Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ayy kızz insna korkar yahuuu eyvahedigeldismile yanlış yaparım felan diyee eyvahedigeldismile
ahh ahhh nelere katlanıyoruz şu sıpalar uğruna
sabrın sonu selamet ama inşlhhhhhhhhh :Saruboceq:
aman ne süprizi yaaaa bi ahlt olmaz benden :çok üzgünüm:
annemde aynı canım hala düzelmedi senağlama

Hadi inşalah bu defa karnın bebişlerle dolar. Pazartesiyi iple çekiyorummm. :) İnşallah büyümüş olurlar. Şimdilik kızım uyuyoken bende uyuyayımm.Öptüm hepinizi.Aysencim teşekkürler canımmm.Darısı hepinizin başına inşallahhhh.

canım tedavin hayırlı uğurlu olsun inş..:lepi:
allahım inş. yüzünü güldürsün meleğin annesinin göbüşüne gelsin.:Saruboceq:.(AMİNNNNNNNNNNNNN):Saruboceq::Saruboceq:

Çok sağol canım :1hug:
İnşallah (amiin) vesile olur bu tedavi de bebeğim gelir :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Allah herkese nasip etsin inşalalh :Saruboceq:

yok ya damara değil deri altına yapılıyor bebek uğruna gözünü karartıp kaktırıyorsun iğneyi :))
inaşşah emeklerimizin arşılığını alırız.
Allah şifa versin canım annene

haber vericem pazartesi canım
inşallah büyürler :Saruboceq:
hadi uyu sende dinlen öptüm

tamam canım iyi geceler sana
valla gündüz sohbetlerini özledim yaaa
bende kalkıyorum okanı izliyim barii boshayallersmile
öptüm seni

bende çok özledim.yarın akşam erken geliyorum yemekten sonra toplanalım olmaz mı?
müsayit olan herkes gelsin kaynatalım :))

Son düzenleme:
günaydınlar nasılsınız?ben çok kötü grip olmuşum:2:kayınvalidemi bulup müjdeliyeyim barikaydirigubbakcemile3

sagilimiz iyi Allaha sükür canim .bakalim p.tesiyi sabirsizlikla bekliyorum doktorum cinsiyet üzerine bir tahmin yapacakmi diyeeyvahedigeldismile

Allah eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde evlatlar nasip etsin inşallah canım:Saruboceq:bizede haber ver pazartesi olur mu?merak ettim şimdi

portakalcığım dualarımız seninle canım inşallah pazartesi güzel haberlerle gelirsin:Saruboceq: müsait olursan haber ver olur mu tatlım?

aysenciğim annen aynı mı?biraz zaman geçerse daha iyi olur bu hastalık hemen geçmiyor bir yerin ağrısa tedavi uygularsın geçer ama bu öyle değil geldiğinde çok yoruyor ama moralini yüksek tut bugün olmazsa yarın yarın olmazsa öbür hafta muhakkak geçecek :Saruboceq:bu arada benden birşey olmaz falan da deme bakmışsın bir süpriz olmuş o gün de bir gün gelir tatlış sen moralini yüksek tut yeter ki girebildikçede anneden haber vermeyi unutma olur mu?olumunekankayizsmile

berrekadacığım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah:Saruboceq:çok tatlı maşallah kızın

Günaydın kızlar,

Selamlar flancım.
Doktora gittim geldim.Şimdilik sorun yok.yumoşlar atağa geçmişler büyüyolar yavaş yavaş.Kan verdim yapılması gereken testler varmış,hepsini hatırlayamadım ama hepatit,şeker,hemogram,Fsh,idrar vs.Çarşamba tekrar kontrolüm var,Yumoşlar 17-19mm olana kadar İğnelere devam edeceğim.Şİmdilik benden haberler bu kadar.

Tancredi ve skorpion sizden güzel haberler bekliyoruz
.

selam tatlım ilerleme olduğuna çok sevindim canım testleri yapmaları da çok iyi ilgileniyorlar demekki ara ara haber verirsin değil mi?:1hug:

slm kızlar malesef bende haberler hiç iyi değil moralim çok bozuk boğazımda bir yumru var resmen mafoldumben cumartesi doktora gittim yumurtalarda bi gelişme yok onca iğneye rağmen. doktor ciddi yumurtalama sorunum olduğunu söyledi hatta 38-40'lı yaşlarda görülen sorunlar gibi dedi. Önümüzdeki ay yine iğne tedavisi olacak ama iğnenin içeriği değişecek. Doktor ayrıca tüp bebek merkezindeki bir arkadaşından da destek alacak.Ama bu yumurtalar büyümezse normali aşılamayı geçtim tüp bebek bile yapamıycaz kızlar mafoldumben
Allahım bu kabus geçecek mi hayatımda bu kadar çaresiz kaldığımbir dönem olmamıştı.. senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…