- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.161
Günaydın kızlar,
salı günü kontrole gittim ama haberler iyi değil iğneleri bıraktığım anda yumurtaların büyümesi durmuş. tekrar kullanmaya başladım bu sefer de kanama başladı. Cumartesi tekrar gidicem ama bu ay boşa gitti galiba iğne de dünyanın parası yanilmaz: aldğım izinlere mi verdiğim paraya mı verdiğim emeğe mi hangine yanayım kafam karıştı CADIARZU
ben de iyiyim canım sağol opuyorumnanaktan özledim siziiyidir şükür gülüm sen nasılsın?olumunekankayizsmile
iyi olun,bebişe iyi bakbenden iyilik canim yani bizden:)))evdeyim herzamanki gibi..
günaydınlar
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sabah sabahh kim olaa sempatiksalakcinni
iyi akşamlar kızlar opuyorumnanaktan
Bugün tüp bebek merkezine gittik.
Aşılamaya karar verdik.İlk iğnemi yaptım göbekten.
Pazartesi kontrolüm var.
Klomende başarılı olamadığımız için şuan aşılama aşamasındaymışım.
Bir sürü doktora gittim ama hiç bir doktor öyle detaylı muayene etmemişti.Bir sürü işlem yaptılar.Ayrıca çok ilgili,alakalı ve güleryüzlüydüler
2.kez rahim filmi çekilmiş gibi oldu, ona benzer işlemler yaptılar, ilaç verdiler içeri.
Başladık bakalım,hayırlısı,dua edin kızlar. :Saruboceq: :Saruboceq:
hepinizi öptüm opuyorumnanaktan
Hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.İnşallah güzel haberler verirsin bizeee , bekliyoruz kızımla güzel haberlerini teyzesiiiiiii :))))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Pazartesi kontrolüm var.
Bir sürü doktora gittim ama hiç bir doktor öyle detaylı muayene etmemişti.Bir sürü işlem yaptılar.Ayrıca çok ilgili,alakalı ve güleryüzlüydüler
2.kez rahim filmi çekilmiş gibi oldu, ona benzer işlemler yaptılar, ilaç verdiler içeri.
iyi olun,bebişe iyi bakbi cimcime bekliyoruz senden alkisalkisalkis
Pazartesi kontrolüm var.
of kızlar çatliycim hamilemiyim diye yarın adet günüm test yaptım çooooooook silik çıktı yani o kadar silik ki sadece ışıkta görünüyo belli belirsiz evde bi test kaldı onuda yarın yapim dedim hafta sonu eczaneler kapalı alamıycam çatlamıyım meraktan sora :kedi: koca karı yöntemlerini bile denedim yahu bide eğitimci olcam böyle şeylere inanmayan ben başka çare kalmayınca deneniyormuş meğersemkiprik yöntemi bide parmak yöntemini denedim biri tuttu diğeri tutmadı testde şüpheli ölcem meraktan sempatiksalakcinni
insallah hamilesindir canim.yarin yapmada öteki gün yapsan daha net bir sonuc alirsin.hamileysende en son hamilelik hormonu idrarda belli oluyo.cok net cikmamasi normal.hem sizin orda nöbetci eczane oluyo mu?hayirli haberlerini bekliyoruz:CüvCüv:
Pazartesi kontrolüm var.
kızlar yarın kontrolüm var yumoşların son durumun bakıcaz 2 gün kanamam oldu aynı zamanda da iğnelere dvam ettim bu durumda yumoşların büyüdüğünü hiç sanmıyorum ama bakıcaz artık yarın pazartesi sonucu yazarım hepinize teşekkür edrim iyi dilekleriniz için iyi akşamlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?