Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Sağlık olsun canım,sohbet edemesek de gene bir birimiz le yazışabiliyoruz :))
zaten biri yazıyo kimse yok çıkıyor,sonra kim okursa cevap verip o da çıkıyor :)
ramazandı bayramdı bi atlatalım hayırlısıyla bakalım.
çalışmalara da başlayalım hem anlatacak daha çok şeyimiz olur.
Yıllar sonra bu bayramı bayram gibi geçirmek istiyorum.
Bakalım Allah nasip ederse.
Sana hayırlı yolculuklar canım,kazasız belasız dikkatli gidin gelin inşallah :Saruboceq:
İnşallah ailenle harika bir bayram geçirirsin

bir günde denk gelsek $a$icam (

ee bak şimdi de sen yoksun canım kaydirigubbakcemile3
gel hadi muhabbet edelim

ben iyiyim canım,seni gördüm daha iyi oldum opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım nasılsın?
ne var ne yok,çizelgeni değiştirelim mi?
en son ne zaman adet oldun?

porticim aslında ben bu ay aşılama oldum :) 2.kez :) aslında tüp bebeğe karar vermiştim hatta bi hastaneyle anlasmıstım tam baslıycaktık reglliuyken gel dediler gittim kist olusmus.dogum kontrol hapı verdiler.bunu bu ay kullan diğer reglinde gel baslayalım dediler.ama o dönemde burda bi hastanede bir doktorun cok iyi oldugunu ögrendim.o hastanede calısan bi arkadasım aracılıgıyla :) hadi dedim bir kez daha deniyim asılamayı.veee salı günü oldu asılamam.bakalım nasibimde varsa belki bu sefer tutunur bebeğim kısmet.beklenmeyen tarihim 15 eylül.ama bu sefer gecen seferki gibi 1-2 gün geciksede hemen tahlil yapmıycam eger gelmezse kırmızılar,bi kaç gün bekliycem.....

Kimsecikler gelmemişşşşşş. Ben de kızımla kendi resmimi ekliyim bari .Zayıflamış mıyım yorum yapın . opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2

selam kızlar doktordan geliyorum kistim büyümüş 5 buçuk santim olmuş lekenmeler biterse yada adete dönersem tekrar doktora gidicem kontrol için belki bu ay böyle geçermiş adet olmadan bana bi şey önerdi homeopati diye bi tedavi kendimde görüyorum dedi sağlıklı yaşam bişiysi bende adamakıllı bi araştırayım gitmeyi düşünüyorum kişiye göre ilaç tedavisiymiş bu kistin neden olduğunu sordum hormon bozukluğummu var yoksa dedim guatr dan olabilirmi dedim yok dedi sende herşey yolunda bence psikolojik dedi psikologa gitmeyi düşünüyorum dedim bana bu yöntemi önerdi bilginiz olsun ama dün gece idrar testi yaptım negatifti bu sabah işim çok diye kan veremedim akşam bi yerde kan testide yapıcam

canım maşallahın var zayıflamışsın tabi hatta kilon yok bilee :))))))))))) bebeişte çok yakışmış maşallah

Geçmiş olsun canım, şu sebepsiz olan şeyler insanın canını daha da çok sıkıyo değil mi? Psikolojikse pskiyatristle görüşürsün, inşallah düzelir o zaman canım. Allah bebek isteyen herkesin yardımcısı olsun inşallah. :Saruboceq: Kucaklarınız bebişlerle dolsun.opuyorumnanaktan :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

esselam canlar cumanız mübarek olsun pek kimse girmiyo bende giremiyorum baya yoğun geçiyo günler :hulya:
yarında annemle abim geliyo iftarada yine davetim var yarın allah izin ederse
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Aşılaman hayırlı olsun canım.
İnşallah bu ay ramazan ayının yüzü suyu hürmetine tutar.
Alllahım inşallah nasip etmiştir,aşılama vesilen olsun bu defa. :Saruboceq:
bak sende de oluşmuş kist,yok mu bunun bi çözümü ya olmaması için bişey yapılmaması ne kadar kötü.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım opuyorumnanaktan

Kimsecikler gelmemişşşşşş. Ben de kızımla kendi resmimi ekliyim bari .Zayıflamış mıyım yorum yapın . opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2

Maşallah kıs
sana da kızına da 41.5 kere maşallah
sen doğum mu yaptın ki kaydirigubbakcemile3
hiç doğum yapmış gibi değilsin ,kilo aldın mı da sanki zayıflamışmıyım diye soruyorsun kaydirigubbakcemile3 çıtır annem benim bayanssulusmile
bide sezeryan yani,normal değil valla bravo opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım
biz geçsin dedikçe kist büyüyor nerden yapıştı kaldı bize şunlar ya
bi adet olsan biraz küçülür heralde ama adet olmadıkça büyüyo sanırım.
homeopati nasıl bişeymiş canım araştırınca bizimle de paylaş.
ben psikolojik olduğunu düşünmüyorum aslında.
hepimizde ara ara oluyo..hepimizin mi psikolojik.
bence çatlamamayla ilgili bi sorun var bizde.
hakkında hayırlısı olsun canım :Saruboceq:

esselam canlar cumanız mübarek olsun pek kimse girmiyo bende giremiyorum baya yoğun geçiyo günler :hulya:
yarında annemle abim geliyo iftarada yine davetim var yarın allah izin ederse
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

selam naber kuzu?
şimdiden mi başlaın hazırlıklara?
gel hadi konuşalım opuyorumnanaktan

porticim bilemiyorumki bu kistlerin kesin çözümü varmı ama benimki olustugunu anlarsam (agrılarımdan)doktora gidiyorum,ilaç kullanıyorum hemen o ay yok oluyor.bu arada güzel temennilerin içinde sağol.inşallah bu sefer tutarda,tüp bebeğe gerek kalmaz.gerçekten maddi manevi yıpratıcı oluyor...değse bari diyorum.rabbim bu ramazan ayının yüzü suyu hürmetine inşallah isteyen herkesin dualarını kabul eder......

Günaydın Canlar

slm canım naberrrrrrrrrr
selam canım ben iyiyim sen nasılsın?

ilk olduğunda benimde ağrım çok olmuştu adetten önce
şimdikini anlamadım hiç,doktora gidene kadar ama şu günlerde hissediyorum kisti ağrısından dolayı.

haklısın canım maddi manevi çöküyor insan,Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…