Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım :Saruboceq:

Evet canım güler yüz gerçekten iyi geliyor,motive ediyor insanı.
İnşallah hayırlı olur yüzümü güldürür bu tedavi.
Benim bayrama kalmaz canım,nasip olursa herşey yolunda giderde yapılırsa aşılama bayramdan 4-5 gün önce sonucu öğrenmiş olurum diye düşünüyorum.Tutmazsa da diğer ay tekrarlamayı düşünmem ara veririm en az 1 ay.

pazartesi benimde kontrolüm var sabahtan
inşallah ikimizde güzel haberler alırız o gün yumoşlarımız gelişir inşallah.
iğneni sende kendin mi yapıyorsun canım?
şuan aynı tedavideyiz hangi iğneyi kullanıyorsun,kaç tane yapıldı?
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim,inşallah Allah bize de nasip eder anne olmayı :Saruboceq:

canim insallah :ecrin_bebek:agzin bal yesin..opuyorumnanaktan

haberi duyunca cok sevindim canim senin adinahihoyyyt.insallah bebisine bir an önce kavusmak nasip olur.:Saruboceq:

Sağol canım inşalalh Allah hepimizin gönlüne göre verir.:Saruboceq:
Hepimizin yüzü güler :Saruboceq: :Saruboceq:

Hoşgeldin aramıza a.s.
Silik çıktıysa hamile olma ihtimalin çok yüksek biraz daha sık dişini sabret,kesin sonucu da paylaşmayı unutma
şans getirirsiniz bize inşallah,bu ay hamilelerle dolsun burası inşallah :Saruboceq:

Selam kızlarrrr ve günaydınnnnnn :)
selam kuzum,iyi geceler :))

Sağol canım :1hug: inşallah paylaşacağım şeyler hep güzel olur bundan sonra. :Saruboceq:
Pozitif olmak istiyorum bu tedavide.

geçmiş olsun bakalım dişlerde hazırlanıyor yavaş yavaş,sıra bebeğegeliyor :Saruboceq: kasıma az kaldı zemuszemus
bende dun yaptım cift cizgi cok belırgın ay yanılma payı yoktur dımı kızlar cok korkuyorum

çift çizgi çıktıysa yanılma payı çok çok nadir olur canım ama mutlaka kanda da baktırmalısın
Şimdiden hayırlı olsun a.s.
Haber vermeyi unutma opuyorumnanaktan
Allah gönlüne göre versin :Saruboceq:

selamlar
flancım hade geçmiş olsun bitti gitti desene olumunekankayizsmile

Selam cnm,nasılsın?
Ne var ne yok?

iyi akşamlar porti nasılsın
nasıl gidiyo iğneler olumunekankayizsmile

İyiyim kuzu,sen nasılsın?
iğneler iyi ama sanırım göbeğimin üstü elek gibi olacak :))
bugün 2.iğnemi tek başıma yaptım,dünkünü hemşire gözetiminde yapmıştım o bana yardımcı olmuştu,öğrenmem için.
bugün iğneyi hazırlarken nasıl heyecanlandım elim ayağım titredi anlatamam kaydirigubbakcemile3
uyuşturucu kullananlar geldi aklıma tuvalet köşelerinde nasıl yapıyorlar diye :)

Portakal,şimdi bu iğneler ne işe yarıyomuş kız :? anlat bakimm banaaa.Pazartesi ne olucak onu da anlat bakim ? :)))

Vee nasılsınız diye sormayı unutmuşum kızlarrrr. Nasılsınızzz ?

Son düzenleme:

çok iz oluyomu yaa kafamçokkarıştı
bana çatlatma iğnesini yapınca yeri bile belli olmuyodu eve gelip baktığımda bilmiyorumkismile
hade bakalımm pzrtsiye kocmana olsunlar inşlhhhhhh
bende pzrtsi test yapıp söktürücüyü içmeye başlıycam o günde annemin yanına gidicem galiba 3 günlüğüne felan
adet olursam doktora git gel başlarsa daha gidemem

Portakal,şimdi bu iğneler ne işe yarıyomuş kız :? anlat bakimm banaaa.Pazartesi ne olucak onu da anlat bakim ? :)))

Vee nasılsınız diye sormayı unutmuşum kızlarrrr. Nasılsınızzz ?

Bu iğneler yumurtaları geliştirmeye yarıyor canımcım :)
İlaçtan daha etkili.
Pazartesiye kadar 3 tane iğne yapmış olacağım.Doktor ult. da bakacak yumoşlara büyüyor mu ,ne kadar oldu,daha kaç tane iğne gerekli olduğuna karar verecek.
1 kutuda 5 iğne var.Yetmezse 1 kutu daha yazacak.
2güne bir takip edecekler canım.Yumoşlar büyürde bi aksilik çıkmazsa eşimden sperm alıp bana enjekte edecekler böylece aşılama yapılmış olacak.

Ne güzel anlattım dime :))

Çatlatma iğnesinin ucu kadar ince iğne ama izi belli oluyor.
Hatta karnımın iki tarafıda sızlıyor.Yaparken bişey yok ama 1 saat sonra falan dokununca acımaya başlıyor,Ağrı sızı yok ama elleyemiyorum acıyo.
Hayırlısı neyse o olsun canım. :Saruboceq:
Yap bakalım belki bi süpriz olur, inşallah :Saruboceq:
Annen nasıl bu arada?

canım tedavin hayırlı uğurlu olsun inş..:lepi:
allahım inş. yüzünü güldürsün meleğin annesinin göbüşüne gelsin.:Saruboceq:.(AMİNNNNNNNNNNNNN):Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…