Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

iyi olmaya çalışıyorum portakalcığım benim biliyorsun klasik ilaç kesme muhabbetim var kasımı bekliyorum tatlım hafta sonu yarım doz daha düşüreceğiz hayırlısı bakalımbilmiyorumkismilebir de eşim bu aralar bir yoğunlaştı sorma dedim 13 seneden sonra çocuk yapacağız kaçamazsınkaydirigubbakcemile

Selam kızlar

Dilemma nasılsın canım?İnşallah vaktinde doğar ikizlerin,heyecandan üzüntüden kaçın bu aralar daha dikkatli ol,hayırlısıyla sağlıkla kucağına al canım az kaldı
Bize haber verirsin dime ?

quselcim nasılsın canım var mı bi gelişme ?

flan kasıma bişey kalmadı seninle beraber bizde bekliyoruz bak yalnız bırakmıyoruz seni :))
sık dişini biraz daha bak ilacı kesince ilk aydan goooool olacak :))

Son düzenleme:

siz beklemeyin canım benim Rabbime şükür bir tane karaböcüğüm var sizde yaşayın o duyguyu inşallah siz benden önce verin güzel haberleri ben beklerim tatlımopuyorumnanaktan

selamlar kızlar
skorum kız ben cinsiyeti ne zaman belli olacak diye bekliyorum he :)
dilemma hadi inşlhh zamanında sağlıkla gelirler canımcım doğuma giderken bizlerde aklına gelirsek ne güzel olur
porti yine işleremi daldın kız:)
zorum sende akşamcı oldun artık bacım :)
flancım nerdesin kuzum

Selam kızlarrrr eve geldim artıkkkkk .:) Nasılsınızz? Skoprpioncum tebrik ederimmm,Allah tamamına erdirsin. Çok sevindimmm.Darısı tüm isteyenlerin başınaaaa inşallahhhh.Aminnnnnnn.opuyorumnanaktan

Selam kızlarrrr eve geldim artıkkkkk .:) Nasılsınızz? Skoprpioncum tebrik ederimmm,Allah tamamına erdirsin. Çok sevindimmm.Darısı tüm isteyenlerin başınaaaa inşallahhhh.Aminnnnnnn.opuyorumnanaktan

selam canım hoşgeldin bebişimiz nasıl bakalım
bak uzun zamandır resmini eklemiyosun özledik yahuu bakalım büyümüşmü prenses

maşşallh sübhanallahhhhhhhhhhhh
kız berrak bu kız tombişmi olacak nedir yirimmm benn onuuu son resme bittimmmmmmmm
bu arada git gide sana daha çok benzemeye başlamışş sositososito

hosgeldin bacim sende.cinsiyeti insallah bir dahaki kontrolüme görünür..annen rahatsizlanmis Allahtan acil $ifalar dilerim.opuyorumnanaktan

cok tesekkür ederim canim.senin kizda masallah ne kadarda büyümüsyerim onu ben. cok tatli karakiz:ecrin_bebek:41 kere masallah tüh tüühhh.

Sağol canım...Aklımdasınız inan,inşallah o zaman da doğuma girerken sizler için dua edicem canım..Allahtan annene acil şifalar diliyorum canım:1hug:

Berrakada maşalllh o tatlı kızına,büyümüş değişmiş...Allah nazarlardan saklasın

maşşallh sübhanallahhhhhhhhhhhhkız berrak bu kız tombişmi olacak nedir yirimmm benn onuuu son resme bittimmmmmmmm
bu arada git gide sana daha çok benzemeye başlamışş sositososito

cok tesekkür ederim canim.senin kizda masallah ne kadarda büyümüsyerim onu ben. cok tatli karakiz:ecrin_bebek:41 kere masallah tüh tüühhh.

Teşekkürler kızlarrrr. opuyorumnanaktan Büyüdü valla, hemencecik büyüyolarr.kaydirigubbakcemile3

cnm benim inşallah seninde bebişlerin azcıkdaha dayanır :Saruboceq: bizim güzel haberlerimizde bakalım gelicek inşallah cnm hala işte minnacık umutlar taşıyarak devam ediyoruz nasip öpt cnmopuyorumnanaktan

akşamcı oldum ya anca şimdi alıyorum elime işte sinir bir durum bakalım sen naptın cnm ?opuyorumnanaktan
berrakçımm cnm maşallah kızına cnm tü tü tüüüüüüü nazar değmesin kızımıza çok feci bişi olcak valla kaydirigubbakcemile3

portakalımm sen napıon hayatım misafirin var tabi onlarla ilgileniyosundur öpt cnm seniopuyorumnanaktan

benim buayda olmadı kızlar sanırım nebu göğüslerde felan hiçbişi yok ya acır deme azcık fos yine kafamçokkarıştı geçenay bile daha fazla belirti vardı bendekaydirigubbakcemile3 amannn napalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…