- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.061
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:Canım benim tebrik ederim, a.s. çok sevindim alkisalkisalkis
Maşallah,nazar değmesin 3de 1 i bitmiş bile :))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
portakalim yazdigin mesaji 30 dakika icinde editleye biliyorsun tatlim sonra edit kalkiyor yine canimin icisempatiksalakcinni
27 de oldum bugun 10.gun elimde var baya yapayim 1 ay demi porti?
ayrica rahim filmi esnasinda aci cekiliyormu ve rahim filmini cektirmek ne kadar suru sekerler birini z aciklayiverin hayirniza
skorpion hayirli ugurlu olsun tatlim dua et darisi bize olsun insallah
portakalcığım yok mu çalışma bu ay canım neyse mantar geçsin telafi edersiniz zor senin çalışmalar bitti herhalde son gün diyordun hadi iyi haberlerle gel öbür ay inşallahboshayallersmile
tüm arkadaslara öncelikle selamlarrrr..sizlere güzel bir haberim var..Hamileyimbu güzel haberimi sizlerlede paylasmak istedim.aslinda benim icin yeni bir haber degil ama (14. haftamdayim) diger hamileliklerinde saniye kaybetmeden herkese haber vermistim, bu sefer hamile kalirsam 3 ay kimseye söylemeyecegime kendime söz vermistim.nihayet 3 aylimiz doldu ve kendime verdigim sözü tutmus oldum:)) veee artik aciklama zamani gelmisti..iste böyle kizlar.in$allah en kisa zamanda Allahim isteyen herkese hamile kalmayi nasip eder.:Saruboceq:darisi hepinizin ba$ina...........
portakalim yazdigin mesaji 30 dakika icinde editleye biliyorsun tatlim sonra edit kalkiyor yine canimin icisempatiksalakcinni
ayrica rahim filmi esnasinda aci cekiliyormu ve rahim filmini cektirmek ne kadar suru sekerler birini z aciklayiverin hayirniza
tüm arkadaslara öncelikle selamlarrrr..sizlere güzel bir haberim var..Hamileyimbu güzel haberimi sizlerlede paylasmak istedim.aslinda benim icin yeni bir haber degil ama (14. haftamdayim) diger hamileliklerinde saniye kaybetmeden herkese haber vermistim, bu sefer hamile kalirsam 3 ay kimseye söylemeyecegime kendime söz vermistim.nihayet 3 aylimiz doldu ve kendime verdigim sözü tutmus oldum:)) veee artik aciklama zamani gelmisti..iste böyle kizlar.in$allah en kisa zamanda Allahim isteyen herkese hamile kalmayi nasip eder.:Saruboceq:darisi hepinizin ba$ina...........
Hayırlı olsun,çok sevindim..Allah kucağına almayı nasip etsina.s.
Kızlar sizlerden de güzel haberler bekliyoruz;porti,zor,ayşen....
Ben iyiyim kızlar,ikizler erken doğuyorlar biliyorsunuz..İnşallah birkaç hafta daha dayanırsak süper olacak.Küvez olayı da olmaz böylelikle..Benim için dua edin olur mu,sizler de benim dualarımdasınız..Öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet canım annemdede abimde uyku düzensizliği oluyodu bu hastalık geldiği zaman hele hiç uyumuyolardı
eğerki annem ilaç kullanmıyo olsaydı hiç uyumayacak ve bu illeti en korkunç şekilde yaşayacaktık daha öncelerden biliyorum bunu
anneme 3 4 5 senede bir uğruyo bu illet malesef :gitme:
senin ilacı doktorum bana vermişti bundan 4 sene önce anksiyete bozukluğu için :)bendede temizlik hastalığı illeti vardı bir ara ama ben içmedim atlattım çok şükür kendimi anlıyorum tekrarlamaya başladığını anladığımda başka uğraşlar bulup frenliyorum önlüyorum alsanaalsanasmile
geliyoruzzzzzzzz uleynnnnnnnnnnnn arkadan hepimizzzzzzzzzzzz doğurucazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
Hayırlı olsun,çok sevindim..Allah kucağına almayı nasip etsina.s.
Kızlar sizlerden de güzel haberler bekliyoruz;porti,zor,ayşen....
Ben iyiyim kızlar,ikizler erken doğuyorlar biliyorsunuz..İnşallah birkaç hafta daha dayanırsak süper olacak.Küvez olayı da olmaz böylelikle..Benim için dua edin olur mu,sizler de benim dualarımdasınız..Öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?