- 20 Şubat 2007
- 2.697
- 285
- 688
- 39
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.101
bir tanem ben o masaya çok çıktım benim oğlum doğduktan sonra 3 günlük lohusa iken lohusa hastası oldum doğumda karnıma çok bastırdıkları için karnım su toplamış şişlik başladı kanamam durmadı hastaneye kaldırdılar ateş 40 bu arada doğumda parça kaldığını düşündüler ve günde 3 defa kürtaj ve pansumana aldılar tam 45 günüm böyle geçti en son kontrole gittiğimde aradan 13 sene geçti atlattım korkuyu sanmıştım (korkudan zaten hiç doktora gidememiştim)ama atlatamamışım yüzüm bembeyaz olmuş masayı görünce doktor dedi niye böyle anlattım hikayemi biraz sakinleştirdi ben sana kraliçeler gibi doğum yaptırırım falan dedi de ancak geçebildim masaya düşün ölümden döndüm resmen ama yine de hayırlısıyla Allah'tan istiyorum bir tane daha:Saruboceq:
evet canım annemdede abimde uyku düzensizliği oluyodu bu hastalık geldiği zaman hele hiç uyumuyolardı
eğerki annem ilaç kullanmıyo olsaydı hiç uyumayacak ve bu illeti en korkunç şekilde yaşayacaktık daha öncelerden biliyorum bunu
anneme 3 4 5 senede bir uğruyo bu illet malesef :gitme:
senin ilacı doktorum bana vermişti bundan 4 sene önce anksiyete bozukluğu için :)bendede temizlik hastalığı illeti vardı bir ara ama ben içmedim atlattım çok şükür kendimi anlıyorum tekrarlamaya başladığını anladığımda başka uğraşlar bulup frenliyorum önlüyorum alsanaalsanasmile
Sağol canım...Aklımdasınız inan,inşallah o zaman da doğuma girerken sizler için dua edicem canım..Allahtan annene acil şifalar diliyorum canım:1hug:
Berrakada maşalllh o tatlı kızına,büyümüş değişmiş...Allah nazarlardan saklasın
aysen geçmiş olsun canım ben her zaman giremiyorum topige şimdi gördüm RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN şifa bekleyen herkese:Saruboceq:
selamlar kızlar
skorum kız ben cinsiyeti ne zaman belli olacak diye bekliyorum he :)
dilemma hadi inşlhh zamanında sağlıkla gelirler canımcım doğuma giderken bizlerde aklına gelirsek ne güzel olur
porti yine işleremi daldın kız:)
zorum sende akşamcı oldun artık bacım :)
flancım nerdesin kuzum
ay canım çok geçmiş olsun tabi ki korkarsın ya o kadar acı bbebgine bakarken en önemli gününde bide canınla ugraşmışsın ne diye bastırırlar karnına bilmemkialsanaalsanasmile
buralardayım gülüm opuyorumnanaktantatlım bak bir de ne diyeceğim sana bu mevsim geçişleride çok tehlikeli oluyor bahar ve sonbahar geçişleri tetikliyor olabilir annenin rahatsızlığını benim doktor tam sonbahara geçelim öyle keselim ilaçları demişti bekletmişti beni aklında bulunsunboshayallersmile
sağol canım allah razı olsun
aminnn inşlhhhhhhhh
sen nasılsın bebişimiz nasıl
Selam kızlar. :sinifsinif:
Burda bile hava soğuduysa diğer yerleri düşünmek bile istemiyorum.
Çok soğuk çook. :2: üşüyorum ,hapşuruyorum hiç keyfim yok :2:
Bu arada delirmek üzereyim mantar geçti die sadece dün gece ilaç almadım,kremi kullanmaya devam ediyorum hergün ama bugün hala mantarın geçmediğini anladım..
Napcam ben bu mantarla,bilmiyorum,tam geçti diyorum,geçmiyo
Çok uzun sürdü bu defa offf. mafoldumben
Bir an önce adet olsam da kurtulsam şu gerizekalı şeyden.
ee sizde ne var ne yok kızlar? :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?