir hehehhhehe artıkın bana hapta fayda etmiyo çünkü bünyem yapıyo sanırsam

Günaydın minnoşlar a.s. opuyorumnanaktan

Hangi resmi diyosun canım, söyle bakiim merak ettim . Nerde görmüştün.

zorum göstermişti,dedim ya sana da hani eşimde gördü resmi beğendi diye o resim işte :)) gözleri açık pembiş fiyonklu tacı var

selam canım. :1hug:
Kendini şartlama bayramdan sonrası diye,çok sıkıyorsun.Stres olmuşsun daha şimdiden baksana.Bırak bebeğim bayramdan sonra başla ilaca nolcak,zaten sen bu stresle içsen bile ilacı faydası olmaz ki.
Hem bildiğim kadarıyla hsg çekileceğin ay klomen kullanamıyorsun
çünkü adetin tamamen bitmeden hsg çekmiyorlar o da en az 7.günü bulur araya haftasonu falan da girerse değişebilir.Sonrasında 3gün ilişki de,su da yasak ayrıca.
İlaç kullansan bile ne baktırabileceksin yumoşa ne de çalışma yapabileceksin,zaten hsg çekildiği ay radyasyona maruz kalındığı için önermiyorlar hamile kalmayı.
Bence ara vermeden 1 kez daha klomen dene canım.
ha yine olmazsa sonraki ay hsg çektirir,sonrasında da aşılamaya geçersin artık ama klomene ara verme bi kez daha dene.
Tamam mı kuşum biraz daha iyi misin şimdi?

canım benim tekrar çok geçmiş olsun en son rahatsızlanmadan gitmiştim doktora tesadüf o günlerde yumurtlama günlerindeymişim gayet iyi durumdalar demişti ama sen şimdi bünye yapıyor herhalde deyince kafam karıştı :sinifsinif zaman yoksa şimdide yoktur diye birşey yok demekki en iyisi den bayram sonu doğru doktora gideyim enazından bir sorun varsa bu arada onu halledeyim baribilmiyorumkismile

berrakadacığım maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun benim bir arkadaşımın yeni kızı oldu günde 3 sefer kıyafet değiştiriyor süslü olsun kızım diyorbayanssulusmilehaklı da nasıl alışırsa öyle gider bakımlı olmak temiz olmak herzaman iyidir öyle değil mi?zemuszemus gerçi işten güçten pek bakıma alamıyorum kendimi ya neyse olduğu kadarbilmiyorumkismile

portakalcığım herkes varken gelebilseydim çok güzel olurdu canım ama ben klasik olarak herkesi kaçırmışım yine:sinifsinif:ev işyeri oğlum eşim ramazan derken ben iyice bir garip oldumkafamçokkarıştıbir de bayrama kayseri dışına çıkalım diyoruz onun hazırlıkları derken iyice karıştım ben:hulya:fırsat buldukça giriyorum ama sizi yakalayamıyorumbayramda müsait olsak da bol bol muhabbet etsek bu arada ben hafta sonu kısmetse yola çıkacağım girmeye çalışacağım ama gelemezsem şimdiden herkese iyi bayramlaropuyorumnanaktan zamanı tutturamazsak bayram dönüşü görüşürüzolumunekankayizsmile

slmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

mirage kuşum yinemi kist kuşum ya şu kistler gibi spermlerde bize yapışıp kalsa ya offfalsanaalsanasmile

berrakçım maşallah kızına cnm feci bişi olcak bu kıs sölimm

skorpion sen napıon cnm ya? ciddi sen ne zaman gelsen hep burası boşşboshayallersmile

portakalım sen napıon hayatımm?opuyorumnanaktan

herkes ii umarım kızlarr hepinzi öptopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…