Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

çok sevindim canım :teytey: :teytey: :teytey: Allah analı babalı büyütsün inşallah topikte uzun zamandır hamile haberi yoktu inşallah uğur getireceksin tebrik ederim tekrar

kızlar bugün kontrole gidicem yumurtalar büyüdüyse çatlatma iğnesi olucam. işyerinden bu takip için o kadar izin aldım ki böyle kaç ay izin alırım bilemiyorum. İnşallah bu ay sonuç alırım utanıyorum artık izin almaya valla :kedi:

inşallah güzel bir sonuç alırsın canım bize de haber ver zamanın olursa dualarımız seninleopuyorumnanaktan

esselam canlar
anacım topik terkedilmişler topiğine döndü
zorum nerdesin bacımm msn dede denk gelmiyok
porti zaten unuttu topiğini :umursamaz:

Ben geldimmmmmm.Yarın 3 tane aşımız var bakalım ne yapıcaz.Ateş yapabilirmiş aşılar.Fitilimiz var, inşallah ateş yapmaz.

İyi akşamlar kızlar

Cumaya kadar full çalışacağım.İş yerinden giremiyorum eve geç geliyorum,misafirlerimle bile vakit geçiremiyorum.Aklım hep sizde,bi bakayım dedim ne var ne yok diye.

Herkes iyi mi?

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,
salı günü kontrole gittim ama haberler iyi değil iğneleri bıraktığım anda yumurtaların büyümesi durmuş. tekrar kullanmaya başladım bu sefer de kanama başladı. Cumartesi tekrar gidicem ama bu ay boşa gitti galiba iğne de dünyanın parası yani lmaz: aldğım izinlere mi verdiğim paraya mı verdiğim emeğe mi hangine yanayım kafam karıştı CADIARZU

bende seni merak etmiştim tatlımolumunekankayizsmilehaklısın tedavi pahalı maddi manevi çok yoruluyoruz canım inşallah çabalarımız birgün hayırlısıyla sonuç verir:Saruboceq:ama moralini yüksek tut canım tedavi iyi sonuç verir umarım:1hug:işyeride ayrı bir stres zaten fisfisfis

İyi akşamlar kızlar

Cumaya kadar full çalışacağım.İş yerinden giremiyorum eve geç geliyorum,misafirlerimle bile vakit geçiremiyorum.Aklım hep sizde,bi bakayım dedim ne var ne yok diye.

Herkes iyi mi?

benden iyilik canim yani bizden:)))evdeyim herzamanki gibi..

gecmis olsun canim.insallah bir daha ki aya hersey yolunda gider:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…