- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.041
korkma canım rahat ol o masaya dogum için çıktıgını düşün:dance:
esselam canlar bacılar nasılsınız bakalım uzunnn bi aradan sonra
annemi soran merak eden herkesten allah razı olsun tam olarak iyileşmesede biraz daha iyi gibi
bende memlekete gittim annemlerle 3 gün kalıp dün geri döndüm
hepinizi öpüyorum bugün artık denk gelirsek bol bol konuşuruz inşllhh opuyorumnanaktan
daha iyi olmasına çok sevindim canım gerçekten merak etmiştik anneni umarım yakın zamanda daha da iyi olur:Saruboceq: zaten bu tür rahatsızlıklar hemen bıçakla kesilir gibi kesilmiyor zamanla toparlanıyor insan kendimden biliyorum tekrar geçmiş olsun canım:1hug:
sağol canımm inşlhhh çabucak iyileşir sen bizzat yaşadığın için iyi bilirsinki normal bir hastalık olsa bu kadar yıpranmaz insan ama elinden hiç birşeyin gelmemesi insanı daha çok kahrediyo
ne yapalım bu da bir imtihan bizler için
sen hangi ilaçları kullanıyosun tıpda ismi nedir hastalığının canım bilmiyorumkismile
benimki panik atak olarak geçiyor içim sıkılıyor sürekli ağlamak istiyordum şiddetli zamanlarımda artık hayattan bile zevk almaz olmuştum bu hastalığa dışarıdan kimsenin birşey yapması gerekmez çünkü fayda etmez bir yerin ağrısa falan kolay ama bunda o yok çok zor canım ya ben kendimi bebek fikrine yönelterek atlattım en azından amacım bu diye düşünüyorum annen de öyle yenecek en şiddetli zamanlarında olmaz da biraz toparlansın kendini bir şeye yönlendirsin kafasını bir şeye verecek o zaman kendisini daha iyi hisseder ilaç ismi verebiliyor muyuz buradan?verebiliyorsak bana söyle ben yazarım canım olur mu?yerimseniben
tekrar geçmiş olsun canımesselam canlar bacılar nasılsınız bakalım uzunnn bi aradan sonra
annemi soran merak eden herkesten allah razı olsun tam olarak iyileşmesede biraz daha iyi gibi
bende memlekete gittim annemlerle 3 gün kalıp dün geri döndüm
hepinizi öpüyorum bugün artık denk gelirsek bol bol konuşuruz inşllhh opuyorumnanaktan
bu aralar girip içimizi döküp çıkıyoruz bi tuhaf olduk valla kış gelince düzeliriz herhalde bilmiyorumkismilehiç kimseler uğramıyo anacım ne olmuş buraya böyle :gitme:
ne güzel kendini tedavi etmişsin bir nevi. allah bi daha yaşatmasın canım..benimki panik atak olarak geçiyor içim sıkılıyor sürekli ağlamak istiyordum şiddetli zamanlarımda artık hayattan bile zevk almaz olmuştum bu hastalığa dışarıdan kimsenin birşey yapması gerekmez çünkü fayda etmez bir yerin ağrısa falan kolay ama bunda o yok çok zor canım ya ben kendimi bebek fikrine yönelterek atlattım en azından amacım bu diye düşünüyorum annen de öyle yenecek en şiddetli zamanlarında olmaz da biraz toparlansın kendini bir şeye yönlendirsin kafasını bir şeye verecek o zaman kendisini daha iyi hisseder ilaç ismi verebiliyor muyuz buradan?verebiliyorsak bana söyle ben yazarım canım olur mu?yerimseniben
Sağol canım :1hug:
Mantarım da kistim de hiç bitmiyor,nasıl bi bünye varsa bende boshayallersmile
Allah önce sağlık versin herkese :Saruboceq:
anladım canım
annem ve abimde bipolar bozukluk var yani tanı bu
abim 10 yıldır ilaç kullanıyo annem 5
ama bu seferki depresyonmuş..o da hiç birşeyden zevk almıyo hiçbirşey yapası gelmiyo tek başına kalmak istemiyo mutsuz umutsuz bazen ağlıyo senağlama
annem zaten ilaç olarak seroguel kullanıyodu şimdi ek olarak lansor verdiler ( mutlu olmasını sağlıycakmış ama 15 günü buluyomuş etki etmesi bakalım
birde doktor çok kötü olduğun zaman ativan diye bir dil altı vermişti
ben bile aldım ondan 2 defa sempatiksalakcinni
ilaç ismi vermek sorun değil bu arada :)
gülüm bu ilaçlar hemen etki etmiyor zaten o yüzden de yavaş yavaş bırakılıyor bana da uyku düzensizliğim olduğu için seraquel vermişti beni çarptı ilaç çarpıntı yaptı o yüzden onu kestik ativan yeşil reçeteli sadece kriz anlarında yada çok kötü olduğunda alacak zaten şu önümüzdeki 10-15 günü atlatsa hafifler hastalık tekrarladığında ilk günler çok yoğun yaşanıyor sonra hafifliyor ilaçlar da etkisini gösremeye başlıyor dediğim gibi şu yoğun günleri bir atlatsın birşeylerle uğraşmaya başlasın daha çabuk toparlanır benim ialcım paxil yarımşar doz azaltıyoruz işte
tüm arkadaslara öncelikle selamlarrrr..sizlere güzel bir haberim var..Hamileyimbu güzel haberimi sizlerlede paylasmak istedim.aslinda benim icin yeni bir haber degil ama (14. haftamdayim) diger hamileliklerinde saniye kaybetmeden herkese haber vermistim, bu sefer hamile kalirsam 3 ay kimseye söylemeyecegime kendime söz vermistim.nihayet 3 aylimiz doldu ve kendime verdigim sözü tutmus oldum:)) veee artik aciklama zamani gelmisti..iste böyle kizlar.in$allah en kisa zamanda Allahim isteyen herkese hamile kalmayi nasip eder.:Saruboceq:darisi hepinizin ba$ina...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?