Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

alıntı yapmayı unutmuşum senin mesajına güldüm zorxcim

defneyi hatırladım şimdi,ne güzel ya o da baya bekledi bizim gibi tabi aralarda kayıp gebeliği olmadıysa.Hayırlısı olsun.Allah herkese nasip etsin inşallah.

seninki tam anacı oldu desene..ne güzel benim çocuğum olursa inşallah o da öyle olur kimseye gitmez hep benim kucağımı ister :)) paylaşmak istemiyorum kimseyle :)) tak dedi canımıza

zor nerdesin kuşum girmemişsin bidaha.Neler yapıyorsun?

Bu arada aysenden haber yok bak aramıyorda hiç gezenti garu.Flanda kayıplarda.

huu huu kızlar nerelerdesiniz?Dönün yuvaya artık.

selam canlarım nasılsınız
alıntı yapmıyorum pek vaktim yok
portim aşılamayı yaptırmışsın canımcım hadi inşlhhhhhhhhhhhhhh bu sefer geldi senin miniş
artık engin tecrübelerinden faydalanırız
ben bayramın 4 günü geldim evime ama vakit bulup giremedim misafir yoğunluğuna uğradım bu ara birde hastaydım boğazlarım ve kol ağrısı çektim günlerce
zorum sen nirdesin bakayım daha bitmedimi dip köşe temizliğin:)
kk da bi tuhaf olmuş hiç beğenmedim
bugün eşim gitti tahlil verdi bakalım hormonlarına bakılıyo
yükseltil yükseltmez aşılamaya doğru gidiyorum bende :86:

selam canım korkulcak bir şey yok bende 2 ay önce çektirdim ağrı kesici bile almadım anestesizide almadım tabi
sadece antibiyotik içtim gitmeden
aletlere hiç bakma ben bakmadım
haklısın o psikoloji berbat bişi ben içeri girerken nerdeyse ağlıycaktım gözlerim doldu ama korkudan değil o durumdan orda olmaktan be bu kadar bekmelemekten bunca şeyleri yaşıyo olmaktan
inşlhh seninde temiz çıkar canımcım
iyi haberlerini bekliyoruz

aaa nedense alıntı yapamıyorum
presensescim sana yazmıştım ama :)

skorcum sende işe başlamışsın hade hayırlı olsun fazla yorma minişi:)

sezencim oğluna maşallahh canım darısıda bizlere olsun artık inşlhh

berrakcım sen nasılsın öykü kızımızda iyidir inşlhhh

portakalim kurtaj esnasini hatirlamiyorum anestezi yapildi ama benim dusugum iki gun surdu 1.gun sicak suyla berabar agir kanamam geldi.acile gittik acildeki doktor dusuk yasiyorsun dedi.ama beni ne ultrasono tuttular nede baska birsey yaptilar bebek nerede diyorum bebegim icimde hala diyorum anlamiyor aptallarbana agri kesici verip eve gonderdiler 2. gun bebegim evde dustu resmen dogurdum ve bebegim bunu soylemesi cok zor ama tuvalete dustu iste o an ben cildirdim delirdim Allah razi olsun yari annem dedgim bir yakinim bebegimi aldi oradan.cok cektim ben ondan sonra zaten kendimi kaybettim cok agri cektim hastaneye gidene kadar hastanede agri kesici veriyorlar arka arkaya ama hic dinmiyor acim dahada fazla artiyor once vakum yaptilar icimi temizlemek icin ama fayda etmedi bebek 4 aylik oldugu icin icimde cok yer edinmis sonra kurtasa aldilar beni ama o vakum aninda ben bittim bittim.diyorum ya en kucuk bir muaneye bile dayanamiyorum artik kendimi cok kasiyorum,utaniyorum,eriyorum,cildirip,deliriyorum resmen.

iste boyle oldu hersey.

porticigim asilama yaptirmissin bu arada hadi hayirlisi insallah aliriz hayirli haberleri aysencigim cok sagol canim insallah hakkimizda hayirlisi olur tatlim.

ay çok geçmiş olsun çok etkilendim üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın çok geçmiş olsun canım..

nasilsiniz bakalim??biz cok iyiyiz bugün uzun aradan sonra nerdeyse 3 aylik bir ara.. ilk defa tekrardan i$e ba$ladimilk günümü calistim geldim bile:)) güzel gecti özlemisim calismayiöpüldünüz

Hayırlı olsun canım uzun aradan sonra çalışmak eminim zordur 9 gün tatil yaptık şunun şurası aylardır çalışmıyormuşum gibi hissettim bn de

porticim aşılaman hayırlı olsun canım valla hep aklımdasın inşallah güzel haber verecksin bize
ben de adet söktürücü kullandım bu ay ama hala kırmızıyı göremedim yaa glucofeni falan da bıraktım hepten bir ilerleme yok söktürücüyle bile adet olamadım 2 aydır. gidişat iyi gibi gelmiyor bana
bu arada kkdaki değişikliği sevemedim ben öncesi daha iyiydi bence.

