- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #13.441
portakalcığım herkes varken gelebilseydim çok güzel olurdu canım ama ben klasik olarak herkesi kaçırmışım yine:sinifsinif:ev işyeri oğlum eşim ramazan derken ben iyice bir garip oldumkafamçokkarıştıbir de bayrama kayseri dışına çıkalım diyoruz onun hazırlıkları derken iyice karıştım ben:hulya:fırsat buldukça giriyorum ama sizi yakalayamıyorumbayramda müsait olsak da bol bol muhabbet etsek bu arada ben hafta sonu kısmetse yola çıkacağım girmeye çalışacağım ama gelemezsem şimdiden herkese iyi bayramlaropuyorumnanaktan zamanı tutturamazsak bayram dönüşü görüşürüzolumunekankayizsmile
bir günde denk gelsek $a$icam(
slmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
mirage kuşum yinemi kist kuşum ya şu kistler gibi spermlerde bize yapışıp kalsa ya offfalsanaalsanasmile
berrakçım maşallah kızına cnm feci bişi olcak bu kıs sölimm
skorpion sen napıon cnm ya? ciddi sen ne zaman gelsen hep burası boşşboshayallersmile
portakalım sen napıon hayatımm?opuyorumnanaktan
herkes ii umarım kızlarr hepinzi öptopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım,darısı başına. :)
hoşgeldin canım nasılsın?
ne var ne yok,çizelgeni değiştirelim mi?
en son ne zaman adet oldun?
berrakada ilk yorumu ben yapayim:))kesinlikle zayiflamissin hatta dogum yapmis gibi durmuyosun bile!!tüh tühh size
selam kızlar doktordan geliyorum kistim büyümüş 5 buçuk santim olmuş lekenmeler biterse yada adete dönersem tekrar doktora gidicem kontrol için belki bu ay böyle geçermiş adet olmadan bana bi şey önerdi homeopati diye bi tedavi kendimde görüyorum dedi sağlıklı yaşam bişiysi bende adamakıllı bi araştırayım gitmeyi düşünüyorum kişiye göre ilaç tedavisiymiş bu kistin neden olduğunu sordum hormon bozukluğummu var yoksa dedim guatr dan olabilirmi dedim yok dedi sende herşey yolunda bence psikolojik dedi psikologa gitmeyi düşünüyorum dedim bana bu yöntemi önerdi bilginiz olsun ama dün gece idrar testi yaptım negatifti bu sabah işim çok diye kan veremedim akşam bi yerde kan testide yapıcam
canım maşallahın var zayıflamışsın tabi hatta kilon yok bilee :))))))))))) bebeişte çok yakışmış maşallah
porticim aslında ben bu ay aşılama oldum :) 2.kez :) aslında tüp bebeğe karar vermiştim hatta bi hastaneyle anlasmıstım tam baslıycaktık reglliuyken gel dediler gittim kist olusmus.dogum kontrol hapı verdiler.bunu bu ay kullan diğer reglinde gel baslayalım dediler.ama o dönemde burda bi hastanede bir doktorun cok iyi oldugunu ögrendim.o hastanede calısan bi arkadasım aracılıgıyla :) hadi dedim bir kez daha deniyim asılamayı.veee salı günü oldu asılamam.bakalım nasibimde varsa belki bu sefer tutunur bebeğim kısmet.beklenmeyen tarihim 15 eylül.ama bu sefer gecen seferki gibi 1-2 gün geciksede hemen tahlil yapmıycam eger gelmezse kırmızılar,bi kaç gün bekliycem.....
Kimsecikler gelmemişşşşşş. Ben de kızımla kendi resmimi ekliyim bari .Zayıflamış mıyım yorum yapın . opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2
selam kızlar doktordan geliyorum kistim büyümüş 5 buçuk santim olmuş lekenmeler biterse yada adete dönersem tekrar doktora gidicem kontrol için belki bu ay böyle geçermiş adet olmadan bana bi şey önerdi homeopati diye bi tedavi kendimde görüyorum dedi sağlıklı yaşam bişiysi bende adamakıllı bi araştırayım gitmeyi düşünüyorum kişiye göre ilaç tedavisiymiş bu kistin neden olduğunu sordum hormon bozukluğummu var yoksa dedim guatr dan olabilirmi dedim yok dedi sende herşey yolunda bence psikolojik dedi psikologa gitmeyi düşünüyorum dedim bana bu yöntemi önerdi bilginiz olsun ama dün gece idrar testi yaptım negatifti bu sabah işim çok diye kan veremedim akşam bi yerde kan testide yapıcam
esselam canlar cumanız mübarek olsun pek kimse girmiyo bende giremiyorum baya yoğun geçiyo günler :hulya:
yarında annemle abim geliyo iftarada yine davetim var yarın allah izin ederse
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Neden kimse yok(
selam canım ben iyiyim sen nasılsın?slm canım naberrrrrrrrrr
porticim bilemiyorumki bu kistlerin kesin çözümü varmı ama benimki olustugunu anlarsam (agrılarımdan)doktora gidiyorum,ilaç kullanıyorum hemen o ay yok oluyor.bu arada güzel temennilerin içinde sağol.inşallah bu sefer tutarda,tüp bebeğe gerek kalmaz.gerçekten maddi manevi yıpratıcı oluyor...değse bari diyorum.rabbim bu ramazan ayının yüzü suyu hürmetine inşallah isteyen herkesin dualarını kabul eder......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?