Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

portakalim yazdigin mesaji 30 dakika icinde editleye biliyorsun tatlim sonra edit kalkiyor yine canimin icisempatiksalakcinni

27 de oldum bugun 10.gun elimde var baya yapayim 1 ay demi porti?

ayrica rahim filmi esnasinda aci cekiliyormu ve rahim filmini cektirmek ne kadar suru sekerler birini z aciklayiverin hayirniza

skorpion hayirli ugurlu olsun tatlim dua et darisi bize olsun insallah

oh iyi olmuş yine gelmiş opuyorumnanaktan

sen hemen başla kuzu bu akşam yap bi tane çizgi koyulaşırsa baya sabah akşam yap,çalışmaları da ihmal etme kaydirigubbakcemile
acı falan yok canım,normalde vajinal muayene oldun mu hiç? Hani bi alet var ya metal hani onunla açıp bakıyolar ya tek acı o aletin girmesinde oluyo o da çok normal metal olduğu için yoksa tüplereilacı verirken acı falan yok
.5 dk süren bi işlem,biraz da uzanıyorsun toplam 15dk ancak sürer.

Son düzenleme:
evet canim vajinal muayene oldum olmammi:gitme:biliyorum o cubuguda ama onun plastigini biliyorum demiridemi varmisohaoldumsmile

o zaman ben bidene kalkip yapam zemuszemushe kizlar birde ne diyecegim ingiliz sitelerinde okudum hani biz kadinlardan afedersiniz bazen sumuk gibi:sinifsinif:bir akinti gelir ya seffaf bule:kedi:iste o akinti ne zaman cogalir ve sunerselaelaelaelaelaeo zamanlar yimirtlama gunu oluyormussositosositohe birde malum bolge pamuk gibi yumusarmis o vakitler bilginize:lepi:

Son düzenleme:
O zaman korkulacak bişey yok canım
Hadi yap bi tane bakalım tek mi çift mi çıkacak :))
O akıntıyı biliyoruz da bi işe yaradığını söyleyemem :)) çünkü hep takip edemiyorsun
sen ovulasyonlara bi başla bakalım kuzu inşallah işe yarar vesile olur

Son düzenleme:
portakalcığım yok mu çalışma bu ay canım neyse mantar geçsin telafi edersiniz zor senin çalışmalar bitti herhalde son gün diyordun hadi iyi haberlerle gel öbür ay inşallahboshayallersmile

evt hayatım bitti çalışmalarr bakalım bundan sonrası nasip inşallah faydası olur buay:Saruboceq: sen naptın keyifler nasıl?

cnm inan çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhh :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
darısı başımıza dua et hayatım bizeee

cnmm ben 9.günden başladım yapmaya 15.gün çok koyu bir çizgi çıktı adet uzunluğuna göre beliryosun test gününü cnm ama sen başla umarım faydasını görürsün rahim filmide kolay bişi rahat ol kendini kasma hemen 1 dklık bişi acı olsa bile sonucu iyi çıksın önemli olan opuyorumnanaktan

aysen hoşgeldin cnm annen iyimiş inşallah dahada iyi olur bundan sonra opuyorumnanaktan

herkesleriiiiiiii öptümmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cok tesekkür ederim..dualarim sizinle..

cnm inan çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhh :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
darısı başımıza dua et hayatım bizeee

amin.insallah canim.bacim hepinize dua ediyorum.insallah en yakin zamanda gelicek bebisleriniz....

saol cnmmmmmmmmmmm inşallahhhh arkandan hepimiz gelirizzzzzzzz özlemiştik topkte bebek haberini vallakaydirigubbakcemile3

geliyoruzzzzzzzz uleynnnnnnnnnnnn arkadan hepimizzzzzzzzzzzz doğurucazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

Hayırlı olsun,çok sevindim..Allah kucağına almayı nasip etsina.s.

Kızlar sizlerden de güzel haberler bekliyoruz;porti,zor,ayşen....
Ben iyiyim kızlar,ikizler erken doğuyorlar biliyorsunuz..İnşallah birkaç hafta daha dayanırsak süper olacak.Küvez olayı da olmaz böylelikle..Benim için dua edin olur mu,sizler de benim dualarımdasınız..Öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sagolasin canim.insallah..senin bebislerde insallah zamanini doldururda öyle gelirler dünyaya..:ecrin_bebek:

zaten direk uykuyu bozuyor o da sinirleri tüm harap ediyor:1no2:ben o yüzden kafeinli şeyleri mümkün olduğunca tüketmemeye çalışıyorum bir de biz neyi keşfettik biliyor musun?doktor her acillik olduğumda şekerli serum verdiriyordu o en kötü zamanlarımda kan şekerimde düşüyormuş meğer tesadüfen bir eczacı söyledi bunu hep kan şekerine tatlı iyi gelir diye bilirdik meğer önce çok yükseltip sonra küt diye düşürüyormuş:1shok: onu da kestik şimdi iyiym şükür ama dediğin gibi bu illet zaman zaman tekrarlıyor şimdi dua ediyorum tekrarlamasın diye:Saruboceq:sıkıntılandığımda kendi kendime bak küçücük bir bebek herşeyi değiştirecek diyorum senin artık bir amacın var diyorum rahatlatıyorum kendimiboshayallersmile

Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah:Saruboceq:darısı isteyen herkese olsun kendine çok dikkat et canım hamileliğinin tadını çıkar tatlıma.s.

geliyoruzzzzzzzz uleynnnnnnnnnnnn arkadan hepimizzzzzzzzzzzz doğurucazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

inşallah tatlım doğuracağız değil mi?hem de bağıra çağıra :lepi:ilkinde daha küçüktüm pek bir şeye aklım ermiyordu canım yandığı halde utandım bağıramadım gıkım çıkmadı eğer olursa bu sefer sancının bile tadını çıkaracağım ahdim vardelikafaduldenben ne yapayım tatlım ya hafta sonu yine doktorum var yarım doz daha azaltacağız bakalım hayırlısıa.sbir de bu aralar dişlerim çok sıkıntı veriyordu çalışmalar başlamadan onları da ele aldım olur da bebek olursa diş ağrısı çekilmez zaten zorda kalmadıkça tedavide olmuyor 2 ayım var daha onu aradan çıkarayım dedimboshayallersmile

Allah kolaylık versin canım kolayca doğur inşallah dualarımız seninle:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…