Son düzenleme:

içini rahat tut tancredi doktora gidiyomusun her ay düzenli yoksa doktorudamı bıraktın

sagolun kizlar evet artik calisiyorum.uzun ara olmasina rahmen zor gelmediözlemisim isimi evdede sikilmistim iyi oldu bir yandanda evde hareketsizlikten cok kilo almaya baslamistim zaten:))hepiniz öpüldünüz

doktora gidiyorum canım ama onun da yaptıkları sınırlı sonuçta söktürücü veriyor işe yaramıyor iğne tedavisi oldum geçen ay yumuşlar büyümedi aksilik üstüne aksilik yaşıyorum umarım bu günler de geçer saol ekocum

içini rahat tut tancredi doktora gidiyomusun her ay düzenli yoksa doktorudamı bıraktın

doktora gidiyorum canım ama onun da yaptıkları sınırlı sonuçta söktürücü veriyor işe yaramıyor iğne tedavisi oldum geçen ay yumuşlar büyümedi aksilik üstüne aksilik yaşıyorum umarım bu günler de geçer saol ekocum

slmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

portakalım senden başliyim cnm güzel hbrleri senden beklediğimiz için..nasılsn kuşum keyfin nasıl ii bak kendine yorulma üzülme kuluçkaya yat yani kuşum

ekocum dişmi çıkarıyo kuzun zorlanırsın ama oda güzeldir be minnacık ye onun dişini annnesi ham yap öpt

aysencim cnm denk gelemiyoruz temizlik bitti çoktan cnm ama geziyoruz buara durmadan cnm ondan denk gelemedeik sen iimisin birazdaha?:94:iğne yapim sana gelsen:94:

tancredi cnm sıkma canını hayatım ya belki bilirsin ama senin adetin az geliodu deme aslanpençesi ve civanperçemi çok ii kuzum ondan iç bak mutlaka acı bişi ama söktürücü özelliği var heradet döneminde içmek gerekiomuş aslında dene bi istersen cnm

skorpioncum sen naptın cnm iş nasıl gidiyo göbeğin ne alemde ay baya çıkmıştır deme cnm aman dikkat et sende işte felan kendine cnm

kızlar öpttttttttttt denk geliriz inşallah bugün:92:

Son düzenleme:
zorxcum hani iğnetedavisi oluyorum yaetkileme olmasın diye bugüne kadar hiç doğal bişey denemedim ama baksana ilaçlardn fayda yok bi deniyim bakalım sağol cnm:87:

ay kızlar rüya yazıcam yorumlayın lütfen canlarrr..

uçurumun kenarındayız ve kardeşimin elinde erkek çocuğu var ve bana diyolarki namaz kılarsan bu çocuk senin olucak ve ben uçurum kenarında tututna tutuna namz kılıyorum aslında çok açık bi rüya deme kılzar namaz kılmam söylendi resmen :18: hayır olsun inşallah

slm kızlar,aranıza tekrar geldim,ama eski şifremi unuttum ve tekrardan yapamadım.baska bi isimle tekrar actım.ben cicvir :) herkesi cok özledim.evi tasıdım arkadaslar.telefon nakliydi,tekrar internet baglantısıydı,baya zaman gecti,portim asılama yaptırmıssın canım,inşallah pozitif sonuc alırsın tatlım.actıgımda umuyordumki belki sen.zorum güzel haberlerinizi alırım dedim ama olsun saglık olsun.en kısa zmanda,burdan hepberaber güzel haberler alır ve paylasırız

Selam kızlar :92:

hoşgeldin kuzum,inşallah gelir bebişim
amaaa aşk olsun bayramın 4.gününden beri evdesin ve 10 dk bile vakit bulup bakamadın merak etmedin bizi öyle mi?
geçmiş olsun şimdi nasılsın,iyileştin mi biraz?

canım benim ya çok üzlülerek okudum yazdıklarını.Yaşadıkların çok zor,Allah bir daha yaşatmasın böyle şeyler.
Muayeneye bile dayanamamanı çok iyi anlıyorum şimdi.
İnşallah Allahım tez zamanda sana hayırlısıyla sağlıkla yeniden anne olmayı nasip eder.

Çok teşekkür ederim canım,hepimiz için hayırlısı olsun.

Çok sağol canım,inşallah haberler güzel olur.
Söktürücü ile niye olmuyor ki ben hiç kullanmadım bilmiyorum pek kaç gün sonra oluyor ama yine de olması lazımdı,neden olmadı acaba?
Aksilikler,şanssızlıklar üst üste geldi canım inşallah biran önce adet olursun canım ve tedaviye başlarsın.

sagolun kizlar evet artik calisiyorum.uzun ara olmasina rahmen zor gelmediözlemisim isimi evdede sikilmistim iyi oldu bir yandanda evde hareketsizlikten cok kilo almaya baslamistim zaten:))hepiniz öpüldünüz

Bizde seni öptük canım,dikkat et kendine ,yorma kendini fazla

ay koptum canım ya nerden buluyosun bu lafları
Ben iyiyim canım,şimdilik bi sorun(umuz) yok :90:
pek aklıma da getirmemeye çalışıyorum ama ne zaman soyunup giyinsem ellerim memelerde bişi var mı yok mu diye ,ooof nasıl anlıycam ben oldu mu olmadı mı
sen nasılsın bu arada canım,neler yapıyorsun?

Rüyan hayırlara çıksın canım.İnşallah rüyandaki erkek çocuk biran önce sana gelir.
Hayırlısı olsun.Rüya da erkek bebek görmek müjdeli haber demek,hayırlara yorumlanırmış canım.
Kız kardeşi görmek de çok mutlu olacağına,sanşının açıkolacağına işaretmiş.
Rüyasında namaz kılan kimse bütün dertlerinden kurtulup, huzurlu bir hayata başlayacak demekmiş.

selam cicvirim nerelerdesin ya valla bizi terkettin sandım.Dön yuvaya artık
Taşınmışsın yeni evin hayırlı olsun.
Evet aşılama yaptırdım canım bu ay bakalım hayırlsı inşallah tutar arkamdan sizlerde gelirsiniz.
Sen neler yapıyorsun,ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…