- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.181
canim insallah :ecrin_bebek:agzin bal yesin..opuyorumnanaktan
haberi duyunca cok sevindim canim senin adinahihoyyyt.insallah bebisine bir an önce kavusmak nasip olur.:Saruboceq:
of kızlar çatliycim hamilemiyim diye yarın adet günüm test yaptım çooooooook silik çıktı yani o kadar silik ki sadece ışıkta görünüyo belli belirsiz evde bi test kaldı onuda yarın yapim dedim hafta sonu eczaneler kapalı alamıycam çatlamıyım meraktan sora :kedi: koca karı yöntemlerini bile denedim yahu bide eğitimci olcam böyle şeylere inanmayan ben başka çare kalmayınca deneniyormuş meğersemkiprik yöntemi bide parmak yöntemini denedim biri tuttu diğeri tutmadı testde şüpheli ölcem meraktan sempatiksalakcinni
günaydınlar a.s.
bende dun yaptım cift cizgi cok belırgın ay yanılma payı yoktur dımı kızlar cok korkuyorum
sağlığın nasıl canım her şey yolundadır inşallah:Saruboceq:
bende dun yaptım cift cizgi cok belırgın ay yanılma payı yoktur dımı kızlar cok korkuyorum
hadi hayırlısı bakalım canım güleryüzlü karşılanmak bize o kadar iyi geliyor ki aslında bu işi yapanların bunun farkında olmaları gerekir değil milmaz:
güzel haberlerini bekliyoruz canım ufak bir hatırlatma yapayım önümüzdeki ayın içinde bayram var takip açısından zorluk yaşayabilirsin aklında olsun sonradan sürpriz yaşama tatlım ...
pazartesi benimde kontrolüm var sabahtankızlar yarın kontrolüm var yumoşların son durumun bakıcaz 2 gün kanamam oldu aynı zamanda da iğnelere dvam ettim bu durumda yumoşların büyüdüğünü hiç sanmıyorum ama bakıcaz artık yarın pazartesi sonucu yazarım hepinize teşekkür edrim iyi dilekleriniz için iyi akşamlar opuyorumnanaktan
canim insallah :ecrin_bebek:agzin bal yesin..opuyorumnanaktan
haberi duyunca cok sevindim canim senin adinahihoyyyt.insallah bebisine bir an önce kavusmak nasip olur.:Saruboceq:
of kızlar çatliycim hamilemiyim diye yarın adet günüm test yaptım çooooooook silik çıktı yani o kadar silik ki sadece ışıkta görünüyo belli belirsiz evde bi test kaldı onuda yarın yapim dedim hafta sonu eczaneler kapalı alamıycam çatlamıyım meraktan sora :kedi: koca karı yöntemlerini bile denedim yahu bide eğitimci olcam böyle şeylere inanmayan ben başka çare kalmayınca deneniyormuş meğersemkiprik yöntemi bide parmak yöntemini denedim biri tuttu diğeri tutmadı testde şüpheli ölcem meraktan sempatiksalakcinni
selam kuzum,iyi geceler :))Selam kızlarrrr ve günaydınnnnnn :)
dr.beğendiğine çok sevindim tatlım çünkü o çok önemli hepsinin eli alışmış şunu yap bunu yap gönder alakalı olması çok iyiboshayallersmileinşallah aşılamadan sonra güzel haberler verirsin bize dualarımız seninle canım :Saruboceq:
günaydın canım nasılsın?dişlerim bitti bu arada sadece son rütuşlar kaldı onda da korkulacak birşey kalmadı bir de çok çekirdek çittiğimden ön dişler tavşan gibi olmuştu onları yapacakdelikafadulden
selamlar
flancım hade geçmiş olsun bitti gitti desene olumunekankayizsmile
hellooooo, kızımın resmini ekliyim teyzeleriiii :)
iyi akşamlar porti nasılsın
nasıl gidiyo iğneler olumunekankayizsmile
İyiyim kuzu,sen nasılsın?
iğneler iyi ama sanırım göbeğimin üstü elek gibi olacak :))
bugün 2.iğnemi tek başıma yaptım,dünkünü hemşire gözetiminde yapmıştım o bana yardımcı olmuştu,öğrenmem için.
bugün iğneyi hazırlarken nasıl heyecanlandım elim ayağım titredi anlatamam kaydirigubbakcemile3
uyuşturucu kullananlar geldi aklıma tuvalet köşelerinde nasıl yapıyorlar diye :)
Portakal,şimdi bu iğneler ne işe yarıyomuş kız :? anlat bakimm banaaa.Pazartesi ne olucak onu da anlat bakim ? :)))
Vee nasılsınız diye sormayı unutmuşum kızlarrrr. Nasılsınızzz ?
çok iz oluyomu yaa kafamçokkarıştı
bana çatlatma iğnesini yapınca yeri bile belli olmuyodu eve gelip baktığımda bilmiyorumkismile
hade bakalımm pzrtsiye kocmana olsunlar inşlhhhhhh
bende pzrtsi test yapıp söktürücüyü içmeye başlıycam o günde annemin yanına gidicem galiba 3 günlüğüne felan
adet olursam doktora git gel başlarsa daha gidemem
Bu iğneler yumurtaları geliştirmeye yarıyor canımcım :)
İlaçtan daha etkili.
Pazartesiye kadar 3 tane iğne yapmış olacağım.Doktor ult. da bakacak yumoşlara büyüyor mu ,ne kadar oldu,daha kaç tane iğne gerekli olduğuna karar verecek.
1 kutuda 5 iğne var.Yetmezse 1 kutu daha yazacak.
2güne bir takip edecekler canım.Yumoşlar büyürde bi aksilik çıkmazsa eşimden sperm alıp bana enjekte edecekler böylece aşılama yapılmış olacak.
Ne güzel anlattım dime :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?